son günlerde pek dikkat edemedim açlığıma tokluğuma. ama bugünden itibaren daha dikkat edeceğim. en önemlisi lokmaları en az 30 kere çiğnemek. çok çiğneyerek haftada 3 kilo verenler varmış. biz neden yapamayalım öyle değil mi :))
Ne zor şey diyet yapmak. alt tarafı 2-3 kilo vermem lazım ama yemek yemekten keyif alan biriyim. Yiyince mutlu olanlardanım. Bugün acıkınca yiyeyim diye düşündüm ama canım her daim bir şeyler istiyor.
son günlerde pek dikkat edemedim açlığıma tokluğuma. ama bugünden itibaren daha dikkat edeceğim. en önemlisi lokmaları en az 30 kere çiğnemek. çok çiğneyerek haftada 3 kilo verenler varmış. biz neden yapamayalım öyle değil mi :))
bugün denk geldi okudum gerçekten çok mantıklı şeyler paylaşmışsın canım
bence de çok mantıklı dileğim de çok kişiye ulaşması
aslında sorun bu gerçekten açlık olayı, inş herkese ulaşır ama sayfayı baştan sona okuma gerek
evet ben de kendime bir yoldaş bulabilsem ahh ne güzel olurr
canım ben ramazan çıkınca yoldaş olabilirim :)
ah ah işte her şey bu yersiz korkulardan oluyor. siz bir anlayın açlığınızı tokluğunuzu bakın ne kadar kolay oluyor :)Var canim var da diyet yapmazsak obez olcaz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
wawww süpersin süpersin süpersinnn :) işte beklediğim istediğim süper motive edici bir yazı :) kesinlikle canım bir kişi bir kere diyet furyasına kapıldı mı kendini kurtaramıyor bir kısırdöngüye giriyor. yemeyeceği bir şeyi bile canı istiyor. ara öğün saçmalığı yüzünden acıkmadan yiyor. yemeklerin tadına varamıyor. hayattan zevk alamıyor. ayyy yazdıklarına çok mutlu oldum yaa. hadi ver elini beraber başaralım bu işi birbirimizi gaza getirelimm :)) allah motivasyonumuzu bozmasın !!!!ben varım :)))
cumartesi gününden beri kilo vermenin zihinde bittiğini kesin olarak kabul ettim ve farkında olmadan bahsedilen yöntemi uyguladım yani acıkınca yedim kaybedecek hiç bir şeyim YOK ömrüm boyunca asla bu kadar kilo alıp sonunda gerçek bir obez olmamıştım şişman yada kilolu demiyorum ciddi ciddi obezim senelerime verdiğim emeklere çektiğim sıkıntılara harcadığım paralara acıyorum şimdi
beynimizi öyle bi kodlamışız ki kiloya ister istemez sürekli alıyoruz nedennnnn her yerde diyet spor şu bu kalori hesabı beynimize işlediler ben böyle işinde düzeninde gidişatına turp sıkayım :))
cumartesi tartıda 111 kiloyken bu sabah 109.3 tü eeee ne yaptım da gitti düşündüm hiç birşey yattım boyuna uyudum sonra öğlen 11 gibi kalktım troid ilacımı içtim 1 saat sonrası kahvaltı yaptım acıkmıştım zaten midem gırrrr ediyordu :))
4 gündür aynı şekilde acıktım yedim şişene kadar değil doyup doymadığımı yokladım
2 gün önce de anthony robbins in sınırsız güç kitabına başladım evet güç bizde içimizde aynı zamanda beynimizin nasıl çalıştığını araştırdım cumartesiden beri taktım ben bu konulara eğer motivasyonuma büyük bir darbe gelmezse ki şu an gecenin biri zayıflama diyetleri çöpe kitabını netten okudum bitirdim motivasyonum ve inancım tam ben kış sonu normal bedenime düşmüş olurum haa boya göre kilo toplosunu çıkaranlarında teee yedi ceddine sayasım var kim diyor illa ben 58 kilo olacakmışım hiçte bile manken olup podyumamı çıkacam normal görüneyim bel ağrılarım azalsın istediğim kıyafeti giyebileyim bitti bu kadar yanii
neyse lafı çok uzatmaya gerek yok ne istiyorsanız onu yapın özgür olmak istiyorum daha 34 yaşında 13 yaşında bir oğlu olan normalde herkesin sıkıntısına çözüm bulup motive eden ben artık hiç bir şeyin beni özgürlüğümü kısıtlayıp günleri haftalarımı gecelerimi sırf kilo vermeyi düşünerek zehir zıkkım ettiremez
YAŞASIN ÖZGÜRLÜKKKKKKK:)))))