• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doa Kozmetik Ürünleri

babalar günü indirimi ile sabunlar süper ötesi ucuz olmuş, birkaç tane alayım bari.
denemediklerimizi alıp burda yorum yaparım kullandıkça.

kızlar bu babalar günü indirimi yarına kadar mıdır sadece, bi bilginiz var mı ?? :/

doa ya sordum cevap geldi
"buzluğun ta dibinde saklayın. sattıkları ürün ozon yağı olmadığı için, yağ buzlukta kristallenir ve bozulur, o yüzden öyle yazmışlardır. ozonuun soğuk zincir veya basınçlı kutuda olması lazım. sıcak gördüğü anda buharlaşır çünkü."

Kızlar genel bir açıklama yapayım
Doa dan aldığınız ozon yağı aktarlarda satılan o sözde ozonlanmış yağlar ile karıştırmayın çok farklı, en basit şekilde kokusuna formuna bakın doa nın jel, aktarlardaki sıvı!.
Katı formda çünkü yüksek miktarda ozonu hapsetmenin en uygun yolu. Sürerken de alırsınız buram buram ozon kokusunu:25::9:
Derin dondurucuda saklamalısınız ki katı kıvamda kalmalı, ısıyı gördükçe jel ozonu salıyor:34:
Çay kaşığının ucu ile yeterli miktarı alıp tekrar dondurucuya koyun ben böyle kullanıyorum:32:

kızlar şu saç uzatma yağını kullanan varmı memnunmu bi fikir verin saçlarım çok fena durumda hem uzamasına hemde bakımını yapıp yatışmasına ihtiyacım var ne yapsam

O ihtimal de var ama onlara şimdi alırsam valizime başka birşey koyamam :44: biz sadece anne tarafında 10 kızız :30:
o zaman kesinlikle haklısın :34:

Kızlar şampuanla ilgili bilgi ve kullanımı ilk sayfaya da ekledik..
süper olmuş :32:

kızlar şu saç uzatma yağını kullanan varmı memnunmu bi fikir verin saçlarım çok fena durumda hem uzamasına hemde bakımını yapıp yatışmasına ihtiyacım var ne yapsam
ben uzamaya yardımcı bakım yağını kullanıyorum şuan için uzatıp uzatmadığını söylemek zor çünkü daha 3 kez kullanabildim... bence güzel bir karışım olmuş kıvamı iyi içinde az bir miktar menthol ve çamterebentin var sanırım bu sayede ferah bir etki sağlayıp ağırlık hissi oluşturmuyor ayrıca yağ bakımları sevmeyen biri olarak ben memnunum bitince bir kutu daha alacağım :12:

Canım birkaç sayfa öncesinde dökülme yağıyla çok başarılı sonuçlar elde eden arkadaşlarımız var, 250 ml lik saç kremine karıştırıp kullanıyorlar
Uzatma yağını sormuşsun içerikleri yakın, fakat dökülme yağı biraz daha zengin içerikli.

İkisinde de hint yağı var yüksek oranlarda, hint yağının uzama ve gürleştirme ile ilgili etkileri biliniyor, fayda görürsün diye düşünüyorum

Son düzenleme:

Ben kullanıyorum ama 3-4 defa kullandım benim saçım zaten uzun o yüzden uzayıp uzamadığını farkedemiyorum.
Ama gerçekten çok güzel bir bakım yağı, banyodan sonra inanılmaz yumuşacık oluyo saçlarım.

Küfür olmadığı sürece ben doğal konuşmaları seviyorum aslında, o yüzden bana çok garip gelmedi:1::1:

Aynennnnnn :) bana samimi ve doğal geliyo.

Canım ben kayısılıyı beğendim

Teşekkür ederim mavikuş :) kayısılıyı yada papatya olanı alacağım.

karaüzüm çekirdeği beyaz gazoz gibi kokuyorr

Teşekkürler bilgi için canım :)

Şimdi papatya duş jelının kokusuna baktım sana yorum yapmak için, çiçekimsi çok hafif bir kokusu var.

Tercih edebilirim ozamannnnnnnnn :D

Evet kara üzüm öyle kokuyor. Çok şekerli geldi bana kokusu, bonbon şekeri falan diyesim geliyordu kokuya ama beyaz gazoz daha çok uyuyor

Yaaa, yok onu almam ozaman sağol canım.

kızlar meraba.. papatya duş jeli 400 ml şampuan ve 400 ml saç kremi ve saç uzatan bakım yagından sıparıs verdım. kullananlar yorum yapabilir mi acaba ? bu persembe gelirmiş kargom..

kızlar meraba.. papatya duş jeli 400 ml şampuan ve 400 ml saç kremi ve saç uzatan bakım yagından sıparıs verdım. kullananlar yorum yapabilir mi acaba ? bu persembe gelirmiş kargom..
şampuan ve saç kremini kullanıyorum. ikiside harika. şampuan saç dökülmemi durdurdu.krem de yumuşacık yapıyor içinde keratin varmış :114:

şampuan ve saç kremini kullanıyorum. ikiside harika. şampuan saç dökülmemi durdurdu.krem de yumuşacık yapıyor içinde keratin varmış :114:

tesekkurler canım pekı sac kremını sacında ne kdr bekletyosun. sac kremıyle saç uzatan bakım yagını karıstırsam olur mu acaba.:9:

tesekkurler canım pekı sac kremını sacında ne kdr bekletyosun. sac kremıyle saç uzatan bakım yagını karıstırsam olur mu acaba.:9:
bakım yağını eski nesil saç kremiyle karıştırdı kızlar. çok iyi sonuç aldılar ama 250 ml olan ona dikkat et :)
ben kremi 2-3 dk bekletiyorum azcık bişey tüm saça yetiyor gerçekten çok güzel

Back