Doa Kozmetik Ürünleri

Karamel, üzülme doaya mesaj at siparişini iptal et yenısını ver, harıkalar sagolsunlar yardımcı oluyorlar.

Sorma canım ya bende herşey için mail atıp duruyorum sagolsunlar hemen cevap yazıyorlar.
Siteden siparişi veriyorum hemen mailden yazıyorum ne zaman gelir diye...ürünler gelene kadar mail başında yaz da yaz..:18:
Artık utanmaya başladım valla

kızlar ben doa'nın sülfatsız şampuanını kullanıyorum normal saçlar için olanını, ama saçlarımı düğüm dğüm dolaştırıyor resmen, şimdiye kadar hiç böyle bi sorunum olmadı bile banyodan çıkınca tarak filan sürmezdim saçıma hç dolaşmazdı.. ama şimdi tarakla zor açıyorum saçlarımı

neden olur bu ?

..........................

teşekkrler pirinç kepeği yağını kullandığımdan beri lekelerimde azalma var tabi nar sabunuyla birlikte kullanıyorum şampuandanda çok memnunum ama yeni nesil olandan onu kullandığımdan beri saçımla ilgili hiç bir sorunum yok

Ozonu almadım canım başka bir markanın almıştım çok kötü kokuyordu.Bu da öyle ağır kokuyor mu peki

cnm sülfatsız olduğu için market şampuanlarının yaptığı gibi yapmıyor saçları aslında bizde öyle olmadığı için kullanıyoruz içinde market şampuanları gibi zararlı silikon maddesi sülfat gibi maddeler yok bu yüzden saçın alışana kadar böyle oluyor benimkide öyle ama doanın saç kremi ile azda olsa açıyor saçımı kuruduktan sonraki o parlaklık ve sağlıklı görünüşü yetiyor bana sende kremini kullan yada hindistan cevizi,argan yada shea butter gibi yağlardan saç uçlarına az miktarda sür ben gerek duymuyorum saçım yavaş yavaş alışmaya başladığından sanırım ilk zamanlar seninki gibiydi biraz sabret bence inan sağlık için değer

Ozonu almadım canım başka bir markanın almıştım çok kötü kokuyordu.Bu da öyle ağır kokuyor mu peki

evet cnm kötü kokuyor ama dayanılmayacak gibi değil bence hatta oğlum kokunun adını paslı demir koydu ben rahatsız olmuyorum ama eşim bazen burun kıvırabiliyor bende 3 günde bir yapıyorum şhea butterden onun burnuna sürcem burda bir arkadaş yazmıştı kendi burnuna sürüyormuş kokusunu almamak için ben kokusundan rahatsız değilim heleki yüzümdeki etkisinden sonra hiç mi hiç şikayetçi değilim

saolun kızlar meğer ne yanlış kullanıyormuşum ben o şampuanı.. teşekkürler

Kızlaar, yaz tatili için eve dönmeye hazırlanıyorum ya oraya getirmek üzere şampuan, sabun, shea butter ve melisa kreminden oluşan bir sipariş verdim.

Ev halkı için gittiğimde valizimden çıkarıp verebilirim onları

Kuzenler için ise oraya döndükten sonra verebilirim siparişi, onları görene kadar o sipariş gelir diye düşünüyorum nasıl olsa

Kına da içlerine sinmemiş geri göndermişler. Ben de aktardaki tozla karışık kınalardan almaktan kurtulurum diye baya bir sevinmiştim
İyi birşey olsaydı kendilerine geleni gönderirlerdi zahir

siparişin hayırlı olsun :) ama bence eve gittiğinin ertesi günü kuzenlerin gelir garnet demişti dersin

Paslı demir çok güldüm Maşallah canım inşallah etkisi devam eder işe yarar.Bende pirinci bir süre kullanıp ozon alırım belki.Shea butter da aldım onu da denicem.Tek istediğim izlerim geçsin artık ya çene bölgemde çok var yanaklarımdakiler azaldı ama tamamen bitsinler istiyorum artık.Pürüzsüz bir cilt için katlanıcam artık kokuya

hayırlı olsun yeni siparişlerinnn
bende ablam için sipariş vericem ozon yağı ve pirinç kepeği ile nar çekirdeği yağı ozon yağını kendim götüremeyeceğim nasılsa o yüzden diğerlerindende veriyim dedim hepsi bir arada gelmiş olur yeğenlerde sevinir kızlar güneşten yanan burunları için bişey isteyip duruyorlardı gece yatmadan sürerler en azından burun üstündeki yanıklara iyi gelir

Son düzenleme:

geçer inşallah bide yaşın küçükse zamanla hepsi düzelir
ben baya uğraşırım cildimle ama birazda yaş ilerlemeye başlayınca zamanın etkilerini azaltmak amacıyla uğraşıyorum yoksa sorunum kalmadı çok şükür keşke şöyle 18-20 yaşlarında olsaydı doa ama ozamanlar doktor renu vardı salatalık kremi onuda çok severdim

kızlar bir sitede ozon yağını dondurucu bölümünde saklamayın yazıyor. siz buzlukta mı yoksa buzdolabının alt kısmında mı saklıyorsunuz?

kızlar bir sitede ozon yağını dondurucu bölümünde saklamayın yazıyor. siz buzlukta mı yoksa buzdolabının alt kısmında mı saklıyorsunuz?
doa ya sordum cevap geldi
"buzluğun ta dibinde saklayın. sattıkları ürün ozon yağı olmadığı için, yağ buzlukta kristallenir ve bozulur, o yüzden öyle yazmışlardır. ozonuun soğuk zincir veya basınçlı kutuda olması lazım. sıcak gördüğü anda buharlaşır çünkü."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…