keratinli maskenin içinde organik bal da varmış. telefon ettiğimde söylemişlerdi.
bi an aklımda öyle bi düşünce belirmişti ama şu yorumundan sonra yaparsın gibi geliyordiren kim tutar seni yardım lazım olursa haber ver
Kızlar sakin yahu doa yapacak işte azıcık sabırlı olun, maske yapalım derken saça zarar verecek bir bileşim yapmakta var:44:
Az daha gaz ver az daha
Bilmediğimiz maddeler değil ki canım..Neden zarar versin..Keratin diplere sürülmediği takdirde bir sorun yaşanmaz..
Tabi hazır yapılmışı olursa daha çok memnun oluruz
Az daha gaz ver az daha
Bilmediğimiz maddeler değil ki canım..Neden zarar versin..Keratin diplere sürülmediği takdirde bir sorun yaşanmaz..
Tabi hazır yapılmışı olursa daha çok memnun oluruz
Canım şampuanı masaj yapıyor musun başına?Kızlar saçımı tam sizin tarif ettiğiniz gibi yıkıyorum şampuanla özellikle dikkat ediyorum buna ama yinede tam temizlenmemiş hissi oluyor nerde hata yapıyorum ki acaba ?
Tutam tutam yıkıyorum ve çok fazla şampuan almıyorum elime çokda iyi arındırıyorum :44:
Canım şampuanı masaj yapıyor musun başına?
Şehir suyun nasıl, çok mu kireçli?
Evet canım masaj yapıyorum şekilden şekle giriyor saçlarım hatta
Çok kireçli değil sularımız:44:
Köpürmediği için öyle geliyor olmasın? İçindeki maddeler gayet temizler çünkü. İstersen doa ya bir sor canım, aklıma başka da birşey gelmedi
Evet canım masaj yapıyorum şekilden şekle giriyor saçlarım hatta
Çok kireçli değil sularımız:44:
ecm bu his ilk kullanımlarda oluyor insanın içi rahat etmiyor alışmışız köpüklü köpüklü yıkamaya ama alıştıkça geçiyor yani bana öyle olmuştuçünkü saçları temizliyor alışmak lazım biraz
Olabilir birde diğer şampuanlar kadar yoğun kokusu olmadığı içinde bana öyle geliyordur belki.
Kokuya karşı fazla hassasım
2 kez yıkadım zaten,sanırım birkaç yıkama sonra alışırım.
Teşekkür ederimmm.
Kızlar keratin maskesi saç diplerine sürülüyor mu sürülmüyor mu?:18:
sürülmüyor,ben diplerden uzak başlıyordum bayuna sürüp sonra tarıyordum ama bittiiiii
dökülen saçlar için olan şampuan hindistan cevizli miydi kızlar? kokusu nasıl?
hindistan cevizi yağı da adı gibi mi kokuyor? çok bayıcı mı,pek hoşlanmıyorum da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?