- Konu Sahibi first ladyy
-
En aşağı=55 , en yukarı =84. Şuan=80 sanırım.(bu ara yine 4 nala kilo aldımYarın kısaca çok özele girmeden en aşağı kilosundan nasıl kilo aldığının hikayesini anlatsın tanıyalım birbirimizi
Hocam okula giderken kıyafetlerimde yakışmıyor.Ne. Kadar benzer benimde 2 çocuk var lisede öğretmenim tartı kilosu paylaşmaya gayret ederim evde oldukça yemek de
Zaman çabuk geçiyor yaşlarımız yakınmış. Bende her ay veriyorum troidi için.Yaş 39. Mühendisim. İnsülin ara ara hortluyor. Fe eksikliği var. Başka derdim varmı bilmiyorumbi kan testi yaptırcam bu hafta vit. ve hormon olabilir. Genel bi baktırcam
Benzer yaşamlar benzer kilo serzenişleriEn aşağı=55 , en yukarı =84. Şuan=80 sanırım.(bu ara yine 4 nala kilo aldım) kilo alma nedenim sağlıksal bi sıkıntımm yoksa hareketsizlik(oturarak iş yapma, heryere arabayla gitme, evde hareketsiz bi yaşam), birde içtiklerimden kaynaklı(kalorilerim sıvılardan kaynaklı).
Ah siyah lacivert bende de aynı durumHocam okula giderken kıyafetlerimde yakışmıyor.
Sanki bi tek siyah pantolonum var gibi
İngilizce benim branşım.
Anadolu saglık meslek lisesinden evime yakın diye ortaokula geldim ama biraz pişman oldum.
İyi bir liseydi hocam branşınız ne?
Ah tiroid benimde başımda ve kurtuluşu kilo verip gluten ve karbonhidrattan uzak durmakZaman çabuk geçiyor yaşlarımız yakınmış. Bende her ay veriyorum troidi için.
İyi olur
Ben elbiselerle idare ediyorum hanımlarAh siyah lacivert bende de aynı durum
Benim branşım biyoloji ve bende Anadolu sağlık meslek lisesindeyim
Tamam. Başlangıç kilosunun yer aldığı bir liste yapayım benBen elbiselerle idare ediyorum hanımlarpantalonlar canımmm göbeğimi rahatsız etmesin diye bu arada sabah tartıldım 80.4 tüm. Bilgilerinize
Sınavla geldikleri için normal liselere göre daha iyi oluyorlar birde hastaneye staja gidiyorlardı ordan 5. ve 6. Sınıflara gelince zorlandım.Ah siyah lacivert bende de aynı durum
Benim branşım biyoloji ve bende Anadolu sağlık meslek lisesindeyim
Her türlü lise sonrası küçük yaş zor. Olur sanırımSınavla geldikleri için normal liselere göre daha iyi oluyorlar birde hastaneye staja gidiyorlardı ordan 5. ve 6. Sınıflara gelince zorlandım.
Her türlü lise sonrası küçük yaş zor. Olur sanırımSınavla geldikleri için normal liselere göre daha iyi oluyorlar birde hastaneye staja gidiyorlardı ordan 5. ve 6. Sınıflara gelince zorlandım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?