Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şahsiyet. Kesinlikle tavsiye ediyorum bu diziyi, yeni izledim.
Yasak elmayı hiç izlemedim ama bir arkadaşım güzel olduğunu söyledi. Şahsiyet polisiye tarzı fakat hiç sıkıcı değil dizi başlayalı yeni olmadı ama ben sıkıcıdır diye hiç başlamamıştım sonra merak edip bi başladım izlemeye 12 bölümü 2 günde bitirdim süperr.Hımm şimdi baktım konusuna mesajınızı görünce, polisiye gibi duruyo aslında severim puhu tvdeymiş de güzel, yokluktan yasak elmaya sardım ama fena değil o da
Yasak elmayı hiç izlemedim ama bir arkadaşım güzel olduğunu söyledi. Şahsiyet polisiye tarzı fakat hiç sıkıcı değil dizi başlayalı yeni olmadı ama ben sıkıcıdır diye hiç başlamamıştım sonra merak edip bi başladım izlemeye 12 bölümü 2 günde bitirdim süperr.
Hele haluk bilginer adam muhteşem bir oyunculuk yapmışVav o kadar iddialı demeksi yarın başliyim bakiyim ben de bir iki bölüm sonra sararsa devam, cansu dereyi severim kaliteli oyuncu
Breaking bad- masterpiece dir kendileri.
Onu bi 4 kere falan izledim doyamayaraktan
Ayrıca netflix de Z-Nation var. Yeni sezonun girmesini bekliyorum o da bayağ iyiydi
Oooo o zaman- the sopranos diyecegimm. Beklentiyi breaking bad kadar buyuk tutmam ama the sopranos amerikada en cok izlenilen dizi oldu.
Tamam canım benim bu son dediğim zombili mombiliama şahsiyet sana uygun psikolojik seviyorsanHenüz netflixim yok ama alıcam bu gidişle bakiyim ona da, benim tarzım psikoloji türü
İmdb de dizi acisindan 9un altina bbulasmam, iyk. Kalite candir.Evet benziyo gibi bakındım şimdi, baga da oylanmış, yapım tarihi baya eski ama aklımda bulunsun
Mr robot ilgimi çekmişti baya bi izledim ama sarmadı bıraktım
Tamam canım benim bu son dediğim zombili mombiliama şahsiyet sana uygun psikolojik seviyorsan
İmdb de dizi acisindan 9un altina bbulasmam, iyk. Kalite candir.
Rica ederim canım Esaretin Bedeli dicem ama izlemişsndr onuZombide de walking deadle yüksettim çıtayı ona hiç bulaşmiyim madem psikolojiyse o dediğine bakiyim ben teşekkür ettim
Rica ederim canım Esaretin Bedeli dicem ama izlemişsndr onu
İyi de yapıyorsun canım valla hiç bişey eskisi gibi değil artık :)İzledim canım hep öyle başyapıtlar yüzünden bişey beğenemez olduk zaten eheh :)
The game
Prestij
Who I am
Amir khan filmleri
Makinist
Hachiko
Sihirbazlar çetesi falan daha aklıma gelmiyo da onlar da güzel filmler ama hep eski uzun zamandır film izlemiyorum ondan yenilerden habersizim
Aynen öyle buldukça şaaparız artık burayaİyi de yapıyorsun canım valla hiç bişey eskisi gibi değil artık :)