Dizi gibi ilişkimiz!

aynen öyle yapacağım. ne düğününe, ne evine asla gidemez ve onlar da gelemez. bunu kabullenmem imkansız. Teşekkürler yorum için.

iyi de 15 yaşındaymış
sonra da kaç yıl sürmüş bu durum
neresi çocukluk bunun

tamam hatalar yapılır ama
yıllarca aşık olduğun kişinin kardeşine mesaj atıp sonra da onunla nikah yaparsan rezil derler
adama da miğdesiz derler

Son düzenleme:
amaan kız masum ev kızı türk filmlerinde de masum ev kızları hep 15-20 yaşlarında gayrimeşru hamile kalırlar ya:) salla gitsin tatlım zaten görüşmüyormuş çok sıkı belki kızda gerçekten aşık olmuştur belki onlarda sizi umursamaz boşver.zannetmiyorum aradan yıllar geçmiş çoktan senin eşini unutmuştur belli kızda küçük kafalı aşık olmaya aşık bir tip

Ya bilmiyorum benmi çok iyi niyetliyim ama dizi gibi gerçekten. Ben Ayşenin sadece yaklaşma amacına takıldım onun dışında takılcak çok fazla bir durumda yok, tabi ayşeyle eşinin yaşadıkları sadece bukadarsa.

Aynı şey Bir İstanbul Masalında da olmadımı, yıllarca ay ne romantik diye izlemedikmi. Kimsede Esma hakkında ayy ne rezil kız, veya Selim (Mehmet Aslantuğ) hakkında ne kadar midesiz demedi. Hani çokda takılacak bir durum yok, belliki zamanında anneler kızı doldurmuş, kız aşka gelmiş abiye abayı yakmış, ama abinin kendisiyle ilgilenmediğini görünce ve şartlar değişince ortadan kaybolmuş. Ha kardeşe yaklaşma sebebi belkide abiyi çok merak ettiğinden olmuştur başta sonradan görüştükçe kardeşten hoşlanmış olabilir. 15 yaşından bahsediyoruz ya, ben 15 yaşında hakkaten çocuktum, saf salak bişidim. Gerçektende çocukluk bence.

Ama dini nikah kıyma olayı sakat. Bu durumda ayşeye yazık olmuş, çünkü imam nikahının adı konmamış bir ilişkide istenme sebebi bellidir. Bence konu sahibi arkadaş çokda korkmasın, bu ilişki pekde evliliğe gitmez.

Kardeşinin eşinin yanında yaptığı hareketlerde aslında belli ediyor niyetini. Kendide pek hoşnut değil bu abiyle yaşanan geçmiş durumundan ama aklı sıra gizlemeye çalışıyor. Farkında değilki yaptığı abuk hareketlerle olaya nekadar takık olduğunu ve ilişkinin çokda uzun ömürlü olmayacağını belli ediyor bence.

arkadaşlar düşük rezil bir kız dememin sebebi şuydu ki. konu sahibinin eşinin sert tepkisini belli etmesini sağlamak. kaldı ki anneler doldurmuş kız küçükmüş ama adamın peşine de sülük gibi yapışmış baksana kızcağız anlatmış bir ton msn'de bana olmaz da demedin falan demiş. yani bir erkeğin sevgilisi olduğunu bile bile bu şekilde konuşmak ve kız arkadaşının da şahit olduğu bir ortamda bu şekilde laflar etmek ve ısrarla bir erkeğin peşinden koşmak üstüne de yetinmeyip intikam alır gibi erkek kardeşi ile imam nikahı kıymak düşüklüktür benim nezdimde. artı durum da çok rezil.

Aynısını diyecektim.

En önemlisi belli etmeyin, ne de olsa o kapamadı eşini, gitti kardeşine

Bu Ayşe modelinden bi'tane de bizim sülalede var yengem!
Babamlar ozaman memlekette köyde kalıyolarmış.
Yengem uzaktan akraba, paso babama diyomuş ben seni seviyorum, beni istet evlenelim, odada yalnızsa hemen görüp babamın yanına gelirmiş falan.
Sonra babam annemle evlenmek üzereyken bizim yenge babamdan küçük olan amcama yakın davranmaya başlamış.
Şimdi evliler bize de gelir giderler. Şimdi X abiiiiğğğğ diyo (amcamda bilirmiş durumları çünkü aileler babama çok ısrar etmiş kız seviyo, hem uzaktan akraba yabancı değil bildiğimiz kız diye )

Eş benim eşim sanırım ben de annem gibi artık dalgaya alırdım. Diyorum ya kadın bizim eve geliyor annemin dediği "adam beni sevmiş, benle evlenmiş o kendi kendine çalıp oynamış isterse çatlasın görüp mutlu olduğumuzu"

ben çok kıskancım demek ki
ben izin veremezdim
bana ters
racona ters

hani bir şarkı varya aynı onun gibi olmuş......

Ayyy takıldım birine.sana değil kardeşine!

