• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dizi izleme Hastalığı

İyi akşamlar kızlar :)
Size göre basit veya klişe bir sorun olabilir ama ben artık usandım.
İşi gücü bırakıyorum oturup dizi izliyorum onlara bağlanıyorum
Dizi final yapıyor bende çok büyük boşluk oluyor :KK43:
En büyük eğlencem diyebilirim
Aranizda bu denli bağımlı olan var mı? sizce neden böyle oluyor
Bu arada okuyorum baya yoğun hayatım var
Bende dizi bağımlısıydım bir zamanlar. Sonra ne farkettim biliyo musun. Dizilerdekiler hiç tv izlemiyor. Onlar hayat yaşıyor senaryodan bile olsa. Diziye yv ye bağlamıyorlar kendilerini. Ben niye bağlayım ki salak mıyım dedim. Ve bıraktım. Sadece beni çok Güldüren bi iki dizi var onu da denk gelirsem izliyorum. Yoksa aman bugun dizim vardı demiyorum. Onun yerine canım çektikçe sinema filmi izliyorum bilgisayarda.

Hiç bir diziyi izlemiyorum. Annemlere gittiğimde kocamın ailesine denk geliyorum, çok komik ama takip etmiyorum keşke edebilsem:(

Ben de annemin dizi bağımlısı olmasından şikayetçiyim. Kadın bir gecede 3 dizi birden izliyor. Psikoloğa falan götürmeyi planlıyorum. Sabahtan oturuyor tv karşısına sabah programları, öğlen kuşağı, evlendirme zımbırtısı ardından diziler derken 12-1 oluyor ancak kalkıyor. Beyni eriyecek bu gidişle.

Ben de annemin dizi bağımlısı olmasından şikayetçiyim. Kadın bir gecede 3 dizi birden izliyor. Psikoloğa falan götürmeyi planlıyorum. Sabahtan oturuyor tv karşısına sabah programları, öğlen kuşağı, evlendirme zımbırtısı ardından diziler derken 12-1 oluyor ancak kalkıyor. Beyni eriyecek bu gidişle.
Benimde beynim eriyecek yakında :(

Diziler çok birbirine benziyor
ve ruhu yoruyor ama benimde eşim dizi hastası oda ,öyle stres atıyor zaten ya seviliyor yada sevilmiyor

Benim dizi 11.bolumde bitti yaa :KK43:( ama ben bir dizi de izlemiyorm her gün bir dizi

bende de var dizi-film bağımlılığı... kitap da okuyorum sık sık ama filmlerin dizilerin yeri ayrı.. aynen dizim bitince bşluğa düşmüş gibi oluyordum ama dizi ilemiyorum epeydir..sezona girdi çoğu.. filmlere sardım bu aralar... inan şuan kk da oyalanırken bir yandan film indiriyorum laptopa... ismini de söyleyim WORLD WAR Z :rolleyes:

eski ben ... ama bıktım artık dizi izlemekten ... bana kalsa tv açmıyorum evdekiler açarsa göz gezdiriyorum... onlar yoksa kapalı tv ... ne film ne dizi iki yıldır falan böyle ilgi alanıma girmiyor ... sanırım 90 100 dk olmasıyla ilgili . özet bir saat dizi iki saat sekizde başlar on bir on ikide biter ... ve o koca akşam boşa gider...

Yabancı dizilere bağımlıydım ben de.
Şu an olsa yine dönerim dizi manyaklığına ama netimde sorun var takılıyor. :KK67:

Benim bahsettiğim abik kubir Türk dizileri değil tabi...
Gerçi Kardeş Payı başlasın kaçırmam onu:KK12:

İyi akşamlar kızlar :)
Size göre basit veya klişe bir sorun olabilir ama ben artık usandım.
İşi gücü bırakıyorum oturup dizi izliyorum onlara bağlanıyorum
Dizi final yapıyor bende çok büyük boşluk oluyor :KK43:
En büyük eğlencem diyebilirim
Aranizda bu denli bağımlı olan var mı? sizce neden böyle oluyor
Bu arada okuyorum baya yoğun hayatım var

bence benim kadar bagimli izleyici yoktur.
dizileri hem izlerim hem de sozlukten, bloglardan yorumlari okurum, sosyal medyadan da ayri bir sekilde takip ederim.
buyuk hastalik yavas yavas kopariyorum kendimi. final zamanlari aski memnu yu izler calismadan sinava girerdim.
Baska bir mesgale bulmak lazim yoksa beyni uyusturuyor.

aman yabanci dizi basa bela.
bekarken prison break lost 3 gune 1 sezon bitirirdim. zombi gibi gezerdim.
insan merak ediyor devamini. 40 dkcik bolumler bir tane daha derken aksam oluyordu.

bende yabancı dizi bağımlılığı var tv acmıyorum hep bilgisayar başındayım cocuk uyuyo bende uyuyacağıma dizi izliyorum manyaklık işte bi yerden sonra :-))

Benim boyle bir duskunlugum yok baktigim iki uc dizi var kacirirsam cokta takilmam
Ama annem felakt isini yemeguni gezmesini herseyini ona gore ayarlar

Yok artıkk :KK57: bu kadar dizi akla zarar kardeş.hem de türk dizisi.bi kardeş payına bakıyorum türk dizisi.o da başlamadı daha

O kadar ara veren diziden ben soğuyorum bir kere. Yalan mı söyleseydim sadece belgesel diye. Bbc hd belgesele doyuruyor.

Araya slash koyduklarım önemsiz olanlar aslında. O anda hangisi ilgimi çekerse. Sürekli takip ettiğim iki dizi var yahu. Bu tarz benim izleyeceğime dizi izlerim daha iyi. :KK45:

Ama ben sorunumu biliyorum. Evde internet olmadığından yabancı dizilerim hep yarım kaldı Türk dizilerine sarmam bundan. :KK14:
İlgi çekici kitap olsa dizi falan görmez gözüm.

o kadar fazla dizi bagimliligi insani aptallastirir. bir iki tane izlemek keyifli olabilir ama o kadar cok diziye koru korune baglanip saatlerini ona harcamak, zaman kaybi, hayattan giden koskoca bir zaman kaybi. bir cogu da sacma sapan diziler. en azindan sayisini azaltip, bazilarinin yerine daha bilgilendirici, insani gelistirici, hayatina katkida bulunacak seyler yapmak lazim. zaman degerli. hayat gercek.

bende yabancı dizi hastasıyım başladı mı 3 4 bölüm birden izliyorum belki daha fazla ama başlamaya üşendiğimden bağımlı da değilim :D

Back