Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Doa Keratin Maskesi'ni nasıl kullanıyorsunuz?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

uyuzsirine

İzmir'e Aşık...
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2012
1.192
23
88
İzmir
bugün doa keratin maskesini sacımı ıslatıp tutam tutam sürdüm. gece veya sabah yıkayacagım. haftada kac kere uygulanması gerekli? benim saclarım omuzlarımın altında, kutunun yarısı bile bitmedi. 2-3 sefer daha gider bana.

Bende dün gece saçımı ıslatıp doa keratin maskesinin 1/4ünü saçıma uyguladım folyo ile sarıp kurutma makinasıyla kuruttum daha sonra sabaha kadar saçımda beklettim.Biraz önce yıkadım daha önce kullanan varsa ne kadar aralıklarla tekrarlamamız gerektiğini yazarsa çok iyi olur

üzerinde yazmıyor mu kullanım şekli filan :44: gene haftada 1yada 2defa yapmak iyi olur diye düşünüyorum

canım bu maskeyi nereden ne kadara alabilirim izmirde nerede satılır yardımcı olurmusun?

bu maskeyi bende aldım ilk yaptığımda 24 saat bekledim baya iyi geldi ilk sefer için bile saçlarım fönlü gibiydi sonrasında hoşuma gidince 2-3 gün sonra tekrar yaptım :)) haftada 1 yada 2 saçın yıpranma durumuna göre yapılabilir bence

ikinci kez yaptım yine kırıklarımı kamufle etti ve yumuşacık oldu cok memnunummm

Kızlar nasıl oluyo çok merak ettim bu maskeyi ben, saçlarım dalgalı ve uzatmaya çalışıyorum faydası olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…