Diyetsiz kalıcı zayıflama ile huzurla inceliyorum...

son günlerde pek dikkat edemedim açlığıma tokluğuma. ama bugünden itibaren daha dikkat edeceğim. en önemlisi lokmaları en az 30 kere çiğnemek. çok çiğneyerek haftada 3 kilo verenler varmış. biz neden yapamayalım öyle değil mi :))

Ne zor şey diyet yapmak. alt tarafı 2-3 kilo vermem lazım ama yemek yemekten keyif alan biriyim. Yiyince mutlu olanlardanım. Bugün acıkınca yiyeyim diye düşündüm ama canım her daim bir şeyler istiyor.

Ne zor şey diyet yapmak. alt tarafı 2-3 kilo vermem lazım ama yemek yemekten keyif alan biriyim. Yiyince mutlu olanlardanım. Bugün acıkınca yiyeyim diye düşündüm ama canım her daim bir şeyler istiyor.

lütfen bugün açlığınızı anlamaya çalışın acıkıncaya kadar hiç bir şey yemeyin. sonra acıkınca bir şeyler yediğinizde yedikleriniz size çok daha lezzetli gelecek. acıkmadan canınız çektiği için yerseniz bu duygusal yemedir ve açken yenen yemeğin tadını vermez. canınızın çektiği şeyleri gözünüzün önünden kaldırın ve acıkmayı bekleyin

bugün denk geldi okudum gerçekten çok mantıklı şeyler paylaşmışsın canım

evettt ramazan bitince benimle başlayacak birileri vardı nolduu onaa bu arada arkadaşlar son gaz devam ediyorum en önemlisi sadece ama sadece vücudunuzu dinleyin o size neye ihtiyacınız olduğunu söyler. kısıtlamalardan uzak durun bu içinizde daha çok istek uyandırır !!!!! vee lokmalarınızı çok çiğnemeyi unutmayınn

ee arkadaşlar yok mu diyet yapmaktan sıkılan ve diyette verdiği kiloları kat kat geri alan???

Var canim var da diyet yapmazsak obez olcaz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben varım :)))
cumartesi gününden beri kilo vermenin zihinde bittiğini kesin olarak kabul ettim ve farkında olmadan bahsedilen yöntemi uyguladım yani acıkınca yedim kaybedecek hiç bir şeyim YOK ömrüm boyunca asla bu kadar kilo alıp sonunda gerçek bir obez olmamıştım şişman yada kilolu demiyorum ciddi ciddi obezim senelerime verdiğim emeklere çektiğim sıkıntılara harcadığım paralara acıyorum şimdi
beynimizi öyle bi kodlamışız ki kiloya ister istemez sürekli alıyoruz nedennnnn her yerde diyet spor şu bu kalori hesabı beynimize işlediler ben böyle işinde düzeninde gidişatına turp sıkayım :))
cumartesi tartıda 111 kiloyken bu sabah 109.3 tü eeee ne yaptım da gitti düşündüm hiç birşey yattım boyuna uyudum sonra öğlen 11 gibi kalktım troid ilacımı içtim 1 saat sonrası kahvaltı yaptım acıkmıştım zaten midem gırrrr ediyordu :))
4 gündür aynı şekilde acıktım yedim şişene kadar değil doyup doymadığımı yokladım
2 gün önce de anthony robbins in sınırsız güç kitabına başladım evet güç bizde içimizde aynı zamanda beynimizin nasıl çalıştığını araştırdım cumartesiden beri taktım ben bu konulara eğer motivasyonuma büyük bir darbe gelmezse ki şu an gecenin biri zayıflama diyetleri çöpe kitabını netten okudum bitirdim motivasyonum ve inancım tam ben kış sonu normal bedenime düşmüş olurum haa boya göre kilo toplosunu çıkaranlarında teee yedi ceddine sayasım var kim diyor illa ben 58 kilo olacakmışım hiçte bile manken olup podyumamı çıkacam normal görüneyim bel ağrılarım azalsın istediğim kıyafeti giyebileyim bitti bu kadar yanii
neyse lafı çok uzatmaya gerek yok ne istiyorsanız onu yapın özgür olmak istiyorum daha 34 yaşında 13 yaşında bir oğlu olan normalde herkesin sıkıntısına çözüm bulup motive eden ben artık hiç bir şeyin beni özgürlüğümü kısıtlayıp günleri haftalarımı gecelerimi sırf kilo vermeyi düşünerek zehir zıkkım ettiremez
YAŞASIN ÖZGÜRLÜKKKKKKK:)))))

wawww süpersin süpersin süpersinnn :) işte beklediğim istediğim süper motive edici bir yazı :) kesinlikle canım bir kişi bir kere diyet furyasına kapıldı mı kendini kurtaramıyor bir kısırdöngüye giriyor. yemeyeceği bir şeyi bile canı istiyor. ara öğün saçmalığı yüzünden acıkmadan yiyor. yemeklerin tadına varamıyor. hayattan zevk alamıyor. ayyy yazdıklarına çok mutlu oldum yaa. hadi ver elini beraber başaralım bu işi birbirimizi gaza getirelimm :)) allah motivasyonumuzu bozmasın !!!!

kızlar yapmamız gereken tek şey acıkma sinyalini beklemek ve her gece ve sabah motivasyonunuzu yükseltmek nasıl mı tartıya çıkmayacaksınız dayanamıyorum dersek haftada 1 olabilir ben kesin emin olmak amaçlı bu sabahta çıktım tartıya 200gr daha gitmiş daha tartılmıycam
gece yatarken beyninize kilo verme mesajını yollayın sabah kalktığınızdada beynininizin içindeki o milyarlarca siniri hayal edin ve komutu verin zihninnizde bunu canladıramıyorsanız netten bu görseli bulun var çünkü ona bakın onu hayal edin ve emredin bitti bu kadarcık ve mutlu olun :)))

ha motivasyon demişken bunu sadece biz yapabiliriz bunu unutmak yok bu dünyada ki en değerli en önemli şey ne
BENİM evet en değerli en önemli şey kişi benim neden mi çünkü rabbim beni yarattı neden sadece iç güdüleriyle hareket eden bişey olarak yaratmadı karga yada aslan olarak yada ot olarak bitki olarak çünkü ben değerliyim isteyipte başaramadığım ne var ciddi isteyerek o konuya konstre olarak yapamadığım ne var hiç birşey yok hepsini de yaptım
basit şeylerdi belki de ama istedim ve yaptım bu diyet piyasına daha günahımı bile vermem hayallerimle oynayan kendimi iç gücümü unutturanların yedi ceddine kaktüs batsın :)))
hepimiz değerliyiz unutmayın her ne kadar etrafımızdakilerin baskısı altında olsakta inanın o baskı ve öz güven kayıpları da geri gelecek hep beraber öğrenicez sinir dili programını uygulayacağız olmadı başka işe yarayacak şeyler deniycez ama vaz geçmiycez sonunda hepimiz hem kilo vermiş hemde ne yapmak istiyorsak onu başarmış kişiler olucaz ben özgür olmak stiyorummm ÖZGÜRÜMMMM kimse değil özgürlüğümü kısıtlayan benmişim kimse artık bana hükmedemez
ben kendimi farkettim kim olduğumu hatırladım avatarımda ki pegasus kadar özgürümmmm:)))

ilk iş şebnem ferah sil baştan şarkısını aç sesinide aç iyice sende katıl bağıra bağıra söyle bak nasıl iyi gelecek ne zaman moralin bozulsa müzik iyi gelir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…