• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Dizilerdeki sevişme,öpüşme sahneleri şifrelensin mi?

Dizilerdeki sevişme,öpüşme sahneleri şifrelensin mi?

• Evet

OY: 32 35,6%
  • Hayır

OY: 58 64,4%

• Ankete Katılan
    90
tv de öpüşmeye gelene kadar ohoooooo, ne dehşet vahşet görünütüleri varken, silaha suça bu kadar özendirilirken millet, sadece neden öpüşme batmış ki

hayır........
kumanda bizim elimizde zorla seyrettirmiyolar.izlemek istemeyen kapatır...bu kadar basit...

sevişme gerektiren bi sahnede sevişilmesinin nesi tuhaf?
madem bu kadar rahatsızsınız oturmayın çocuklarınızla televizyon karşısına?
onu yasakla buna sansür getir, böyle mi kurtulacak ahlak?

tv de öpüşmeye gelene kadar ohoooooo, ne dehşet vahşet görünütüleri varken, silaha suça bu kadar özendirilirken millet, sadece neden öpüşme batmış ki

aynen katılıyorum.
küçücük çocuklara cinsel istismar kimsenin gözüne batmıyor, aksine neredeyse alkışlanıyor;
terör yine neredeyse alkışlanıyor,
millet birbirini vurup duruyor, bu silahlar nereden alınıyor ruhsatsız nasıl temin ediliyor bilinmiyor,
ülke teksas'a dönmüş; televizyondaki sevişme sahnesi kalkınca arınıcaz, temizlenicez.

hep bu ask-ı memnu dizisi yüzünden böyle seyler cıktı biraz daha edepli yapsalar hic bisi olmucak:umursamaz:

tabi ki şifrelensin edep ahlak kalmadı televizyonlarda:oklava::oklava:

Asıl şifre sokakta ulu orta öpüşenlere lazım.
Televizyonda kanal değiştirirsin biter.
Öpüşmeye gelinceye kadar ne vahşet haberleri izliyoruz aslında buna çözüm bulsunlar önce..

hayatın tam içinde olan cinselliğin bu kadar yasaklanmasının lüzumu yok bence. bütün gün insanlar birbirini kesiyo ediyo, yanıbaşınızda çocuklar gelin oluyo sesiniz çıkmıyo, tv deki öpüşme sahnesinden rahatsız oluyosunuz vay be canım rtük.

hayır tabi ki şifrlenmemeli. ayrıca çoluğunun çocuğunun izlemesini istemeyen de çocuğuna dizi izletmesin bi' zahmet.

Bir öğretmen olarak bu tür sahnelerin çocuklara yansımasını yakından gözlemleyebiliyorum. Bence de şifrelenmeli..

Çocukların izlemesine uygun olarak etiketlenmiş yapımlarda sevişme sahneleri zaten bulunmaz. Çocuğu TV önüne saksı gibi koymazsanız, TV'deki program kodlarına dikkat ederseniz sorun kalmaz. Öpüşme konusuna gelince, abartılacak, sakınılacak bir durum yok öpüşmekte. İki insanın sevgi gösterisini saklı-ayıp-gizli şeklinde niteleyip çocuklarda travmaya neden olmak asıl hata olur.

Sansürsüz bir dönemde yetiştim ve hiç bir olumsuz etki yaşamadım, iffeti bozuk bir insan olup çıkmadım.

Onu baskila bunu baskila ne bu? Sevişmeyi öpüşmeyi cinselliği tamamen yanlış bir şey gibi göstermenin ne faydası var ?

bence evet olmalı yada en azından en ufak yakınlaşma olucaksa bile o bülüm yada filmde önesinde bir uyarı konulmalı

GErçek hayattada yaşadığımız bişey neden tv de şifrelensin sonuçta dizi bu. .Evlendirme programları daha ahlaksız bence.

Back
X