- 28 Ocak 2013
- 8.591
- 18.709
- 33
-
- Konu Sahibi Cutemom007
Çok iyi maşallah sporlar harikaTamam, şimdi yepyeni bir başlangıç yaptınız. Unutun o yorgunluğu. Yavaş yavaş sağlıklı beslenme ve düzenli sporla o kiloların hepsi gidecek bir daha alınmamak üzere. İnanın kendinize.
Benim bugünkü beslenme ve spor özetim böyle:
- Sabah: Omlet, peynir, zeytin, brokoli
- Ara: Sütlü kahve
- Akşam: Çorba, bulgur pilavı, salata, çilek
- Spor: Didem Fitness 12. Gün + Didem Fitness 13. Gün + 2 mile Leslie Sansone's Walk at Home + 100 squat + 40 sn
Çok iyi maşallah sporlar harika
canım üzme kendini ün kaçırmış olabilirsin önemli olan kaldığın yerden devam etmek.dün bende kaçırdım çünkü işyerinde yemek olarak mantı vardı yemek zorunda kaldım.akşam çiğköfte yedim ve spor da yapamadım çok yorgundum.ama bu sabah kaldığım yerden devam edicem. bende çok pes ettim dayanamadım yedim 2 kilo verdiysem 5 kilo aldım ama pazar günü karar verdim. kendime motive olcağım bir şey buldum kendimi frenlemek için hep onu aklıma getiriyorum.Bugün çok kötüyüm çok fazla yedim sürekli yedim sebebini anlayamıyorum diyet yapıyorum mutsuzum yapmıyorum yine mutsuzum kafam o kadar karışık ki kendimi bi bataklığın içinde çırpınıyor gibi hissediyorum çırpındıkça batıyorum battıkça bataklık beni dibe çekiyor delirmek üzereyim bu diyet kilo falan filan kafayı yiyorum sanırım
Evde spor yapamıyorum aslında platesi çok severim iki küçük çocuğum var fırsat olmuyor eşimle de tartıştık dün yeter artık bitir şu işi eğer çok istiyorsan yaparsın dedi baya bir duygu yoğunluğu yaşadım yani neyse bugün baştan alıyorum benim bir hatam da sürekli olarak tartılmak günümün nasıl geçeceğini tartıdaki rakam belirliyor eşim tartıyı da saklamış ölçülerimi alacağım bugün artık ordan izleyeceğim gelişmeleri spor da yürüyüş yapmaya çalışacağım dışarda havalar ısındıgünaydınn....
canım üzme kendini ün kaçırmış olabilirsin önemli olan kaldığın yerden devam etmek.dün bende kaçırdım çünkü işyerinde yemek olarak mantı vardı yemek zorunda kaldım.akşam çiğköfte yedim ve spor da yapamadım çok yorgundum.ama bu sabah kaldığım yerden devam edicem. bende çok pes ettim dayanamadım yedim 2 kilo verdiysem 5 kilo aldım ama pazar günü karar verdim. kendime motive olcağım bir şey buldum kendimi frenlemek için hep onu aklıma getiriyorum.
bende evde yapamıyorum ama yapmam lazım.akşam yorgun oluyorum sabah yapayım diyorum,sabah uyanamıyorum akşam yaparım diyorum artık kısır döngüye girdim.Evde spor yapamıyorum aslında platesi çok severim iki küçük çocuğum var fırsat olmuyor eşimle de tartıştık dün yeter artık bitir şu işi eğer çok istiyorsan yaparsın dedi baya bir duygu yoğunluğu yaşadım yani neyse bugün baştan alıyorum benim bir hatam da sürekli olarak tartılmak günümün nasıl geçeceğini tartıdaki rakam belirliyor eşim tartıyı da saklamış ölçülerimi alacağım bugün artık ordan izleyeceğim gelişmeleri spor da yürüyüş yapmaya çalışacağım dışarda havalar ısındı
aynen öyle oluyor tavsiyewm tartınızı kaldırın bir süre sürece odaklanın diyetisyene gittiğim dönemde diyetisyen de 15 günde bir kontrole çağırıyordu ve tartılmayı yasaklamıştı sürece odaklanmak lazım her öğünde sağlıklı seçimler yapmaya dikket etmeli ve biraz da unutmalıyız sürekli zihnimizde yemek düşünerek bu yolda başarılı olmak kolay değil o yüzden acıkınca sadece yediklerimizi dikkatli seçmeli ve unutmalıyızbende evde yapamıyorum ama yapmam lazım.akşam yorgun oluyorum sabah yapayım diyorum,sabah uyanamıyorum akşam yaparım diyorum artık kısır döngüye girdim.
her sabah tartılma hatasını bende yapıyorum hatta sabah akşam tartıldığım oluyorbırakmam lazım benimde bu alışkanlığımı.dediğin gibi günümü belirliyo ve biraz fazlalık görsem bugün az yicem diye kendimi sıkıyorum ve tam tersi daha çok yiyorum
aynen dediğiniz gibi bende duygusal açlık oluyo sevinsem üzülsem hele de sinirlensem yiyorum.ama artık bırakcam inşallah.tabi birbirimize destek oluruz burda o da durdurur bizi.aynen öyle oluyor tavsiyewm tartınızı kaldırın bir süre sürece odaklanın diyetisyene gittiğim dönemde diyetisyen de 15 günde bir kontrole çağırıyordu ve tartılmayı yasaklamıştı sürece odaklanmak lazım her öğünde sağlıklı seçimler yapmaya dikket etmeli ve biraz da unutmalıyız sürekli zihnimizde yemek düşünerek bu yolda başarılı olmak kolay değil o yüzden acıkınca sadece yediklerimizi dikkatli seçmeli ve unutmalıyız
tartılmak şöyle etki ediyor bende diyelim kilo vermişim aaa nasılsa veriyorum sonuç:yemek
veremedim ya da aldım zaten olmuyor sonuç:yemek
o yüzden sabah eşime kızsam da sonradan mantıklı olduğuna karar verdim
Çoğumuz aynı şeyleri yaşıyoruz aslında normal hiç kilo sorunu yaşamayan insanlara baktığımızda hiç tartılmıyorlar doyunca asla yemeye devam etmiyorlar ne yediklerinin bir önemi yok onlar için keyif için yemek yemiyorlar bu bir ihtiyaç uyumak gibi tuvalete gitmek gibi bizim hatamız buna duygu yüklemek negatif alışkanlıklar yerine pozitif alışkanlıklar getirilerek değiştirilebilir duyguların karşısında yemek yemek yerine sana iyi gelecek başka bir aktivite belirleyebilirsen çok daha kolay olacaktıraynen dediğiniz gibi bende duygusal açlık oluyo sevinsem üzülsem hele de sinirlensem yiyorum.ama artık bırakcam inşallah.tabi birbirimize destek oluruz burda o da durdurur bizi.
tartıyı kaldırdım bir ara hatta eşime verdim sakla bulmayayaım diye ama 1 gün sürdü dayanamadım aradım buldum