- 6 Ağustos 2020
- 1.620
- 5.932
- Konu Sahibi Meredith Grey
En güzel moral hem adamı hem kadını engelleyip,önüne bakmak.Hayır. Sadece reddetmek moral verecek.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En güzel moral hem adamı hem kadını engelleyip,önüne bakmak.Hayır. Sadece reddetmek moral verecek.
Uye cagirmak yasaktı sanki yanliş biliyorsam birileri düzelti versin lütfen bebeklinick yapman guzum şöyle şeylerbebeklinick koş kız olay var
Etrafımdaki herkes öyle diyor. Nedense böyle yaparsam korkak gibi görünürüm diye saçma sapan düşüncelerim var. Gerçi iki manyak ne düşünürse düşünsün demem lazım.En güzel moral hem adamı hem kadını engelleyip,önüne bakmak.
Evet gidecek sence gitmez mi kendine bunları yaşatan insanMesaj gelse cidden otele gidecekmisin?
Kendime yaşattığım şey, evlilik dışı cinsel ilişki mi oluyor?Evet gidecek sence gitmez mi kendine bunları yaşatan insan
Ay pardon benim hatamUye cagirmak yasaktı sanki yanliş biliyorsam birileri düzelti versin lütfen bebeklinick yapman guzum şöyle şeyler
Siz kadına hamıle olabilirim mi dediniz? Çok tuhaf bir ilişki anlayışınız var, hem sevgilinizin hem de sizinMerhabalar herkese,
Bir süredir görüştüğüm birisi var. Hayli keyifli vakit geçiriyorduk. Lakin son zamanlarda güvenilir biri olmadığına dair süpheler düştü içime.
Ne yapıp ettiğine bir bakayım dedim. Az takipçili bir kadın hesabıyla sürekli takipten çıkıp, yine birbirlerini takip ettiklerini fark ettim. Kadın biyografisine bazen aşk cümleleri bazen atarlı giderli şeyler yazıyordu. Huylandım açıkçası.
Geçenlerde o kadının kim olduğunu sordum. Kem küm etti. Önce eski bir dostum dedi, biraz daha sorgulayınca ben saplantılı birisi, eski sevgilim falan dedi. Ben de blöf yaptım. Peşini bırakmasını sağlayacaksa ona mesaj atayım dedim. Sakın yapma, tehlikeli insanlar bunlar dedi. Bunu diyen adam polis, ablası savcı bu arada
Son zamanlarda başka mevzular da oldu ve içim hiç rahat etmedi. Kadına mesaj attım. Kadın da sevgilisi olduğunu söyledi. Bize mutluluklar diledi sözde. Ve nedense benim hamile olduğum sonucunu çıkarmış.
Benimkine de mesaj attığımı söylemiş, ayrıca hamile olabilir demiş. O gün büyük bir kavga ettik. Kadınla birbirlerini takipten çıktılar. Ertesi gün bütün gün gidip kan testi yaptırmamız konusunda başımın etini yedi. Kabul etmedim. Akşam sahile gidelim o zaman dedi. Hastaneye gitmemek şartıyla kabul ettim. Yolda yarın için bir otelde yer ayırttığından bahsetti.
Bir hastanenin önünde durduk. Ben arabadan inmedim. Sinirlendi, son hız bana bağıra bağıra araba kullanmaya başladı. O kadar büyük bir kavga ettik ki adamın bütün kolu tırmık içinde kaldı. En sonunda gittik testi yaptırdık. Güzel bir akşam geçirdik.
Beni bıraktıktan yarım saat sonra Instagram'dan engellediğini ve o kadınla yeniden takipleştiklerini gördüm. Sözde kadın mesajların fotoğrafını atmış buna. Bu da benim gerçek yüzümü görmüş. Ama yine de yarın otele gidecekmişiz. Sonra kadın bana yazdı. Sevgilisi değilmiş ama ona yar olmadıysa kimseye yar etmezmiş. Ciğerini sökerim falan dedi töre dizisi loading
Nasıl bir şeyin içine düştüm ben? Anlayamadım. Ne yapsam onu da bilmiyorum. Adamı engellemeyi düşündüm, kadından korkup engellediğimi düşünür diye vazgeçtim. Bir yandan egoma tekme yemiş gibi hissediyorum gidip kuzu gibi kan verdim diye. Bi akıl verin hatunlar ne yapayım
Hanımlar, sebebini anlamadığım bir şekilde beni yerden yere vurmaktan ziyade destek olsanız, akıl verseniz? Ben bile bile seçmedim ya sevgilisi olan adamı.
Doğru kullanılan kondom yüzde 98 oranında koruma sağlıyor, onca dikkate rağmen yine de hastalık kaparsan takdir-i ilahi dersin. Sonuçta o kadar düşük ihtimal ile havuzdan,kuaförden,dövmeciden de hastalık kapabilirsin.Kondomla da bulaşan hastalıklar var biliyorsundur umarım.
Yerinde olsam yapacağım en iyi intikamHayır. Sadece reddetmek moral verecek.
Kimse cinsel ilişki yaşamanıza bir şey demiyor konuyu saptırmayın.Kendime yaşattığım şey, evlilik dışı cinsel ilişki mi oluyor?
İster giderim ister gitmem benim keyfim bilir ama siz benim yerime cevap veremezsiniz.
Kendine yaşattığın şey ne biliyor musun? Karşında ona emir veren bir kadının dediği her şeyi yaparak zorla seni gebelik testine götüren bir 'adam' var ve sen intikam bahanesiyle ondan birşeyler bekliyorsun. Yapma azıcık gururun olsun.Kendime yaşattığım şey, evlilik dışı cinsel ilişki mi oluyor?
İster giderim ister gitmem benim keyfim bilir ama siz benim yerime cevap veremezsiniz.
Yoo, gayet de muhafazakar yaşam tarzına uymadığım için seri dislike atanlar var.Kimse cinsel ilişki yaşamanıza bir şey demiyor konuyu saptırmayın.
Ooo bebe mi kaldı . Üzerine harika bir ilişkim oldu.Bebe mi bu hâlâ başka polis mi buldun yoksa?
yok canım o senin kuruntun ne güvenilmeziLakin son zamanlarda güvenilir biri olmadığına dair süpheler düştü içime.
Kuzu gibi gidip kan verdim. Egom hayli tepik yedi. En azından onu reddetmek bi nebze olsun iyi gelirdi.
Ayrıca madem keyfin ve kahyası her şeyi biliyordunuz burada neden konu açtınKendime yaşattığım şey, evlilik dışı cinsel ilişki mi oluyor?
Ben otele gideyim mi diye bir konu açmışım? Çarpıtmasak.Ayrıca madem keyfin ve kahyası her şeyi biliyordunuz burada neden konu açtın
Yorumların hepsini itina ile okudum nerede size bunu söyleyen ima eden?Yoo, gayet de muhafazakar yaşam tarzına uymadığım için seri dislike atanlar var.