- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- Konu Sahibi first ladyy
Bi’ eksilme var gibi gibii… ben bugün iyi hissediyorum, dozunda yedim, çikolata yemedim, hafif açlık hissiyle uyumak güzel. Aç uyumadan kilo verilmiyor yahu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende gercekten ondan korkuyorum ama birakmayada hic niyetim yok cunku bu yaz istedigimi giymek şıkır şıkır olmak istiyorumBen açıkcası bırakmaktan korkuyorum artık, aşırı yüklenmeden hafif hafif gitsin yeter modundayım. Biraz da ev iş çocuk üçgeninde ne kadar yapabiliyorsam o kadarını kabul ettim
Geldim geldim burdayım bütün gün dışardaydım koştuemqlı geçti ☺ ay ben bi de bugün bi yedim bi yedim sonrq tqbi pişman olmalara doyamadım yaptığım bütün sporlar 1.5 hafta yaptığım diyetim boşa gitmiş gibi hissediyorum napsam bilemedim diyetisyenime de söyleyemedim utancımdanNerdesinnn
Hadi bakalım olicizzz bence de Bırakmak yok…Bende gercekten ondan korkuyorum ama birakmayada hic niyetim yok cunku bu yaz istedigimi giymek şıkır şıkır olmak istiyorum
Geldim geldim burdayım bütün gün dışardaydım koştuemqlı geçti ☺ ay ben bi de bugün bi yedim bi yedim sonrq tqbi pişman olmalara doyamadım yaptığım bütün sporlar 1.5 hafta yaptığım diyetim boşa gitmiş gibi hissediyorum napsam bilemedim diyetisyenime de söyleyemedim utancımdan
Daha önceden konuşmuştukPardon onu gormedim ben kusura bakmayin
Böyle düzenli menü yazmak beni frenliyor diğer. Türlü azıcık yer ne. Olur ki diyorum sonra sayıyorum yerimde. Bana iyi geliyorsunuzTeşekkür ederimm Sizlere de afiyet olsun. Ben de bakıyorum menülerin genelde gayet ideal görünüyor.
Ne güzel ne güzel sabah bende böyle. Azıcık bir incelme. Hissettim bakalım pazara ne olacakBi’ eksilme var gibi gibii… ben bugün iyi hissediyorum, dozunda yedim, çikolata yemedim, hafif açlık hissiyle uyumak güzel. Aç uyumadan kilo verilmiyor yahu
Şimdi olan olmuş suçlu hissetme önemli olan ipin ucunu bırakmamak kaldığın yerden. Devam yarını bol salatalı geçir hemen toplarsınGeldim geldim burdayım bütün gün dışardaydım koştuemqlı geçti ☺ ay ben bi de bugün bi yedim bi yedim sonrq tqbi pişman olmalara doyamadım yaptığım bütün sporlar 1.5 hafta yaptığım diyetim boşa gitmiş gibi hissediyorum napsam bilemedim diyetisyenime de söyleyemedim utancımdan
Evet sizler de bana iyi geldinizz… iyi ki açmışsın bu sayfayıı evet yazmak iyi geliyor ya genelde, hem aşırı sıkı kurallar olmaması da iyi geliyo’ banaBöyle düzenli menü yazmak beni frenliyor diğer. Türlü azıcık yer ne. Olur ki diyorum sonra sayıyorum yerimde. Bana iyi geliyorsunuz
Ay merakla bekliyorum ben de güzel başladık benceeNe güzel ne güzel sabah bende böyle. Azıcık bir incelme. Hissettim bakalım pazara ne olacak
Şöyle çok sıkmadan kilo vermek önemli kendini çok mahrum bıraktıkça daha saldırıcasına yemek çok kötü bence. Her gün değil ama dengeli yemek haftayı düzenli bir. Eksi ile kapatmak önemli gerisi bizim ayarlamalarımız ile olacakEvet sizler de bana iyi geldinizz… iyi ki açmışsın bu sayfayıı evet yazmak iyi geliyor ya genelde, hem aşırı sıkı kurallar olmaması da iyi geliyo’ bana
Ay merakla bekliyorum ben de güzel başladık bencee
Günaydın bende de tempo başlıyor okula. Geçiş fallan bol eksili bir gün olsun inşallahGunaydinnn bayannlarrr
Kahvemle gune basliyorumm gun boyu yag yakimimin devam etmesi icin sporumu yapicam birazdan herkesee bol bol eksiler diliyorum
Bozma tadımlık al herşeyden daha sonra çok yemektense tatlarına bak yeterliGünaydın bende hazırlanıyorum şimdi işe gidiyorum limonlu suyumu içtim akşama ev kalabalık yemeğe misafirlerim var inşallah bozmam
Şöyle çok sıkmadan kilo vermek önemli kendini çok mahrum bıraktıkça daha saldırıcasına yemek çok kötü bence. Her gün değil ama dengeli yemek haftayı düzenli bir. Eksi ile kapatmak önemli gerisi bizim ayarlamalarımız ile olacak
Bence de bu hafta güzel gidiyoruz
Ay evet yoğun oluyor dimi günler nasıl geçiyor anlamıyoruz, ben de birazdan kızımı almaya gidicem ordan arkadaşa uprucaz derken yemekten yırttımHerkes yoğun sanırım yemek yapmadım daha