- Konu Sahibi Madam_Curie
bende bende mes'uu'dum bak tartı konusunda bnm yaptığımı yapabilirsin sende ben bi kağıda 54 yazıp ibre kısmına koydum ne zaman tartıya çıksam kilomu 54 görüorum çekim yasası yani sürekli bi kiloda takılıp kalmakda bundan kaynaklanıo hep aynı rakamı görünce beynine işlenio o sayı ve seni o kiloda tutmaya çalışıo çakirsen olmak istediğin kiloyu yaz koy kağıdı oraya yada yapıştır bi süre sora tartılmayı bırakırsın zaten kendini o kiloda hissetmeye başlıcaksın cnm gerçekten inanırsan olur secret'ı okumuşmuydun bilmiorum ama böyle biçok örnek konu geçio o kitaptada benim hayalimi bi tk göbeğim bozuo o yüzden özelliklede otururken göbeğime bakmamaya çalışıorum çünkü kocaman bi göbüş görünce olay inandırıcılığını kaybedio hatta vücudunda değişim hissetmedikçe aynada kendini inceleme bile derim ben du bunu bende yapiim günde 30 kere aynaya bakarımda sölemesi ayıp ahahahaha
hahahahaa ilahi tittocum yaa alemsin :) secret'ı okumadım ama orda burda okumuştum neler anlattığını :) tmm bakalım güzel fikir kendimi 59 kiloda gibi hissedicem artık hahaaa