Doa Kozmetik Ürünleri

Canım kil maskesi öyle durumlarda en mantıklısı hem sivilceleri de söndürür, hem peeling yapmış olur
Bende akşam yaptım ozonumu

Gece yatmadan hint yağı ve shea butturledım sabaha kadar durdu bır kac haftadır zaten hep yağlıyorum sacımı annem bu sıralar saçlarınla ne çok ugraşmaya basladın demeye başladı sabah da yıkadım yıkadıktan sonra uçlarına bırazcık argan yagı ve shea butter surdum şimdi yumusak ve guzel duruyorlar. Bazı arkadaslar yıkadıktan sonra uclarına argan yagı yaptıklarını söyluyorlardı ben de yapıyordum saclarım yaglı yaglı oluyordu tekrar yıkıyordum buraya yazmıyordum ama saclarını yıkadıktan sonra nasıl öyle yaglı duruyorlar kı dıyordum, meger ben çok suruyormusum ondan öyle yaglı oluyormus saclarım artık az suruyorum

tatlım o bir şampuan markası eskiden reklamlarında 'yıka ve çık' sloganını kullanıyorlardı yanlış hatırlamıyorsam yazılışı da rejoice şeklindeydi

ben duymamıştım öyle bir marka aman duymadığım daha iyi doa yeter bize yıka ve çık sloganını hatırladım ama

Babalara Balon
Neymiş efendim babalar günüymüş, iyi bundan bize ne dedik. Tam baba sizin babanız efendim, diyecekken, rahmetli babacığımın adam ol sözü geldi aklıma. Her ne kadar gençliğin etkisiyle sözleri kulak arkası edilse de, şimdi kıymeti daha çok anlaşılıyor. Neyse işte , babanıza, amcanıza, dayınıza hediye paketleri yollayın diye düşündük. 15 Liraya da en temizinden ücretsiz kargo var. %25 de indirim yaptık, ayrıca babanıza gidecek her ürüne özel shea butter li, mentollü, aloe veralı 20 ml tıraş sonrası nemlendirici de tarafımızdan hediyedir. (AVM lerde falan bu tıraş sonrası nemlendiricisini 25 liradan aşağı alamazsınız ona göre :), seviyoruz sizi gerçekten bak.

Aslında biz böylesi günlere karşıyız. Böylesi günlerde yapılan indirimlere de karşıyız. Ha indirime karşı değiliz. Elden gelse de herkesin ihtiyacı kadar olan her şey bedava olsa. Ama maalesef olmuyor işte.

Neyse efendim, alışverişlerinizi ahşap kutulara koyacağız. Yani ahşap kutularınızda olacak. Canım babama amcama, dayıma gibi klişe hediye yazıları isterseniz, onları da yazarız. Ama bizce istemeyin. kime gidecekse onun adresini yazın.

Babanızı sevin, sözünü dinleyin. saygılarımızla.

DOA KOZMETİK

( DOA kozmetik Babalar gününe özel güncel yazı)ellerinize sağlık.

Son düzenleme:
Hepinize hayırlı kandiller kızlar...

Keratinli olan şampuan değil canım, yeni nesil saç kremi..Senin resmini koyduğun, eski krem..Bizim bakımlarımıza baz olarak kullandığımız, diplere sürebildiğimiz yani..
Keratin saçın ana maddesidir..

Canım karıştır bir dene bakalım..Ama burada asıl önemli olan, hem eski kremin, hem de doanın dökülmeye karşı bakım yağının içindeki aktiflerin karışması...Bakım yağı çok yoğun, içinde parçacıklar var resmen..

Sitede ürün bırakmamışsın
Hayrını gör canım ürünlerinin..

Kızlar keratinli maske bir süre yokmuş ya, peki yeni yaptıkları saç kremi nasıl kokuyor? Keratinli maskenin kokusuna yakın mı?

Canım kokusu çok hoş kremin ama maske kadar yoğun değil..Bende ki kemin kokusu var yani:26:
Aslında keratin alıp, eski kremi baz olarak kullanıp bu maskeyi kendiniz de yapabilirsiniz
Ben de vardı keratin, bir deneyeip sonucu paylaşayım..

Sevindim canım memnun kalmana, güle güle kullan..

