Diyetsiz Kalıcı Zayıflama

8)Bedenine saygı duymak
Bedenimi olduğu gibi kabul ediyorum. Sağlıklı olduğum ve tüm organlarım tam olduğu için şükrediyorum. Ona öz bakımını iyi yaparak en iyi şekilde bakmaya çalışıyorum.
Tartı dan kurtuldum. Çünkü tartıya göre gününü belirleyen bir insanım. Oradaki sayıya göre duygudurumum değişiyor. Ben tartının esiri değilim.
Bedenime bakıp bakıp eleştirmeyi bırakmam lazım. Ona şefkatle bakmalıyım. Kilo verince giyerim kıyafetlerini verdim gitti diyet zihniyetini besliyor çünkü bu kıyafetler
Kendime yakıştırdığım şekilde giyinmeye çalışıyorum. Rahat hissettiğim bedende kıyafetler alıyorum.
Kimseyle kıyaslanmayacak kadar özelim. İyi bir eşim arkadaşım çalışkanım sevgi doluyum iyi bir dinleyiciyim mesleğimde iyiyim cömertim ve daha bissürü şey. Kendimi takdir ediyorum.
Başkalarının ve kendi bedenimle ilgili olumsuz konuşmamaya dikkat ediyorum
Pozitif beden imajını oluşturmaya çalışıyorum

9)Egzersiz yapın değişimi farkedin.
Zayıflamak için değil sağlıklı yaşamak için hareketli yaşamaya çalışmak önemli. Beslenmede olduğu gibi egzersizde de katı planlar yok. Kendime uyan yapabildiğim kadar bir egzersizi hayatıma sokmayı düşünüyorum. K
Hareketli şeylerden pek hoşlanmam. Dışarda yürüyüş ya da 40 dk civarı bir pilates bana uygun görünüyor ama kendimi iyi hissetmediğim zamanlarda yapmama özgürlüğüm var. Bunu için kendimi suçlamam.elimden geldiğince yapmaya çalışacağım.

10)Sağlığınızı onurlandırın
Yiyecek seçerken yiyeceğin nasıl hissettirdi beden ve sağlık işlevlerine göre uyumu önemli. Besleyici doyurucu enerjik hissedebileceğim besinlerle beslenmeye çalışıyorum keyif vericiler de beslenme düzenimde mevcut bunları da bana zarar vermeyecek şekilde yemeye gayret ediyorum. Yiyecek seçimindeki en önemli işlev bedenimin mesajına ait. Yemek seçerken hem besleyici hem de keyif verici olması benim in en doğru seçim olarak görünüyor.
Çeşitli beslenmeye de özen gösteriyorum. Katı kurallarım yok. Genel bir denge olmasına dikkat ediyorum. Ama mükemmel olmak zorunda degil

Sonuç olarak sezgisel yeme içgüdü duygular ve düşünceler arasında dinamik bir ortaklıkla gerçekleşir. Günlük kararlarda içgüdülerime güveniyorum. Tatmin sezgisel yeme de en önemli faktör. Keyif verici Yiyeceklerle besleyici yiyecekleri dengelemek hayatım boyunca sahip olacağım tatmin edici yeme düzenini bana sağlayacak. Bedenimi dinleyerek onu yargılamadan ihtiyaçlarına cevap vermeyi ve ona güvenmeyi seçiyorum

Günaydın sevgili günlüğüm
Dün sabah güzel bir kahvaltı yaptım ve doyunca durdum sabah canımı yakan bir olay oldu biraz ağladım duygularımı boşaltmaya izin verdim ve kendime şefkatli davranmaya çalıştım oldukça hareketli bir gün geçirdim ikindide tam doyurmaya ak ama iyi hissettiren bir ara öğün yaptım ve akşam da 3 den 8 e bir tık fazla ama rahatsız hissetmeyen bir doygunlıkla sofradan kalktım
Kitap okumadım spor da yapmadım bu aktiveteler için zaman yaratmalıyım

Günaydın sevgili günlüğüm dün sabah ve akşam yemekleri de iyiyim ama akşamdan sonra tok olduğum halde bişeyler yedim sonrasında battı balık deyip abartmadım bu güzel ve kendimi azarlamadım içimden ne kadar yapabildim bilmiyorum sıkıntı hissettim çünkü ama bilinçli halimle kendime yolun henüz çok başında olduğumu hatırlattım düşe kalka öğreneceksin dedim bugün yanımda kitabımı getirdim spor henüz yapmadım hava bugün güzel eğer ikindide güzel olursa okul çıkışı yürürüm diye düşünüyorum

Merhaba günlüğüm bi kaç gündür yazamadım yoğun geçiyor biraz genelde acıkınca ye doyunca bıraka uyuyorum bir kere uyumadım sanırım yazmadığım dönemde yürüyüş yapıyorum fırsat oldukça iyi gibi şimdilik

Sevgili günlüğüm regl dönemi ve biraz stresli bir döneme girmenin etkisiyle hemen yemeğe döndüm kendimi anlamıyorum diyet de yapmadığım halde neden sürekli yiyorum iyi de hissettirmiyor ki aç olmayınca zevk de vermiyor yemek bugünden itibaren tekrar başladım ve her gün yazacağım artık

Bu arada İki kilo almış gibiyim regl etkisi de vardır mutlaka bi daha ramazan başlamadan tartılacağım bi de ramazandan sonra bakalım spor olayını da bi düzene koymam lazım evde mümkün olmuyor maalesef

Merhaba sevgili günlüğüm ramazanla birlikte iftarlar çok hareketli geçiyor neredeyse bir günüm bile boş geçmedi bu ramazan ya davete gittik ya misafirim vardı ramazanın en çok sevdiğim yanı bin bereketli olsun inşallah böyle olunca keyifle yedim o kusursuz sofralarda bir iki gün içinde regl olmam lazım ve bu sezgisel yeme işine geri döneceğim inşallah kilom aynı almamış olmayı da başarı sayıp devam diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…