ahh ahhhh :) benim kütük k.pederim daha düğün olmadan takıları isterim dedi..
ama avcunu yaladı vallaaa ölürdüm yine de vermesdim altınlarımı ki öle oldu :)
vermedim altıları .. benüm düğünümden 15 gün sonra 80bin tl dolandırdılar ve benden yine bileziklerimi istedi...ben de herkes kendi borcunu kendi ödesin dedim ki bi zamanlar o bana öle demişti... uyuzz..
sadede geleyim avcunu yaladı..ama kocam vericekti koparınca kıyameti ses etmedi :)
bu erkek aileleri maşallah öyle kafaları çalışıyor ki...tabi bu kafa çalışma olayı maddi yönden..benim kayınvalidem ise düğünde eşimin yanına gelerek poşet açtı.evet yanlış duymadınız benim gelin çantam varken o poşet açtı..sonra poşete atılan altınlar geri vermedi.ben ona altınlar takılırken hiç kimseden utanmadan niye açtın dedim utanmadan bana demez mi bizim ayrmız gayrımız yok dedi..ayrımız yoksa o altınlar nerde...ayyy sinirlerim bozuldu yine...
Selam arkadaşlar. Benim başımdan geçenlerde sizinkinden farksız. Demek ki evliliğe ilk adım böyle atılıyor. Eşden, ailesinden yenilen darbelerle.
Ben evlendikten 1,5 ay sonra eşimin yiğeni ile msn deki yazışmalarına tanık oldum. Yiğeni dayısına (yani eşime) altınları soruyor. Üzerine ne vazife ise. Ve annemin üzerine iftira atıyor.
Ben balayına gidiyoruz diye, altın çantasını anneme vermiştim.
Çantanın akıbetini soruyor ve üzerine şöyle bir yorum yapıyor. Kendi tarafının taktığı takıları almıştır. AA olacak şeymi bu. Ayıp alınır mı diyor.
Eşimin verdiği cevap ise şu : Saymak lazım. CD den izleyip tek tek saymak lazım. Nasıl olacak bilmiyorum ama...
Ve bunun gibi daha neler neler yazmışlar. Allaha havale ediyorum.
Günahı olmayan kişilere iftira atmanın cezasını Allah versin onlara.
Ben bunları okur okumaz ikisinide çağırdım. Altınları önlerine döktüm. Hadi, birlikte sayalım.
Bende merak ediyorum. Benim ailem hırsızmı. dedim.
Ama kime diyorsun ki...
Üzerinden 6 ay geçti yiğeni ile hiç konuşmuyorum.
Adını bile anınca tüylerim diken diken oluyor.
Hayır, paraya ihtayaçları olsa anlarım.
ihtiyaçları yok çünkü eşim hepsini besliyor.
Ablası, kardeşleri, yiğenleri..Arada benim üzerime bir iki birşey alır ağzımı kapatır.
Ben de dişimi tırnağıma takıp çalışırım.Eşim ailesini iyi beslesin, onların haklarına engel olmayayım diye.
Şimdi eşim tutmuş bu iftiracı yiğenine daire bağışlıyor.
Neymiş, yiğeninin annesi ( yani eşimin ablası) annesine bakıyormuş,
Bakacak tabi.Bunun için sıfır daire mi verilir. Kim olsa bakacak.
Yani kısaca bana yaptıklarına karşılık olarak ödül veriyor...
Düşündükçe kafayı yiyiyorum.
Bizde Erkek tarafı evlenirken nişanda takılanlardan hariç 2 bilezik daha takıcaklardı ama yalan oldu. Borçlarıymış ödiceklermiş. SÖZDEEE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?