- Konu Sahibi uyuzsirine
bugün doa keratin maskesini sacımı ıslatıp tutam tutam sürdüm. gece veya sabah yıkayacagım. haftada kac kere uygulanması gerekli? benim saclarım omuzlarımın altında, kutunun yarısı bile bitmedi. 2-3 sefer daha gider bana.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neymiş bu maske ne ise yarıyor saçta
üzerinde yazmıyor mu kullanım şekli filan :44: gene haftada 1yada 2defa yapmak iyi olur diye düşünüyorum
bugün doa keratin maskesini sacımı ıslatıp tutam tutam sürdüm. gece veya sabah yıkayacagım. haftada kac kere uygulanması gerekli? benim saclarım omuzlarımın altında, kutunun yarısı bile bitmedi. 2-3 sefer daha gider bana.
canım bu maskeyi nereden ne kadara alabilirim izmirde nerede satılır yardımcı olurmusun?
google'a doakozmetik yaz çıkan siteye gir, saç bakım ürünlerine tıkla orada görürsün canım. keratinli saç bakım maskesi yazıyor. fiyatı 7,5 tl.
ben bugün tekrar yapmayı düşünüyorum umarım bi zararı olmaz..
ben bugn hindistancevizi yağı yapıcam:)
nasıl yapıcan :)
tüm saçıma sürücem:)
bu maskeyi bende aldım ilk yaptığımda 24 saat bekledim baya iyi geldi ilk sefer için bile saçlarım fönlü gibiydi sonrasında hoşuma gidince 2-3 gün sonra tekrar yaptım :)) haftada 1 yada 2 saçın yıpranma durumuna göre yapılabilir bence
Bu almanyadada var mi ???