Diyetsiz kalıcı zayıflama ile huzurla inceliyorum...

merhaba bende callaneticste 13/21deyim karnım gitti ama özellikle bacakta hiç değişim yok siz bitirdiğinizde bacaklarınız inceldi mi? Bugün yanında başka bacak egzersizlerine de başlayacağım siz neler yaptınız?

Evet arkadaşlar devam ediyorum ve çok şükür huzurluyum acıktığımı anlıyorum ama doymakta biraz sıkıntı çekiyorum ama alışacağım inşallah

Canım bende gerçekten çok büyük değişim oldu üst baldırlarım yapışıktı hep birbirine sürterdi, ama artık bu yok hareketler bende çok çabuk etki etti, kolay yapayım diye uğraşmadım sayaç ağırlığında gittim sayıyı mutlaka tamamladım dinlene dinlene yaptım eskiden 1saati geçiyordu bitirmem ama şimdi daha rahatım... Bence gerçekten çok işe yarıyor...

Son düzenleme:
Evet arkadaşlar devam ediyorum ve çok şükür huzurluyum acıktığımı anlıyorum ama doymakta biraz sıkıntı çekiyorum ama alışacağım inşallah

Bende kendimi takip etmeye çalışıyorum doyuyorum,farkındayım ama hala yemek istiyorum, şimdi bunu başarmaya çalışıyorum... diyet,çok çiğnemek yemek saatlerini uzun tutmak, 18'den sonra yememek Allah'tan normalde çok su içen biriyim o beni acayip tok tutuyor...

gerçekten çok iyiymiş benimde istediğim şey o , ne kadar sürede öyle oldu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

gerçekten çok iyiymiş benimde istediğim şey o , ne kadar sürede öyle oldu

İlk 21'de bile çok farketmeye başladı ama benim tam istediğim sonuç 3 ay sonra oldu

evet aslında doyduktan sonra yemek artık karnımızın değil beynimizin isteği oluyor yani duygusal açlık oluyor. bunu aşabilmek çok önemli bir doyduğumu anlayabilsem ona da sıra gelecek :)yaptıkların kesinlikle çok doğru ve saat dışında dkzye uyuyor bence..

canım ya yerde yapılan kalça hareketlerinde kalçayı mı sıkıyoruz yoksa çişimizi tutar gibi pelvisi mi sıkıyoruz. yanlış hatırlamıyorsam bir forumda kalçayı serbest bırakıp yalnızca pelvis kaslarımızı sıkmamız gerektiğini okumuştum sence hangisi doğru?

sabah 12 de yediğim haşlanmış yumurta-domates-salatalık saat 2 civarında 1 türk kahvesi 2 küçük çikolata. ve acıkmayı bekliyorum:) bugün yediklerimi en az 20 kere çiğnemeye çalıştım alışacağım inşallah...

Cİşi tutar gibi değil Pelvis yukarı ve one doğru itilecek , itebildiğin kadar bütün hareketler yapılırken buna dikkat et işin sırrı bence bu...

10günde 10yaş gençleşin yani ilk video...

Aslında ben videoya göre hızlı yapıyorum hareketleri de ezberledim 40 dk fln alıyor hepsibi yapmak sizce yanlış mı? Bir de bunları yaparken yanında başka egzersi ya da diyet yaptınız mı 3 ayda

Dukan yapmıştım ve 11 kilo verdim,zaten lise bittikten sonra kendi çabamla da 30 kilo kadar vermiştim o zaman dukan diye birşey yoktu , kilo vermek benim için problem olmadı sadece ve sadece koruyamadım en büyük sıkıntım bu... Callaneticsle çok inceldim ve diyeti bıraktım fakat call yapmaya devam ettim ve sonra eski kiloma dönmeme rağmen çok enteresan bir şekilde herkes kilon yok dedi , eskiden olsa arkadaşlarımın ilk tepkisi yinemi kilo aldın ne yapıyorsun geçen ay inceciktin vs vs vs .Düzeni oturtmazsan benim gibi hayatın boyunca bir kilo alır bir verirsin. Kilo verirsin ama sıkıntının asıl sebebi o kiloda kalamamak... Tavsiyeme gelince bütün hareketleri yap hızlı yapmamaya çalış sayacı takip et ozaman daha zorlandığını göreceksin ve hareketlerin işe yaradığını...

Son düzenleme:
Pzt gunu açlık tokluk olayını ayarlamıştım, o gün spora da gittim, ertesi gün 500 gr farketti tartida:) Amaaa salı günü akşam nohut ve princ pilavı yedim doydugum halde pilav 3 kaşık daha yedim ve deli gibi sistim çarşamba sabahi 700gr almıştım bugün bol su içip dikkat edicem spora da gidicem bakalım neler olacak..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bence her gün tartılmayın psikolojinizi olumsuz yönde etkler..

her geçen gün kendimi daha güçlü hissediyorum ve yapabileceğime inanıyorum. bu gerçekten çok huzurlu bir olay.. bunu yaşam tarzım haline getireceğim inşallah. siz de bu yönteme bir şans verin

her geçen gün kendimi daha güçlü hissediyorum ve yapabileceğime inanıyorum. bu gerçekten çok huzurlu bir olay.. bunu yaşam tarzım haline getireceğim inşallah. siz de bu yönteme bir şans verin

Gelişmelerini takip ediyorum, elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum umarım başarılı olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…