- Konu Sahibi encokkendimiseverim
-
abisine yıllarca aşık biriyle evlenmek ne miğdesizlik..
kız da çok arsızmış..
adam mı kalmadı memlekette..
onlar bunları yaşamaya utanmıyor da sen elaleme söylemeye mi utanacaksın..
öyle de bir söylerim ki herkes bilsin ona göre davransın..
kardeşiyle de eşimi kendi evim dışında asla asla görüştürmem
düğününe bilmem nesine asla yollamam
onların evine asla giremez
anca kardeşi gelir arada sırada görür abisini evde o kadar
dışarda da görüştürmem
olur ya karısı ile kardeşinin arasını düzeltmeye çalışabilir
o miğdesizliği yapan şaşkından herşey beklenir
kız hasta olabilir
dikkatli ol
hala eşine aşık olabilir
Ayıp ya bazen kendimizind birer insanolduğumzu unutuyoruz. Hatalar hepimiz için değil mi? Neden yşe nin tarafından bakmıyorsunuz olaya. Küçücük çocukmuş ozaman anneler tamamen koymuşlar kızın kafasına bu fikri belki. Tamam yanlış hata. Ama bukadar da yüklenilmezki tanımadığımız birisi için düşük rezil bi kadın demek?? yol gösterelim fikir verelim yardımcı olalım derken bazen madalyonun diğer yüzünede bakmayı unutmyın...
Bence durumdan çok rahatsızmış gibi görünmeyin.
Bu durum onları önemsediğinizi gösterir. Önemsemeyin, öyle görünün.
Eşinizin kardeşiyle de karşılaşınca merhaba'dan öteye gitmeyin tepkiliyseniz.
O Ayşe'yle de karşılaşınca okkalı bi "bakış" atın gözü korksun
Zaten evinize gelmeye cesaret edemez sanırım.
Bu Ayşe modelinden bi'tane de bizim sülalede var yengem!
Babamlar ozaman memlekette köyde kalıyolarmış.
Yengem uzaktan akraba, paso babama diyomuş ben seni seviyorum, beni istet evlenelim, odada yalnızsa hemen görüp babamın yanına gelirmiş falan.
Sonra babam annemle evlenmek üzereyken bizim yenge babamdan küçük olan amcama yakın davranmaya başlamış.
Şimdi evliler bize de gelir giderler. Şimdi X abiiiiğğğğ diyo(amcamda bilirmiş durumları çünkü aileler babama çok ısrar etmiş kız seviyo, hem uzaktan akraba yabancı değil bildiğimiz kız diye )
Eş benim eşim sanırım ben de annem gibi artık dalgaya alırdım. Diyorum ya kadın bizim eve geliyor annemin dediği "adam beni sevmiş, benle evlenmiş o kendi kendine çalıp oynamış isterse çatlasın görüp mutlu olduğumuzu"
hani bir şarkı varya aynı onun gibi olmuş......
Ayyy takıldım birine.sana değil kardeşine!
şimdi gelleim meseleye....ne kadar kopuk bir aile! kimse birbiriyle görüşmüyor galiba! ne anne ne baba kimse ortada yok!
sizin içiniz doğal olarak bu meseleyi almıyor ama eşinizin kardeşinin içi çok güzel almış hatta sarıp sarmalamış! o her şeyi bilip kabullendikten sonra siz de onu uyardıktan sonra yapacak pek de bir şey yok....kızla isterseniz görüşmeyin.ama kardeşler isterlerse görüşsünler......
ayrıca çocuk yaşta kendi hayalınde yaşattığı duygulardan ötürü bir insan bu kadar da aşağılanmaz ki! burda annelerin rolü çok fazla....anneler gazlamasaydı belki de olay bu kadar büyümezdi....
Merhaba,
2 gün önce kaynım annesinin evinde küçük bir olaydan sinirlenmiş. Bence kız ile kavgalıydı ki çok sinirliymiş ve camları kırmış, eline bıçak alırken artık nasıl olduysa sinirle sıktı herhalde parmaklarını kesmiş.
Hastanede 7 saat ameliyatla birleştirmişler ama kullanabilecek mi bilinmiyor. Eşim gitmek istemedi ama annesi de hiçbir akrabası da hastanede kalmıyor. refakatçi gerekiyormuş mecburen eşim gitti. Hastaneden ne zaman çıkacağı falan belli değil. Çıkınca annesi de kabul etmiyor eve. (anne baba ayrılar) babası ise bakmaz oğluna. Nereye gidecek bilmiyorum.
Ne çileymiş bu çektiğimiz. Korktum açıkçası. Eşim de şok oldu, bu kadar psikopat olduğunu bilmezdik!
Zaten kaynınızın normal olmadığı anlattıklarınızdan belliydi everin gitsin bari ayşeyle yoksa psikopat size, abisine filan bir şey yapmaya kalkmasın evlenmesini istemiyorsunuz ayşeyle diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?