sen niye kızdın ki kuzum ben bilmiyorum ve çok ciddi yardım istiyorum,,ve söylediklerini de harfiyen uygulayacaktım. bak şimdi ne oldu ki yaaaa
bu arada lekelicilt ne ya !!!
Neyse acil cevap istediğin için ben yardımcı olmaya çalıştım..Bizimkisi kullanıcı deneyimi..Daha detaylı bilgiler için firmayla iletişime geçebilirsin.
keratin maskesini bende kullandım kullanıyorm da,,, ilk gün yumusacık ve parlak oluyo ama ertesi gün yine hışır hışır oluyo, yine semsert
diren81 in önerdiği gibi yapabilirsin sende su sac kremine shea ve hindistan yagı katılandan
ben sipariş verdim
gelince dener ve izlenimlerimi yazarım
yok be kuzum firma illaki ürününü övecek,,sunu bunu al dicek,,bana kullanmış ve memnun kalmış kullanıcı yorumu ve tavsiyesi lazım..
zira şimdiye kdar, saçım adam olsun diye reklamlarda gördüğüm iyi pazarlanmış pahalı ürünlere akıttığım paralaı biriktirsem,, bu saçları kazıtıp yerine alasını ektirirdim..
ama bekliyorm bakalım, şu shea yağını ilk kez duydum,,umutluyum
bu arada diren81 cim hindistan yagını yıkadıktan sonra sacına ıslakken sür demişsin ya
sonra onu geri yıkıcaz mı öle saçta bırakıcas mı
ogullaccım keratin masken hangi markanın ? merak ettim bende deneyeyim ?
gliss, su yeni çıkardıgı siyah seri,hatta su anda da yıkadım
ve kutuyu bitirdim..sürüp iki dakka bekletiyorm,yıkıyorm
benim epeyce kuru oldugu için hem boyuna hem dibine sürüyorum, ama o da yağlandırmayı basaramadı
ama yumusak yapıyo
hmm kalsın o zaman almıycam
içindekiler Aqua, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Glycol Distearate, Dimethicone, Distearoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Dicaprylyl Cabonate, Polyquaternium-37, Cocodimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Keratin, Hydrolyzed Keratin, Panthenol, Phenoxyethanol, Methylparaben, Parfum, Propylene Glycol, Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, PPG-1 Trideceth-6, Citric Acid, Hexyl Cinnamal, Sodium Sulfate, Linalool, Limonene
evet ,kimyasal hep,bitti artık saten
doanın da varmış keratin maskesi forumda okudum.ama sitesine bakınca göremedim,,artık yapmıyolar mı bilmiyorm
sen neyin maskesini kullanıyorsun canım
doa yapacakmış onu bekliyorum..
sitede yok çünkü hediye ediyolarmış ellerinde kalmamış nasıl takip ediyorsan artık neden bilmiyorsun ?ben takip ediyorum benim siparişimde keratin hediyesi yoktu ama kızlar yazdığı için sormama gerek kalmadı
:) aayyyhh lafı da soktu :)
ben daha bugün üye oldum,,ancak o kadar arastırabilmişim,,pardon
ilginç o kadar zaman cevap yazıyor diyordu profilin bunu mu yazdın
benim saçım o kadar fena olacak tüm topikleri okur ezberlerim bile
alah allaaaahhh saol yaaa,,,gıcık mısın nesin
çok biliyorsan hava atacağına anlat bildiklerini biz de faydalanalım
zira forumun amacı da bu olsa gerek,,dimi esrasy cim
biliyorum demedim ki! takip ediyordum öyle üye oldum dedin kuşku duydum senden ona cevap yazdım yanlış mı söyledim ??? neyse uzatmaya gerek yok kurtulursun umarım kırıklarından sağlıcakla....
arastırıyordum ama bepanten avigen olan formülle ilgileniyordum hep,onu da denedim dökülmemi kesti sayılır
eskisine oranla kat be kat daha az dökülüyor,
ama doanın hindistan ve shea yagını okudum üye olup sormaya karar verdim işte size
neyse iyi dileklerin için saol,,umarım iyi gelir de dediğin gibi tüm topikleri ezberlemem
tamam cnm direnin söylediklerini uygula doa zararlı kimyasal kullanmıyor saçların sağlığına kısa sürede kavuşur umarım.. ben sadece şampuan ve kremi kullandım dökülme için bi tecrübem yok kullandıkça yorumda bulunurum
canım şu bahsettiğin durulanmayan saç bakım yağını nasıl hazırlıyorsun? bana da tarif edermisin? saçı ağırlaştırıyor mu acaba?
ben sönük ve yağlı bir görüntüsü olsun istemiyorum ama eğer değilse kesinlikle kullanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?