- 1 Ekim 2013
- 8.242
- 17.007
- 448
- 34
- Konu Sahibi marilynmonroee1
-
Bende dizi bağımlısıydım bir zamanlar. Sonra ne farkettim biliyo musun. Dizilerdekiler hiç tv izlemiyor. Onlar hayat yaşıyor senaryodan bile olsa. Diziye yv ye bağlamıyorlar kendilerini. Ben niye bağlayım ki salak mıyım dedim. Ve bıraktım. Sadece beni çok Güldüren bi iki dizi var onu da denk gelirsem izliyorum. Yoksa aman bugun dizim vardı demiyorum. Onun yerine canım çektikçe sinema filmi izliyorum bilgisayarda.İyi akşamlar kızlar :)
Size göre basit veya klişe bir sorun olabilir ama ben artık usandım.
İşi gücü bırakıyorum oturup dizi izliyorum onlara bağlanıyorum
Dizi final yapıyor bende çok büyük boşluk oluyor
En büyük eğlencem diyebilirim
Aranizda bu denli bağımlı olan var mı? sizce neden böyle oluyor
Bu arada okuyorum baya yoğun hayatım var
Urfalıyam Ezelden.Hangi dizi 11 bölümde bitti.
Benimde beynim eriyecek yakındaBen de annemin dizi bağımlısı olmasından şikayetçiyim. Kadın bir gecede 3 dizi birden izliyor. Psikoloğa falan götürmeyi planlıyorum. Sabahtan oturuyor tv karşısına sabah programları, öğlen kuşağı, evlendirme zımbırtısı ardından diziler derken 12-1 oluyor ancak kalkıyor. Beyni eriyecek bu gidişle.
Benim dizi 11.bolumde bitti yaa( ama ben bir dizi de izlemiyorm her gün bir dizi
İyi akşamlar kızlar :)
Size göre basit veya klişe bir sorun olabilir ama ben artık usandım.
İşi gücü bırakıyorum oturup dizi izliyorum onlara bağlanıyorum
Dizi final yapıyor bende çok büyük boşluk oluyor
En büyük eğlencem diyebilirim
Aranizda bu denli bağımlı olan var mı? sizce neden böyle oluyor
Bu arada okuyorum baya yoğun hayatım var
Yok artıkkbu kadar dizi akla zarar kardeş.hem de türk dizisi.bi kardeş payına bakıyorum türk dizisi.o da başlamadı daha
Ay bende onun hastasıyım, niye bitsin diye bekliyorsunuz, bitmesin bitmesiiinAyyy sorma bende deniz yıldızı bağımlısı yim
Bitecek diye bekliyorum bitmedi gitti arkadaş 1300 bölüm oldu yaaaa :)
bende o dizi yüzünden eşimle kavga ediyorum bagımlı oldu adam diziyeAyyy sorma bende deniz yıldızı bağımlısı yim
Bitecek diye bekliyorum bitmedi gitti arkadaş 1300 bölüm oldu yaaaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?