• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Doa Keratin Maskesi'ni nasıl kullanıyorsunuz?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Bende sipariş verdim umarım iyi gelir saçlarıma :( ben saçlarımı asla fönlemem maşa,düzleştirici asla kullanmam.(ayda yılda bir derler ya) boyada 7 aydır ilk defa yaptım ammaa saçlarım hep kuru ve uçları hep kırılıyor.ne bulduysam denedim sonuç hüsran.bakalım bu nasıl olacak çok merak ediyorum.

benimde böyle bi maskeye ihtiyacım var ama çok üzüldüm neden sadece internetten satış yapıyolar ki çok gıcıksın doa kozmetik:(

slm kızlar siteye girdim keratinli maske yazıyor fiyatı 6,36 tl olan mı sizlerin kullandığınız bilgi verirseniz sevinirim ben de siparis etcem saçlarım şu an uçları kırık kırık

Maskenin yanında birde kağıt yolluyorlar, nasıl kullanılacağı ile ilgili.

Maskeyi nemli saça hafif masaj yaparak bütün saç uçlarına yetecek kadar uygulayın, sonrasında geniş uçlu bir tarakla tarayınız ve minimum 3 saat bekletin, daha fazla bekletmeniz sizin lehinize olacaktır. Sonrasında saçınızı yıkayınız.

Ben dipleri ıslatmıyorum, zaten diplere sürülmüyor. Maskeyi uygulayacağım kısmı ıslatıyorum. Havluyla fazla suyu alıyorum, o şekilde maskeyi uyguluyorum.

Son düzenleme:
Maskeyi sürekli kullanıyorum ve çok memnunum.Yıpranmış kuru elektriklenen saçlar için tam bir onarıcı görevi görüyor. Benim kullanım şeklim saçımı yine doadan aldığım sülfatsız şampuanla yıkadıktan sonra saçın fazla suyunu alıp maskeyi uyguluyorum , saçımı kurutma makinesiyle kurutup boneyide takıp yatıyorum :1: sabah yıkayıp yumuşak ve parlak saçlarımla güne merhaba diyorum :1: ben haftada 1 kere uyguluyorum..

Merhaba arkadaşlar. İlk defa duyuyorum bu maskeyi. Bir sorum olacak:
Benim saçımda boya var ve açtırma işlemi yaptıracağım bende de etkili olur mu sizce?

Merhaba arkadaşlar. İlk defa duyuyorum bu maskeyi. Bir sorum olacak:
Benim saçımda boya var ve açtırma işlemi yaptıracağım bende de etkili olur mu sizce?
saçını koruyacağına inanıyorum canım
bu arada saçın yapıldıktan 3gün sonra uygularsın tekrardan
hemen uygulamak etkili olmuyor saça çok yüklenilmiş oluyor

saçını koruyacağına inanıyorum canım
bu arada saçın yapıldıktan 3gün sonra uygularsın tekrardan
hemen uygulamak etkili olmuyor saça çok yüklenilmiş oluyor

Sağ ol tatlım inşallah işe yarar:) saçlarımı da kestirmek istemiyorum artık 3 yıldır kısa kullanıyorum :) Deneyeceğim kesinlikle :)

Back