- 4 Mart 2021
- 533
- 2.053
- Konu Sahibi first ladyy
first ladyy: 107.8/106.7/-1.1kelebek.hill : 91.5
ant_hemis : 80.3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
first ladyy: 107.8/106.7/-1.1kelebek.hill : 91.5
Bende canım regliyimGünaydın 80.3 benim.(regl dönemindeyim)
Merhabalar canım öncelikle hoşgeldin hepimizi sağlıklı olmamak İçin buradayız günlük düzenli menü paylaşımı yapmaya çalışıyorum yolumuz uzun ama birlikte başarabiliriz.Kızlar merhabalar bende zayıflama grubunuza katılmak istiyorum kaç kişi var nasıl yapıyorsunuz öğrenebilir miyim bu ara da 31 yaşındayım 170 boy 113 kiloyum her yolu denedim aldım verdim derken eski halime geri döndüm şimdi de çocuk sahibi olmak istiyorum onun için yapmam lazım bu işi akupunktur ile 35 kilo verdim evlendim kocayı bulunca saldım herbalife demedim 13 verdim midemi bulandırdın bir süre sonrA en iyisi sağlıklı ve hayat biçimi haline getirmek bu işi anca böyle gidecek
Bidahaki haftaya pazartesi yaparız olmadıGelelim kızlar nerdesiniz tartı gününü pazartesi mi yapalım aktif değilsiniz pek pazar günleri
Olabilir pazartesi kilo bildirimi dahaa iyi olacak sannırımBidahaki haftaya pazartesi yaparız olmadı
Genelimiz çalıştığı İçin pazar demiştim amaa pazartesi uyuyor işe herkese bana uyarEvet canım hafta içi çalışıyorum bende hafta sonu da ev işleri pek vakit bulamıyorum Pazartesi bana uyar diğer kızlar içinde uygunsa öyle yapalım
Şöyle genelde 2 ana öğün 1 ara şeklinde. Okudum menüleri ben Leslie daha başlamadım amaa günlük yürüyorum ben okul içimde. Bayağı aktif geçiyorAkşamdan neler yapacağımızı gün içinde yazıyor musunuz hepimiz ona mı uyuyoruz nasıl yapıyoruz birde Leslie yapıyor musunuz kızlar
Sabah tartıl istersen net olsunBen o zaman son kez canım ne isterse yiyin bugün de gözüm arkada kalmasın haftaya Pazar bakalım kaç olucaz şuan güncel kilom 113 hayırlısı
Be ve Leslie içinde 105 altı başla derimNe güzel ben muhasebeci olduğum için aktivite çok olmuyor ben mecburen Leslie yapayım o zaman bana şart gibi bu yolculukta
kelebek.hill : 91.5
first ladyy:107.8/106.7/-1.1
Kızlar merhabalar bende zayıflama grubunuza katılmak istiyorum kaç kişi var nasıl yapıyorsunuz öğrenebilir miyim bu ara da 31 yaşındayım 170 boy 113 kiloyum her yolu denedim aldım verdim derken eski halime geri döndüm şimdi de çocuk sahibi olmak istiyorum onun için yapmam lazım bu işi akupunktur ile 35 kilo verdim evlendim kocayı bulunca saldım herbalife demedim 13 verdim midemi bulandırdın bir süre sonrA en iyisi sağlıklı ve hayat biçimi haline getirmek bu işi anca böyle gidecek
Biz de br dahaki tartıda eksimizi de yazalım güzel fikirkelebek.hill : 91.5
first ladyy:107.8/106.7/-1.1
Azimlesıcanduvarideler :113