Canım saç uzatma yağı hangisi?Doadan mı aldın birde?Nasıl uzatıyor mu peki?Bende saçlarımı uzatmak istiyorumda..Kızlar ya hazır indirim var bir paket babam icin bir paket sevdiğim icin sipariş verdim ancak babam icin olan paket sanki biraz annem icin olmus olacak annem içinde birşey bırakmaz ama babam sabun hastası olduğu icin sabunları severek kullanır. Sevdiğim fesleğen kreminide cok sevdi benim gibi. Yine fesleğen aldim yani. Tabii ben içine argan yağıni katıyorum. Öyle veriyorum ona. Şimdi tras sonrası nemlendiriciye bayılack diye düşünüyorum :-D kızlar bu arada bende ürünlerimi şu şekilde kullanıyorum. Yağlı saçlar icin olan şampuana azıcık cok az çam terebentın yağı koydum öyle kullanıyorum. Hafta da bir hiç aksatmadm saç uzatma yağı yapıyorum ama ben badem hint yağı falan almıştım kirpik icin gözüm cok alerji olunca bu yağa kattim onlarıda hatta hindistan cevizi yağı cok cok fazla olduğu icin ondan da ekledim içine umarım yanlış birşey yapmadım. çünkü kac zamandır kullanıyorum içinde az kalmıştı. Bu kutu bitsin sırada dokulme icin olan yağ var. Hafta da iki gün pirinç kepeği iki gün de ozon ama ozon daha yeni geldi. Arganıda tüm nemlendiricilerme katıyorum saç kreminede ekledim. Şu anda papatyali losyona kattim onu kullanıyorum. Ama yok yok yine fesleğene dönerim ben. Hastasıyım :-D
babalar günü indirimi mi yapmışlar anlamadım kimse bana haber etmedi neden ama hani nerde indirim bitmiş mi ne olmuş
kızlar duş jelleri köpürüyor mu merak ettim
merhaba kızlar
benim yaşadığım bi kaç sorun oldu
1.ci ozon yağını aldığım zaman yüzüme sürmüştüm gece sabah uyandığımda göz altlarımda hafif şişlik vardı dedim uykudan herhalde
2.ci nar ve üzüm çekirdeğini yağını almıştım onlarıda dün gece 3 damla olarak sürdüm yüzüme yine sabah göz altlarımda şişlik vardı
benim gibi sorun yaşayan oldumu
normal-kuru saçlar için olan şampuan hindistan cevizli, dökülen saçlar için olanı bilmiyorum. var ya ozon dışında aldığım hiçbir şeyin kokusu yok. hindistan cevizi yağında kokusu yok.
günaydınn kızlar,
bende 2 yıkamadır doa boyalı saçlar için olan şampuan ve kremini kullanıyorum ama saçımı çok çabuk yağlandırıyorrmesela cmrtesi akşam yıkadım bugün sanki 5 gündür yıkanmamış gibi, sizinde öyle oluyor mu ?
ben yağlı saçlar için olan şampuanı kullanıyorum, 2 hafta oldu ama pek memnun kalmadım.
saçlarım çok yağlı ve çalıştığım yer nedeniyle aşırı tozlanıyor ve kirleniyor.
dolayısıyla şampuan temizlemiyor saçımı malesef bitince yenisini almayacağım sabun ve saç kremi deneyeceğim.
hele bir de yağ bakımı yaptıysam hiç arındırmıyor saçımı dün ik idefa yıkandım anca temizlendim belki de ben kullanmayı beceremedim, bir süre daha devam edeyim.
kızlar duş jelleri köpürüyor mu merak ettim
Ben ozon yağı elime ulaştığında 4 gün üst üste gece gündüz sürdüm.Göz altlarımda falan bir şişlik olmadı.sadece yüzümü bayağı bir kuruttu.O yüzden haftada 2 yada 3 gece kullanmaya karar verdim..Diğer ürünleri de kullanmadım..
Canım saç uzatma yağı hangisi?Doadan mı aldın birde?Nasıl uzatıyor mu peki?Bende saçlarımı uzatmak istiyorumda..
