Dizi izleme Hastalığı

Ben de mi çok abartıyorum acaba? Sayayım bakalım fazlaysa azaltacağım.

pzt ulan istanbul / paramparça
salı kaderimin yazıldığı gün
çrş ....
prş aramızda kalsın
cum medcezir (olmasa da olur)
cmt kiraz mevsimi (pek değil)
pzr şeref meselesi / o hayat benim (ikiye bölünen ekran şart)

Kocam haklı sanırım

Ya benim de izledgim butun diziler sezon yapti btb bitti isyeeean bana da tavsiye verseniz ya finaller basladi izlicek dizi bulamiyorumm

sanırım yabancı dizi izliyosunuz.ben game of thrones ,pretty little liars ve da vinci's demons beklemekten usandım arkadaş

Bundan kac yıl önceydi bı oyuncuya bı dızıyı sormuslardı oda, ukala bı bıcımde hıc bır dızıyı ızlemedıgını soylemıstı zaten cok bakmazdım onu duyduktan sonra daha bı ınatla bakmıyorum.

Yok artıkk bu kadar dizi akla zarar kardeş.hem de türk dizisi.bi kardeş payına bakıyorum türk dizisi.o da başlamadı daha

aynen bende yalnız yaşıyorum işten gelince açıyorum çoğu yerlerine kaçıra kaçıra yemek temizlik her şeyi berabar yapıyoruz :)

Bizim dizilerden izlemenizi önermem. Sündürdükçe sündürüyorlar bitmek bilmiyor. Ben de dizileri rast geldikçe seyrediyorum onun dışında her bölümünü takip ettiğim bir dizi yok. Güney Kore dizileri öneririm size. En fazla 20-21 bölümde final yapıyor. Her birinin konusu farklı ve gerçekten çok güzel diziler. Onlarca dizi bitirmişimdir. Denemenizi tavsiye ederim.

Hiçbi diziyi izlemiyorum..

Bi medceziri izlerdim onunda son 3 bolumunu kaçırdım..

Aksamları evde de yalnızım halbukı,kocam sporda oluyor..napıyorum ki ben acaba?!

Bence farklı uğraşlar bulun..Vakit katili bu diziler filan.
Kitap okusanız daha iyi zannımca.

bende de dizi izleyememe hastalığı var.
en son tv ye ne zaman baktığımı hatırlamıyorum inanın.ilgimi çekmiyor hiç bir dizi.

ayy bende ne güzel dizi izlemezdim çok memnumdum o halimden ama şuan paramparçayı izliyorum başka izlediğim bir dizi yok, nedense bu dizi sardı nurgülü çok sevdiğimden, erkanlada çok yakışmışlar , ya sadece buna devam ederim artık.

Ay bende bu paramparça ya takıldım. Hala güzel ya..Asmalı Konakta ki halinden çok farklı ama böyle de süper yakışmışlar Cansu da çok tatlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…