- 11 Haziran 2011
- 2.001
- 38
- 358
- 41
sivilcen olduğu zamanlar piling yapma çünkü piling sırasında sivilcedeki bir dağılma cildinin sivilcesiz bölümüne bulaşır,yüzünü normal havlu yerine kağıt havluyla kurula ve at birde sivilcelerinle oynamabunlar geçmişte sivilce tedavisi görürken doktorumun önerileriydi paylaşıyım istedim
sen ozon yağınıda kullan çok güzel bir duruluk oluyor yüzde beimde ozon günüm bu günnnnnn
tatlım o bir şampuan markasıeskiden reklamlarında 'yıka ve çık' sloganını kullanıyorlardı yanlış hatırlamıyorsam yazılışı da rejoice şeklindeydi
ben de sipariş verdim yağlı saçlar için şampuan ve kükürtlü + killi sabun. siyah nokta sivilce iiçiçn iyiymiç
ben bişey daha sorcam :) keratinli şampuan ne demek? keratin zaararlı bi madde mi? ve 3 saç kremi var birinin fotosnunu paylaşmştım burda, bu keratinsiz doğal demiştiniz. bide sitede boyalı ve normal-kuru saçlar için var. hansgisi keratinli?
Diren81cim elimde arıca saç bakım yağı var onunla karıştırmayı düşünüyorum bakalım nasıl olucak.bugünde boyalı saçlar için saç kremi + şampuanım gelicek gelsede hemen saçımı yıkasam diyorummmmmm haydi hayırlısııı
dün 4.cü siparişlerim geldiiiiiiiiii
boyadan işlem görmüş saçlarım ile ilgili mail atmıştım ne önerirsiniz die bana gelen cvp :
'' shea yağı 15 ml ve badem yağı 20 ml alın, onu da 250 ml saç kremine karştırın böylece iyi bir bakm kürü elde edersiniz bu kürü, banyodan 30 dkika önce uygulayn, sonra ricos hesabı yıkayın ve çıkın.''
aldığım bütün doa ürünleri
- boyalı saçlar için şampuan ( bitti)
- kil sabunu
- shea butter
- pedesa parfüm
- papatya duş jeli (bitti)
- kara üzüm duş jeli (bitti)
- ozon yağı
- melisa kremi
- boyalı saçlar için şampuan
- 250 ml saç kremi
- kara üzüm çekirdeği yağı
- nar çekirdeği yağı
- kayısı duş jeli
- çilekli duş jeli
Kızlar keratinli maske bir süre yokmuş ya, peki yeni yaptıkları saç kremi nasıl kokuyor? Keratinli maskenin kokusuna yakın mı?
Dün gelen şampuan ve saç kremimle saçlarımı yıkadım ıslakken sertti ama sonradan yumuşacık oldu.
Hatta ilk yıkamama rağmen çok güzel parladı erkek arkadaşım bile farketti çok güzel parlıyor saçların dedi,
en büyük sorunum olan elektriklenmede olmadıııı
Kızlarrr size beni doayla tanıştırdığınız için,
Doa'ya da gerçekten bu kadar kaliteli ürünleri bize sundukları için çok teşekkür ediyorumm.
Gece yatmadan hint yağı ve shea butturledım sabaha kadar durdu bır kac haftadır zaten hep yağlıyorum sacımı annem bu sıralar saçlarınla ne çok ugraşmaya basladın demeye başladısabah da yıkadım yıkadıktan sonra uçlarına bırazcık argan yagı ve shea butter surdum şimdi yumusak ve guzel duruyorlar. Bazı arkadaslar yıkadıktan sonra uclarına argan yagı yaptıklarını söyluyorlardı ben de yapıyordum saclarım yaglı yaglı oluyordu tekrar yıkıyordum buraya yazmıyordum ama saclarını yıkadıktan sonra nasıl öyle yaglı duruyorlar kı dıyordum, meger ben çok suruyormusum ondan öyle yaglı oluyormus saclarım artık az suruyorum
Hepinize hayırlı kandiller kızlar...
Keratinli olan şampuan değil canım, yeni nesil saç kremi..Senin resmini koyduğun, eski krem..Bizim bakımlarımıza baz olarak kullandığımız, diplere sürebildiğimiz yani..
Keratin saçın ana maddesidir..
peki canım bu hangi saç kremi ben göremedim link ini yazsana.
Hepinize hayırlı kandiller kızlar...
Keratinli olan şampuan değil canım, yeni nesil saç kremi..Senin resmini koyduğun, eski krem..Bizim bakımlarımıza baz olarak kullandığımız, diplere sürebildiğimiz yani..
Keratin saçın ana maddesidir..
peki canım bu hangi saç kremi ben göremedim link ini yazsana.
Link vermek yasak canım..Gir sitelerine, zan 3 krem var toğu topu :)
Ufak beyaz krem olan hariç, diğer kremler keratinli..
cnm ikisini denedim ben yasemin ve japon kızı ikiside bana hitab etmedi ama saç uçlarına falan sürülebilir öle yapıyorum ben müthiş kalıcı babaanne kokuları olur ya ya öle kokuyo . . .
Saol canım pirinç yağı ve kil maskesi de aldım argan cilt yeniliyor demişler cildim de denesem mi diye düşündüm
kızlar argan sabununu kullanan varmı ? keşke pirinç kepeği yağı sabunu çıkarsalar neyse saç kremi ve şampuan siparişi veriyorum :)
Bugün siparişlerim geldiiiiboyalı saçlar için şampuan+saç kremi ve badem yağı sipariş etmiştim içinden birde fesleğen kremi çıktı ah sevindirik oldum vallaaa hemen banyoya girdim saçımı şampuanla yıkayıp kremini denemek için.sonuç mikimmeelll bu seferki krem yuuşacık ve parlak yaptı ha bide o beyaz kremide arıcı marka saç bakı yağıyla karıştırdım onuda o şekilde kullaniciimmm
babalar günü indirimi yapmışlar yaaaaa inanamıyorum... bursum yeni bittiydi(alışverişe falan harcamadım,öyle çarçur etmedim yani)), ayhh çok üzüldüm var ya ağlayazaammm :/
indirim ben de göremedim valla. fiyatlar aynı :44:ben niye bu indirimi göremiyorum yahuuunerde olduğunu anlatsa biri sitede göremedim :44:
ben niye bu indirimi göremiyorum yahuuunerde olduğunu anlatsa biri sitede göremedim :44:
kremlerde, sabunlarda ve saç bakım ürünlerinde indirim yapmışlar. fiyatların altında indirimli diye yazıyor, daha doğrusu -size özel- fiyat direkt indirim yansıtılmış olarak yazılmış( bi de ahşap kutularda gönderceklermiş siparişleri (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?