- 4 Mart 2021
- 533
- 2.053
- Konu Sahibi first ladyy
Destek olalım birbirimize ve tekrar almayalım kilolarıNot alındı efenim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Destek olalım birbirimize ve tekrar almayalım kilolarıNot alındı efenim
Bilgisayar açıp yapayımbiz de gidişatımızı takip edelim misss
HosbuldummMerhabalar canım hoşgeldin
Sabah 08.45
1 parça peynir 5 zeytin
Öğlen 12.15
1 kepçe domates çorbası
3 ızgara köfte 1 tatlı kaşığı patates. Püresi
1 bardak ayran
Ara 16.30
1 muz 2 gün kurusu kayısı 20 badem üzeri 5 kaşık yoğurt 1 tatlı kaşığı tarçın
Akşam 19.30
Yeşilmercimekli ton balıklı bir tabak salata
Kahve içerim
Su 2 lt
Spor 7000 adim
Herkes kendi listesini yazıyor, değerlendirmeye çalışıyoruz Katı kurallarımız yok öyleBu listeye mi uyucaz yarin tarti resmi nezaman aticaz
Tamam ozaman bu demek oluyorki en zorlu liste bende olucak galibaHerkes kendi listesini yazıyor, değerlendirmeye çalışıyoruz Katı kurallarımız yok öyle
Canım günlük yediklerimizi yazıyoruz. Hem ne yendiğimizi görmüş oluyoruz. Hem de. Ne. Doğru ne. YanlışBu listeye mi uyucaz yarin tarti resmi nezaman aticaz
Afiyet olsun ben beğendimBenim menü
Sabah
2 dilim tam tahıllı ekmek
Üzerine labne çeyrek avokado
Öğlen
Az ezogelin çorba
Karnıbahar yemeği
Yoğurt
Ara
2 kayısı
Sade filtre kahve
Akşam
Tavuklu- az kaşarlı salata
1 kapsül kahve
Yarım kivi
Su 2,5 lt
Bana. Güze geldi ama niye zorlu yazdınSabah 1 fincan filtre kahve (tarçınlı ve hindistan cevizi yagli)
500 ml su
35 dakika civari spor leslie ve tabata antrenmanlarindan biri
Kahvalti 1 yumurta
Peynir
Zeytin
Salatalik
Kahvaltim gec oldugu icin ögle yok bitki cayi falan iciyorum
Yuruyus yada evde yapilabilcek yag yakici antrenmanlar
En gec 5de aksam yemegi
1 kepce corba
Salata yagsiz bol limonlu
Tavuk,baklagil,sebze yemeklerinden herhangi biri
Ve kapanis
Gunluk 3litre su
Tartı pazar günü dedik amaBu listeye mi uyucaz yarin tarti resmi nezaman aticaz
Çunku gercekten zorluyo beni ben ara ogun falanda yapmiyorum 5den sonra oburgun 10a kadar kendimi sartliyorum oruc diyeti yapiyorum bir nevi yaptigim sporlarla zorluyo gercekten hele bide evde tek diyet yapan benim cocuklar ve esim aksam ziyafet yaparken tv karsinda ben bakiyorum oyle ama benim zaferim oldugunda sorcam onlaraBana. Güze geldi ama niye zorlu yazdın
Pardon onu gormedim ben kusura bakmayinTartı pazar günü dedik ama
Teşekkür ederimm Sizlere de afiyet olsun. Ben de bakıyorum menülerin genelde gayet ideal görünüyor.Afiyet olsun ben beğendim
Çunku gercekten zorluyo beni ben ara ogun falanda yapmiyorum 5den sonra oburgun 10a kadar kendimi sartliyorum oruc diyeti yapiyorum bir nevi yaptigim sporlarla zorluyo gercekten hele bide evde tek diyet yapan benim cocuklar ve esim aksam ziyafet yaparken tv karsinda ben bakiyorum oyle ama benim zaferim oldugunda sorcam onlara
NerdesinnnÇok memnum oldu hilal hanımcım benim ismimde simge inşallah dediğiniz gibi kolayca gitsin yağlarım ☺ hafta sonu hariç ger gün spora gidiyorum destekkiyorum 1 hafta oldu ama şimdiden sıkılaşmaya başlamışım