- 4 Mart 2021
- 533
- 2.053
- Konu Sahibi first ladyy
Okuldan gelldim ev toplama derdi bitmiyor hiç yemler koyacağım ama kalkasım yok hiç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
akşam tavuklu salata yedim inş topladımDahaa karbonhidrat Yök o zaman
Ay zor geliyor insana yaaOkuldan gelldim ev toplama derdi bitmiyor hiç yemler koyacağım ama kalkasım yok hiç
İyi olmuş Salataakşam tavuklu salata yedim inş topladım
Ay zor geliyor insana yaa
O zaman demekki nefis ağır. Basmış kaçamaklar gelmiş mesele zaten devam ettirebilmekte. Bunun İçin her şeyi yazarak yavaş yavaş düzeltmekteBizden başka yazan kalmadı gibi ladycim günaydın
İştirak edeyim o vakitBizden başka yazan kalmadı gibi ladycim günaydın
Ahhh o nefisO zaman demekki nefis ağır. Basmış kaçamaklar gelmiş mesele zaten devam ettirebilmekte. Bunun İçin her şeyi yazarak yavaş yavaş düzeltmekte
Hoşgeldiniz bende yatarak ikiz gebelik geçirdim. 40 kilo aldım ikizlerim 6 yaşına girdi.İnsallah devami olur ama okadar kararliyimki bu kez diger denemelrim gbi husranla bitmesini istemiyorum 9 sene oldu dogum yapali ikiz gebeligimden nur topu gbi bir gobegim kaldi catlaklarda hediyesiydi smdi boyle azimle baslamisken sonuca ulasmak istiyorum aralikli oruc diyetiyle tabata antrenmanlariyla destekliyorum ve benim icin vazgecilmez olan abur cuburdan cekirdekten vazgecmisken bu yolu tamamlamaliyim sizlerinde destegiyle
Yok canım gitmedim. Önce büyük kızım hastalandı sonra digerleri gece uyumayınca sabah da okul beni maalesef çok zorladı.Diğer arkadaşlar nerelere gittii caroline84 meselaa??
Çok geçmiş olsun canım merak ettim bende gelemeyince gitmeYok canım gitmedim. Önce büyük kızım hastalandı sonra digerleri gece uyumayınca sabah da okul beni maalesef çok zorladı.
Okuyorum şimdi bütün msjları