• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doa Kozmetik Ürünleri

:1::1:Kızlar sakin yahu doa yapacak işte azıcık sabırlı olun, maske yapalım derken saça zarar verecek bir bileşim yapmakta var:44:

bi an aklımda öyle bi düşünce belirmişti ama şu yorumundan sonra yaparsın gibi geliyor :17: diren kim tutar seni :52::52: yardım lazım olursa haber ver :27::27:

Az daha gaz ver az daha :9:

:1::1:Kızlar sakin yahu doa yapacak işte azıcık sabırlı olun, maske yapalım derken saça zarar verecek bir bileşim yapmakta var:44:

Bilmediğimiz maddeler değil ki canım..Neden zarar versin..Keratin diplere sürülmediği takdirde bir sorun yaşanmaz..

Tabi hazır yapılmışı olursa daha çok memnun oluruz:1:

Bilmediğimiz maddeler değil ki canım..Neden zarar versin..Keratin diplere sürülmediği takdirde bir sorun yaşanmaz..

ben sendeki o girişimci ruhu hissedebiliyorum :124:
işe yaracağı bilsem sabaha kadar devam ederim ama :27:

Olsun tedbiri elden bırakmayalım işi ehline bırakalım onlar yapsın olmaz ama sorun olursa doa ya ekşiriz:10::9:

Son düzenleme:
Kızlar saçımı tam sizin tarif ettiğiniz gibi yıkıyorum şampuanla özellikle dikkat ediyorum buna ama yinede tam temizlenmemiş hissi oluyor nerde hata yapıyorum ki acaba ?
Tutam tutam yıkıyorum ve çok fazla şampuan almıyorum elime çokda iyi arındırıyorum :44:

Kızlar saçımı tam sizin tarif ettiğiniz gibi yıkıyorum şampuanla özellikle dikkat ediyorum buna ama yinede tam temizlenmemiş hissi oluyor nerde hata yapıyorum ki acaba ?
Tutam tutam yıkıyorum ve çok fazla şampuan almıyorum elime çokda iyi arındırıyorum :44:
Canım şampuanı masaj yapıyor musun başına?

Şehir suyun nasıl, çok mu kireçli?

Evet canım masaj yapıyorum şekilden şekle giriyor saçlarım hatta :9:
Çok kireçli değil sularımız:44:

Köpürmediği için öyle geliyor olmasın? İçindeki maddeler gayet temizler çünkü. İstersen doa ya bir sor canım, aklıma başka da birşey gelmedi

Köpürmediği için öyle geliyor olmasın? İçindeki maddeler gayet temizler çünkü. İstersen doa ya bir sor canım, aklıma başka da birşey gelmedi

Olabilir birde diğer şampuanlar kadar yoğun kokusu olmadığı içinde bana öyle geliyordur belki.
Kokuya karşı fazla hassasım :9:
2 kez yıkadım zaten,sanırım birkaç yıkama sonra alışırım.
Teşekkür ederimmm.

Evet canım masaj yapıyorum şekilden şekle giriyor saçlarım hatta :9:
Çok kireçli değil sularımız:44:

ecm bu his ilk kullanımlarda oluyor insanın içi rahat etmiyor alışmışız köpüklü köpüklü yıkamaya ama alıştıkça geçiyor yani bana öyle olmuştu :34: çünkü saçları temizliyor alışmak lazım biraz

ecm bu his ilk kullanımlarda oluyor insanın içi rahat etmiyor alışmışız köpüklü köpüklü yıkamaya ama alıştıkça geçiyor yani bana öyle olmuştu :34: çünkü saçları temizliyor alışmak lazım biraz

Zamanla bende alışırım dediğin gibi köpürse buram buram parfüm koksa öyle gelmeyecek belki.
Asla bırakmam ama Doayı biraz zaman veriyorum kendime alışmak için:52:

Olabilir birde diğer şampuanlar kadar yoğun kokusu olmadığı içinde bana öyle geliyordur belki.
Kokuya karşı fazla hassasım :9:
2 kez yıkadım zaten,sanırım birkaç yıkama sonra alışırım.
Teşekkür ederimmm.

Rica ederimm:1::1::1::1:

Kızlar ya hazır indirim var bir paket babam icin bir paket sevdiğim icin sipariş verdim ancak babam icin olan paket sanki biraz annem icin olmus olacak annem içinde birşey bırakmaz ama babam sabun hastası olduğu icin sabunları severek kullanır. Sevdiğim fesleğen kreminide cok sevdi benim gibi. Yine fesleğen aldim yani. Tabii ben içine argan yağıni katıyorum. Öyle veriyorum ona. Şimdi tras sonrası nemlendiriciye bayılack diye düşünüyorum :-D kızlar bu arada bende ürünlerimi şu şekilde kullanıyorum. Yağlı saçlar icin olan şampuana azıcık cok az çam terebentın yağı koydum öyle kullanıyorum. Hafta da bir hiç aksatmadm saç uzatma yağı yapıyorum ama ben badem hint yağı falan almıştım kirpik icin gözüm cok alerji olunca bu yağa kattim onlarıda hatta hindistan cevizi yağı cok cok fazla olduğu icin ondan da ekledim içine umarım yanlış birşey yapmadım. çünkü kac zamandır kullanıyorum içinde az kalmıştı. Bu kutu bitsin sırada dokulme icin olan yağ var. Hafta da iki gün pirinç kepeği iki gün de ozon ama ozon daha yeni geldi. Arganıda tüm nemlendiricilerme katıyorum saç kreminede ekledim. Şu anda papatyali losyona kattim onu kullanıyorum. Ama yok yok yine fesleğene dönerim ben. Hastasıyım :-D

dökülen saçlar için olan şampuan hindistan cevizli miydi kızlar? kokusu nasıl?
hindistan cevizi yağı da adı gibi mi kokuyor? çok bayıcı mı,pek hoşlanmıyorum da.

dökülen saçlar için olan şampuan hindistan cevizli miydi kızlar? kokusu nasıl?
hindistan cevizi yağı da adı gibi mi kokuyor? çok bayıcı mı,pek hoşlanmıyorum da.

normal-kuru saçlar için olan şampuan hindistan cevizli, dökülen saçlar için olanı bilmiyorum. var ya ozon dışında aldığım hiçbir şeyin kokusu yok. hindistan cevizi yağında kokusu yok.

Back