Bende sürmüyorum tatlım fakat topuz yapıp beklettigim icin illaki diplere de geliyordur problem olurmu diye meraklandim :26:
Kızlar ya hazır indirim var bir paket babam icin bir paket sevdiğim icin sipariş verdim ancak babam icin olan paket sanki biraz annem icin olmus olacak annem içinde birşey bırakmaz ama babam sabun hastası olduğu icin sabunları severek kullanır. Sevdiğim fesleğen kreminide cok sevdi benim gibi. Yine fesleğen aldim yani. Tabii ben içine argan yağıni katıyorum. Öyle veriyorum ona. Şimdi tras sonrası nemlendiriciye bayılack diye düşünüyorum :-D kızlar bu arada bende ürünlerimi şu şekilde kullanıyorum. Yağlı saçlar icin olan şampuana azıcık cok az çam terebentın yağı koydum öyle kullanıyorum. Hafta da bir hiç aksatmadm saç uzatma yağı yapıyorum ama ben badem hint yağı falan almıştım kirpik icin gözüm cok alerji olunca bu yağa kattim onlarıda hatta hindistan cevizi yağı cok cok fazla olduğu icin ondan da ekledim içine umarım yanlış birşey yapmadım. çünkü kac zamandır kullanıyorum içinde az kalmıştı. Bu kutu bitsin sırada dokulme icin olan yağ var. Hafta da iki gün pirinç kepeği iki gün de ozon ama ozon daha yeni geldi. Arganıda tüm nemlendiricilerme katıyorum saç kreminede ekledim. Şu anda papatyali losyona kattim onu kullanıyorum. Ama yok yok yine fesleğene dönerim ben. Hastasıyım :-D
Kızlar benim saçlarım yıllardır hep röflelidir. Uçlar baya bir yıpranmıştı. Haftasonu hindistan cevizi yağımı sürüp saçlarımı toplayıp öyle akşama kadar bırakıyorum. Sonrada boyalı saçlar için olan şampuanımla yıkıyorum. Acayip parlak ve sağlıklı görünüyor saçlarım. Yİne sabah dayanamadım maşa yaptım.SEvdim bu işi ben.
günaydınn kızlar,
bende 2 yıkamadır doa boyalı saçlar için olan şampuan ve kremini kullanıyorum ama saçımı çok çabuk yağlandırıyorrmesela cmrtesi akşam yıkadım bugün sanki 5 gündür yıkanmamış gibi, sizinde öyle oluyor mu ?
2 gündür yüzümü önce kil sabunuyla yıkayıp yatmadan pirinç kepeği yağı sürüyorum, umarım lekelerime iyi gelir...
Bide, siparişimde çilekli losyon eksik gönderilmişti, cmrtesi karolıcaklarını söylediler bakalım inşallah gelir bugün.
ben yağlı saçlar için olan şampuanı kullanıyorum, 2 hafta oldu ama pek memnun kalmadım.
dolayısıyla şampuan temizlemiyor saçımı malesef bitince yenisini almayacağım sabun ve saç kremi deneyeceğim.
hele bir de yağ bakımı yaptıysam hiç arındırmıyor saçımı dün ik idefa yıkandım anca temizlendim belki de ben kullanmayı beceremedim, bir süre daha devam edeyim.
merhaba kızlar
benim yaşadığım bi kaç sorun oldu
1.ci ozon yağını aldığım zaman yüzüme sürmüştüm gece sabah uyandığımda göz altlarımda hafif şişlik vardı dedim uykudan herhalde
2.ci nar ve üzüm çekirdeğini yağını almıştım onlarıda dün gece 3 damla olarak sürdüm yüzüme yine sabah göz altlarımda şişlik vardı
benim gibi sorun yaşayan oldumu
kızlar mesela göz cevresine sabun sürmeyin diyo uzmanlar. gerci ona baksan yüzü de sabunla yıkamayın temiz etmiyor diyorlar ya neyseişte göz cevresinin bakımını nasıl yapıyosunuz? yıkama olsn krem vs olsun?
Kızlar benim saçlarım yıllardır hep röflelidir. Uçlar baya bir yıpranmıştı. Haftasonu hindistan cevizi yağımı sürüp saçlarımı toplayıp öyle akşama kadar bırakıyorum. Sonrada boyalı saçlar için olan şampuanımla yıkıyorum. Acayip parlak ve sağlıklı görünüyor saçlarım. Yİne sabah dayanamadım maşa yaptım.SEvdim bu işi ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?