Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım yanlış bilgi verdim sanırım Bu diziyi Hakan Günday yazmış ama bu kitaptan uyarlama değilmiş. Diğer kitaplarından bir kaçının varmış film ve dizisi
Canım yanlış bilgi verdim sanırım Bu diziyi Hakan Günday yazmış ama bu kitaptan uyarlama değilmiş. Diğer kitaplarından bir kaçının varmış film ve dizisi
Ben bugün izlediğim bir film önereyim. Benim çok hoşuma gitti, gerilim türü sevenler için (gerilimden ziyade duygusal) yabancı bir film "Karanlık Sır-Marrowbone"
Black mirror bilim kurgu About time Kore dizisi Camelot ortaçağ fantastik Heroes kore fantastik Hakan muhafız Türk fantastik One upon a time fantastik masalları anlatıyo Tepedeki ev korku Hayvan mezarlığı sinema korku Acayip güzelim sinema kilolu bir kızın değişimini anlatıyor acayip komik ve güzel. Şimdilik bunlar geldi aklıma