Üzülme doaya mesaj at siparişini iptal et yenısını ver, harıkalar sagolsunlar yardımcı oluyorlar.
Link vermek yasak canım..Gir sitelerine, zan 3 krem var toğu topu :)
Ufak beyaz krem olan hariç, diğer kremler keratinli..
anladım cn msağol. keratin bana sanki zaralı bi maddeyi anımsatıyo yaa
Karamel, üzülme doaya mesaj at siparişini iptal et yenısını ver, harıkalar sagolsunlar yardımcı oluyorlar.
kızlar ben doa'nın sülfatsız şampuanını kullanıyorum normal saçlar için olanını, ama saçlarımı düğüm dğüm dolaştırıyor resmen, şimdiye kadar hiç böyle bi sorunum olmadı bile banyodan çıkınca tarak filan sürmezdim saçıma hç dolaşmazdı.. ama şimdi tarakla zor açıyorum saçlarımı
neden olur bu ?
Evet doğru kullanım çok önemli kızlar..Hoşunuza gitmeyen sonuçlarla karşılaşmamak için lütfen bu detayı atlamayın...Doa şampuan cidden çok kaliteli ve başarılı..
-Sülfatsız şampuan köpürmez.
-Bu nedenle fazla fazla kullanmayın.
-Maket şampuanları gibi, avcunuza bir miktar alıp, tüm kafanıza yaymaya çalışmayın...Azar azar alıp, saçınızı parça parça yıkayın, önler-arkalar-yanlar şeklinde kullanabilirsiniz. En etkili ve verimli kullanımı budur.
-Kullanımı biraz meşakatlidir ama 2 yıkamadan sonra alışırsınız. Saçlarınızın sağlığı, parlaklığı, devamlı kullanımdan sonra, gözle görünür bir hale gelecektir.
Bunlara dikkat edilmezse; yanlış kullanımdan kaynaklı arınmama, yapış yapış olma, veya keçe gibi olma gibi sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Bu noktada sorun şampuanda değildir. Zira sülfatsız şampuanın bir kullanım şekli vardır.
Bunları bir kere daha hatırlatmış olalım..
teşekkrlerhayırlı olsun güle güle kullan inşallahben argan yağına takığım bu aralar sabunu denemedim pirinç kepeği yağınıda sevdim geceleri yüzümü piling etkili jelimle yıkıyorum sonra onu sürüyorum yatıyorum sabahları yıkıyorum cildime sürekli dokunmak istiyorum
..........................
bence kullanılabilir ama ben kullanmadım 3 gün pirinç kepeği bir gün ozon kullanarak dönüşümlü devam ediyorum arkadaşlarımın verdiği tepkiler doğru yolda olduğumu gösteriyor
çok az miktarda masajla birlikte iyi gelecektir bende banyo sonrası bacağıma yapmaya başladım masum masum köşede durmasına içim elvermedi en azından bacaklarım nasiplensin dedim
kızlar ben doa'nın sülfatsız şampuanını kullanıyorum normal saçlar için olanını, ama saçlarımı düğüm dğüm dolaştırıyor resmen, şimdiye kadar hiç böyle bi sorunum olmadı bile banyodan çıkınca tarak filan sürmezdim saçıma hç dolaşmazdı.. ama şimdi tarakla zor açıyorum saçlarımı
neden olur bu ?
Ozonu almadım canım başka bir markanın almıştım çok kötü kokuyordu.Bu da öyle ağır kokuyor mu peki
Kızlaar, yaz tatili için eve dönmeye hazırlanıyorum ya oraya getirmek üzere şampuan, sabun, shea butter ve melisa kreminden oluşan bir sipariş verdim.
Ev halkı için gittiğimde valizimden çıkarıp verebilirim onları
Kuzenler için ise oraya döndükten sonra verebilirim siparişi, onları görene kadar o sipariş gelir diye düşünüyorum nasıl olsa
cnm sülfatsız olduğu için market şampuanlarının yaptığı gibi yapmıyor saçları aslında bizde öyle olmadığı için kullanıyoruz içinde market şampuanları gibi zararlı silikon maddesi sülfat gibi maddeler yok bu yüzden saçın alışana kadar böyle oluyor benimkide öyle ama doanın saç kremi ile azda olsa açıyor saçımı kuruduktan sonraki o parlaklık ve sağlıklı görünüşü yetiyor banasende kremini kullan yada hindistan cevizi,argan yada shea butter gibi yağlardan saç uçlarına az miktarda sür ben gerek duymuyorum saçım yavaş yavaş alışmaya başladığından sanırım ilk zamanlar seninki gibiydi biraz sabret bence inan sağlık için değer
evet cnm kötü kokuyor ama dayanılmayacak gibi değil bence hatta oğlum kokunun adını paslı demir koydu ben rahatsız olmuyorum ama eşim bazen burun kıvırabiliyor bende 3 günde bir yapıyorum şhea butterden onun burnuna sürcem burda bir arkadaş yazmıştı kendi burnuna sürüyormuş kokusunu almamak için ben kokusundan rahatsız değilim heleki yüzümdeki etkisinden sonra hiç mi hiç şikayetçi değilim
Kızlaar, yaz tatili için eve dönmeye hazırlanıyorum ya oraya getirmek üzere şampuan, sabun, shea butter ve melisa kreminden oluşan bir sipariş verdim.
Ev halkı için gittiğimde valizimden çıkarıp verebilirim onları
Kuzenler için ise oraya döndükten sonra verebilirim siparişi, onları görene kadar o sipariş gelir diye düşünüyorum nasıl olsa
Paslı demirçok güldüm Maşallah canım inşallah etkisi devam eder işe yarar.Bende pirinci bir süre kullanıp ozon alırım belki.Shea butter da aldım onu da denicem.Tek istediğim izlerim geçsin artık ya çene bölgemde çok var yanaklarımdakiler azaldı ama tamamen bitsinler istiyorum artık.Pürüzsüz bir cilt için katlanıcam artık kokuya
doa ya sordum cevap geldikızlar bir sitede ozon yağını dondurucu bölümünde saklamayın yazıyor. siz buzlukta mı yoksa buzdolabının alt kısmında mı saklıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?