Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
siparişin hayırlı olsun :) ama bence eve gittiğinin ertesi günü kuzenlerin gelir garnet demişti dersin
doa ya sordum cevap geldi
"buzluğun ta dibinde saklayın. sattıkları ürün ozon yağı olmadığı için, yağ buzlukta kristallenir ve bozulur, o yüzden öyle yazmışlardır. ozonuun soğuk zincir veya basınçlı kutuda olması lazım. sıcak gördüğü anda buharlaşır çünkü."
o zaman kesinlikle haklısınO ihtimal de var ama onlara şimdi alırsam valizime başka birşey koyamam :44: biz sadece anne tarafında 10 kızız
süper olmuşKızlar şampuanla ilgili bilgi ve kullanımı ilk sayfaya da ekledik..
ben uzamaya yardımcı bakım yağını kullanıyorum şuan için uzatıp uzatmadığını söylemek zor çünkü daha 3 kez kullanabildim... bence güzel bir karışım olmuş kıvamı iyi içinde az bir miktar menthol ve çamterebentin var sanırım bu sayede ferah bir etki sağlayıp ağırlık hissi oluşturmuyor ayrıca yağ bakımları sevmeyen biri olarak ben memnunum bitince bir kutu daha alacağımkızlar şu saç uzatma yağını kullanan varmı memnunmu bi fikir verin saçlarım çok fena durumda hem uzamasına hemde bakımını yapıp yatışmasına ihtiyacım var ne yapsam
Doa seni seviyoruz ama "Lan!" hiç yakışmamış yazdıklarınıza
kızlar şu saç uzatma yağını kullanan varmı memnunmu bi fikir verin saçlarım çok fena durumda hem uzamasına hemde bakımını yapıp yatışmasına ihtiyacım var ne yapsam
Kızzzlarrr en güzel kokan duş jeli hangisi sizceee?
karaüzüm çekirdeği beyaz gazoz gibi kokuyorr
kızlar şu saç uzatma yağını kullanan varmı memnunmu bi fikir verin saçlarım çok fena durumda hem uzamasına hemde bakımını yapıp yatışmasına ihtiyacım var ne yapsam
Küfür olmadığı sürece ben doğal konuşmaları seviyorum aslında, o yüzden bana çok garip gelmedi
Canım ben kayısılıyı beğendim
karaüzüm çekirdeği beyaz gazoz gibi kokuyorr
Şimdi papatya duş jelının kokusuna baktım sana yorum yapmak için, çiçekimsi çok hafif bir kokusu var.
Evet kara üzüm öyle kokuyor. Çok şekerli geldi bana kokusu, bonbon şekeri falan diyesim geliyordu kokuya ama beyaz gazoz daha çok uyuyor
şampuan ve saç kremini kullanıyorum. ikiside harika. şampuan saç dökülmemi durdurdu.krem de yumuşacık yapıyor içinde keratin varmış :114:kızlar meraba.. papatya duş jeli 400 ml şampuan ve 400 ml saç kremi ve saç uzatan bakım yagından sıparıs verdım. kullananlar yorum yapabilir mi acaba ? bu persembe gelirmiş kargom..
şampuan ve saç kremini kullanıyorum. ikiside harika. şampuan saç dökülmemi durdurdu.krem de yumuşacık yapıyor içinde keratin varmış :114:
bakım yağını eski nesil saç kremiyle karıştırdı kızlar. çok iyi sonuç aldılar ama 250 ml olan ona dikkat et :)tesekkurler canım pekı sac kremını sacında ne kdr bekletyosun. sac kremıyle saç uzatan bakım yagını karıstırsam olur mu acaba.