Ben etkisini görüp yorum yapayım diye bekliyordum, şimdi bakıyorum oldukça fark etmiş umarım siz de etkisini görürsünüz, düzenli olarak kullanın.
Yalnız daha önce hint yağı kullanmadığımdan gözleri yakmalı mı yakmamalı mı ayırt edemiyorum bu yakmıyor, yakmaması da gözlerimiz için iyi tabiki rahatlıkla sürülebiliyor kirpiklere.
Kadın olmak ne meşşekkatli iş böyle baksanıza ayak tırnağımızdan kirpiğimize kadar uğraşıyoruz :)
pedesa yine yok :/
Ben bugün telefonda rica etmiştim ama satışa koymadıklarına göre ellerinde yok sanırım pedesa
Ay allahım melisa baş rollerde yine
Kızlar mersin çiçeğiyle ıhlamur çiçeğini kullanan oldu mu aranızda?
Nasıl çiçek kokuları?
Peki ya Lilium Solid Parfümün kokusu nasıl kızlar bana bu siparişimde gelecek de?
Bu arada 3 haftadır kirpiklerime düzenli olarak hint yağı kullanıyorum oldukça fark etti. Hint yağıyla kirpik uzatma topiğindeki yorumları okumuştum yağın gözlerini yaktığını söylüyorlardı ama benim doa dan aldığım hint yağı gözlerimi hiç yakmıyor.
bende kullanıyoorum ve cidden farketti kirpiklerim zaten gür ama ben uzasın istiyorum,hatta birkeresinde kesmiştmozaman yağlar daha çok etki ediyor ama tipsiz duruyorlar tabi 1 ayda eski hallerine döndüler sonra uzadılar ama ben rimellerle yine küstürdüm sanırım onları
aradan 2 yıl geçti yeniden kesicem kış gelsinde
bu gidişler kışın beni görenler tanımamazlıktan gelecektipi baya kaydırcam sanırım
Ben ıhlamur çiçeğini almıştım açıkcası japon kirazı gibi kokuları seviyorsan sana göre değil pek canım:/ Benim bir köşede duruyordu en son ıhlamur çiçeği
bende kullanıyoorum ve cidden farketti kirpiklerim zaten gür ama ben uzasın istiyorum,hatta birkeresinde kesmiştmozaman yağlar daha çok etki ediyor ama tipsiz duruyorlar tabi 1 ayda eski hallerine döndüler sonra uzadılar ama ben rimellerle yine küstürdüm sanırım onları
aradan 2 yıl geçti yeniden kesicem kış gelsinde
bu gidişler kışın beni görenler tanımamazlıktan gelecektipi baya kaydırcam sanırım
kesince cidden daha çok mu etki ediyor ilk defa duydum:26:
uçlarından minicik kessek olur mu acaba, ama ben kirpiğime yağ sürünce çok çapak falan oluyor yapışıyor sanki göz kapaklarım birbirine bir türlü o işi nasıl yapacağımı öğrenemedim ben
MERHABA kızlar
tca ve laktik asit kullanmak isteyenler ne gibi durumlarda kullanılır bu ürünler ..?
cilt lekeleri
hafif çatlaklar(sitedeki tca asit oranları hafif cilt lekeleri ve çatlakları için)
kimyasal piling
yüzde oluşan hamilelik lekeleri
tca kullanırken dikkat edilmesi gereken önemli hususlar nelerdir..?
%30 üzeri deneyimli değilseniz evde yapmayın lütfen
TCA uygulamasını yüzünüze yapacaksanız yada güneş görecek herhangi bir bölgeye sakın yapmayınız
TCA uygulamasından sonra MUTLAKA AMA MUTLAKA cilt yenileyici kremler kullanınız mesela FİTO ,MADECASSOL,BEPANTEN GİBİ..en iyileri bunlar
TCA uygulamalarını kışın yapın yazın her ne kadar olsada güneşe maruz kalıyor insan
saflık oranı yüksek olan TCA ,yı derinizde kullanım yeri ,lekelerin ve çatlakların derinliğine göre 1 yada 2 dk DAN fazla tutmayınız.
eğer ki düşük oranlarda kullanılacaksa kullanmadan önce bölge krem losyon vs.. temizlenmeli bir pamuk yardımı ile sürülmeli şikayetin durumuna göre beklenmeli ve su ile bölge temizlenmeli ,alkali sabun kullanmayınız.bölgeyi narin bir şekilde kuruladıktan sonra hemen cilt yenileyizi kreminizi tatbik ediniz.
bazıları abartıp haftada bir yapıyor bu uygulamayı SAKIN BENİM TAVSİYEM AYDA BİR YAPILMASI kısa sürede yapılan uygulamalar cilt altında doku bozukluguna neden oluyor .cildin de yenilenmesi sırasında bir süre gecmesı lazım,sabırlı olunmalı
pamuklu giysiler giyilmeli
TCA uygulamasından bir süre sonra uygulanan bölgede kaşıntı baş gösterecek kaşımayın sakın
TCA uygulamasından sonra hergün cilt yenileyici krem tatbik edilmeli
kızlar bu kimyasalları kullanım sırasında MUTLAKA uygulanacak bölgedeki şikayetindurumuna ve derinliğine eş oranla tca ve laktik asit oranı ayarlanmalı,
TCA uygulamasından sonra 1 hafta içinde deride renk değişmesi ve kabuklanma başlıyor bir süre sonrada eski deri soyulup yeni deri görünüyor bu yüzden yıne soluyorum GÜNEŞ YASAK ,YOKSA KORUMASIZ YENİ DERİNİZ LEKELERLE DOLAR.
Arkadaşlar su an için aklıma gelenleri yazdım ama bu işlem cok meşakatli emek ve özveri isteyen bır işlem .aklınızda bulunsun.
LAKTİK ASİTE gelince saf olarak direkt uygulamalardan sakının ,en ıyı kullanım seklı dus jellerıdır ,kullanım sırasında saflık ve yogunluguna gore derıde karıncalanma hıssı uyandırabılır .
Peki ya Lilium Solid Parfümün kokusu nasıl kızlar bana bu siparişimde gelecek de?
Bu arada 3 haftadır kirpiklerime düzenli olarak hint yağı kullanıyorum oldukça fark etti. Hint yağıyla kirpik uzatma topiğindeki yorumları okumuştum yağın gözlerini yaktığını söylüyorlardı ama benim doa dan aldığım hint yağı gözlerimi hiç yakmıyor.
Ben ıhlamur çiçeğini almıştım açıkcası japon kirazı gibi kokuları seviyorsan sana göre değil pek canım:/ Benim bir köşede duruyordu en son ıhlamur çiçeği
Kızlar yeni formülümüzü takdim ediyorum:119::124::111:
Eki Görüntüle 449845
Kızlar yeni formülümüzü takdim ediyorum:119::124::111:
Eki Görüntüle 449845
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?