şimdi gelleim meseleye....ne kadar kopuk bir aile! kimse birbiriyle görüşmüyor galiba! ne anne ne baba kimse ortada yok!
sizin içiniz doğal olarak bu meseleyi almıyor ama eşinizin kardeşinin içi çok güzel almış hatta sarıp sarmalamış! o her şeyi bilip kabullendikten sonra siz de onu uyardıktan sonra yapacak pek de bir şey yok....kızla isterseniz görüşmeyin.ama kardeşler isterlerse görüşsünler......

ayrıca çocuk yaşta kendi hayalınde yaşattığı duygulardan ötürü bir insan bu kadar da aşağılanmaz ki! burda annelerin rolü çok fazla....anneler gazlamasaydı belki de olay bu kadar büyümezdi....

Eşimin anne babası çoook eskiden boşanmışlar. anne başkasıyla evli çocukları var. baba tek başına yaşıyor. ondan böyle herkes kopuk. dedelerinin elinde büyümüşler eşimle kardeşi. eşim kardeşine hem abilik hem babalık etmiş 3 yaş büyük olmasına rağmen. besle kargayı oysun gözünü durumu bence bu.
gelişme olursa yine yazıcam :)
en son Kv kızıyordu kaynıma ama kabullenecek sonunda.

Kızlar yeni şeyler öğrendim.

Bu kızla benim internette konuşmam 2008 mayıs ayında gerçekleşmişti. Kaynımla sevgili oldukları tarih ise 2008 Ağustos imiş! Bu ne hız değil mi!
Eşim fotoğraflarını görmüş kızla kardeşin, kaynım göstermiş bi de yani. Kayınvalidem de istemiyor ama evlenir bunlar diyormuş. kız önlisanstan mezun oluyormuş bu sene. Kayınbiladerim "çalıştırmam" diyormuş. Kayınbiladerde daha ne iş var ne para. Bakalım ne olacak heyecanla bekliyoruz :/

vayyyy bee ayşeye bak daldan dala daldan dala resmen:))bence evlenmez onlar ayse ünide baska atlıcak dal bulur:)ha hastalıklıysa onu bılemem ama dıkkat et sen yınede belkıde bıseyler bıtmedı ve sadece esının kardesı olması bıle onu mutlu edıo olabılır yakın olucam en azından dıye inşallah oyle degıldır ama sen eşinle onun yuzunden aranı acma tartısma yaratıp sız ne kadar mutlu olursanız oyle bı nıyetı varsada kendı pes eder zaten bence

Merhaba,
2 gün önce kaynım annesinin evinde küçük bir olaydan sinirlenmiş. Bence kız ile kavgalıydı ki çok sinirliymiş ve camları kırmış, eline bıçak alırken artık nasıl olduysa sinirle sıktı herhalde parmaklarını kesmiş.

Hastanede 7 saat ameliyatla birleştirmişler ama kullanabilecek mi bilinmiyor. Eşim gitmek istemedi ama annesi de hiçbir akrabası da hastanede kalmıyor. refakatçi gerekiyormuş mecburen eşim gitti. Hastaneden ne zaman çıkacağı falan belli değil. Çıkınca annesi de kabul etmiyor eve. (anne baba ayrılar) babası ise bakmaz oğluna. Nereye gidecek bilmiyorum.

Ne çileymiş bu çektiğimiz. Korktum açıkçası. Eşim de şok oldu, bu kadar psikopat olduğunu bilmezdik!

Zaten kaynınızın normal olmadığı anlattıklarınızdan belliydi everin gitsin bari ayşeyle yoksa psikopat size, abisine filan bir şey yapmaya kalkmasın evlenmesini istemiyorsunuz ayşeyle diye.

Zaten kaynınızın normal olmadığı anlattıklarınızdan belliydi everin gitsin bari ayşeyle yoksa psikopat size, abisine filan bir şey yapmaya kalkmasın evlenmesini istemiyorsunuz ayşeyle diye.

evet ya bence de evlensin de biz uğraşacağımıza karısı uğraşır. Eşim de gidene kadar çok sinirliydi şimdi yine yelkenleri suya indirmiş. Eşimin kardeşine karşı zaafı var resmen.
Bu son olaydan sonra ben eşimle kardeşinin uzak olmasını istiyorum artık.
Kardeşlik de bir yere kadar.

Eşim şimdi refakatçi kalıyor. Kıyamam bütün gece sandalye tepesinde beklemiş.
Daha kimbilir kaç gün böyle bekleyecek.
Sonra da bir "teşekkür" bile etmeyecek kaynım bundan eminim!!

Son düzenleme:
Yazınız çok uzun oldugu için baş tarafları ve sonunu okudum açıkcası ama ne ayşeymiş yahu...Eşiniz ve ailesi neden bu olayın bu kadar dallanıp budaklanmasına izin vermişler anlamadım.Kestirip atabilirlerdi.Hem siz evlenmişsiniz hala kızla görüşülüyo bence o kızla eşinizin ailesinin araya mesafe koyması gerek.Siz gelinleriyseniz o kız dış kapının mandalıdır.Taraflarını seçsinler yani.Sizde bence o kadar ciddiye almayın.Kızla falan konuşmaya kalkmayın bence.Birde anneside ne kadar basit bir kadınmış.Komşunun oğluna kızının fotografını götürüyo.Bu kızdanda ailesinden de hayır gelmez valla.Aynı şeyi benim kardeşime yapsalar ben kıza tavrımı belli eder ve kardeşimede söylerdim çok basit olduklarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…