Evet yağlar serum şeklinde sürülüyorsa abartmamak lazım...
İlk kullandığımda o hatayı ben de yaptım..
Hatta bir kere de hindistan cevizini dene derim

Bugün siparişlerim geldiiii boyalı saçlar için şampuan+saç kremi ve badem yağı sipariş etmiştim içinden birde fesleğen kremi çıktı ah sevindirik oldum vallaaa hemen banyoya girdim saçımı şampuanla yıkayıp kremini denemek için.sonuç mikimmeelll bu seferki krem yuuşacık ve parlak yaptı ha bide o beyaz kremide arıcı marka saç bakı yağıyla karıştırdım onuda o şekilde kullaniciimmm

kızlar argan sabununu kullanan varmı ? keşke pirinç kepeği yağı sabunu çıkarsalar neyse saç kremi ve şampuan siparişi veriyorum :)

cnm ikisini denedim ben yasemin ve japon kızı ikiside bana hitab etmedi ama saç uçlarına falan sürülebilir öle yapıyorum ben müthiş kalıcı babaanne kokuları olur ya ya öle kokuyo . . .

Anladım sağol canım almıyayım o zaman hiç

ben henüz parfümleri kullanmadım ama izler için pirinç kepeği iyi gelir bir de subaru kil maskesi yapıyor hem piling oluyor hemde cildin yağ dengesini sağlıyor der kendileri
sivilcen olduğu zamanlar piling yapma çünkü piling sırasında sivilcedeki bir dağılma cildinin sivilcesiz bölümüne bulaşır,yüzünü normal havlu yerine kağıt havluyla kurula ve at birde sivilcelerinle oynama bunlar geçmişte sivilce tedavisi görürken doktorumun önerileriydi paylaşıyım istedim
sen ozon yağınıda kullan çok güzel bir duruluk oluyor yüzde beimde ozon günüm bu günnnnnn [/QUOTE]

Saol canım pirinç yağı ve kil maskesi de aldım argan cilt yeniliyor demişler cildim de denesem mi diye düşündüm

Ay ben yine sipariş verdim
Basil solid parfüm
Boyalı saçlar için şampuan
Dökülen saçlar için şampuan
Normal saçlar için saç kremi
Ayak bakım seti

Saol canım pirinç yağı ve kil maskesi de aldım argan cilt yeniliyor demişler cildim de denesem mi diye düşündüm

bence kullanılabilir ama ben kullanmadım 3 gün pirinç kepeği bir gün ozon kullanarak dönüşümlü devam ediyorum arkadaşlarımın verdiği tepkiler doğru yolda olduğumu gösteriyor
çok az miktarda masajla birlikte iyi gelecektir bende banyo sonrası bacağıma yapmaya başladım masum masum köşede durmasına içim elvermedi en azından bacaklarım nasiplensin dedim

Son düzenleme:
babalar günü indirimi yapmışlar yaaaaa inanamıyorum... bursum yeni bittiydi(alışverişe falan harcamadım,öyle çarçur etmedim yani )), ayhh çok üzüldüm var ya ağlayazaammm :/

kızlar argan sabununu kullanan varmı ? keşke pirinç kepeği yağı sabunu çıkarsalar neyse saç kremi ve şampuan siparişi veriyorum :)

hayırlı olsun güle güle kullan inşallah ben argan yağına takığım bu aralar sabunu denemedim pirinç kepeği yağınıda sevdim geceleri yüzümü piling etkili jelimle yıkıyorum sonra onu sürüyorum yatıyorum sabahları yıkıyorum cildime sürekli dokunmak istiyorum

güzel fikir böylece önceden elimizde kalan yağlarıda bu sayede değerlendirmiş oluruz

babalar günü indirimi yapmışlar yaaaaa inanamıyorum... bursum yeni bittiydi(alışverişe falan harcamadım,öyle çarçur etmedim yani )), ayhh çok üzüldüm var ya ağlayazaammm :/

ben niye bu indirimi göremiyorum yahuuu nerde olduğunu anlatsa biri sitede göremedim :44:

ben niye bu indirimi göremiyorum yahuuu nerde olduğunu anlatsa biri sitede göremedim :44:

kremlerde, sabunlarda ve saç bakım ürünlerinde indirim yapmışlar. fiyatların altında indirimli diye yazıyor, daha doğrusu -size özel- fiyat direkt indirim yansıtılmış olarak yazılmış ( bi de ahşap kutularda gönderceklermiş siparişleri (

Son düzenleme:

gördüm cnm şimdi ben sipariş verdikten hemen sonra indirim olmuş dakika farkıyla gitti indirim

Karamel, üzülme doaya mesaj at siparişini iptal et yenısını ver, harıkalar sagolsunlar yardımcı oluyorlar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…