sabah yazdığım msjı buraya buraya kopyalıorum arkadaşlar doğru yer burası olsa gerek :)
günaaayydııııınnnn
istanbulda hava kasvetli serin ve karanlık gibi ama önemli olan bizim iç aydınlığımız hepimizin günü aydınlık olsun :)
yeniden dkzye dönmek normal bi insan olmak çok güzel bi his ay bunu yesemmi yemesemmi diye kasmamak stresten kurtulmak
tabi burda istediğimizi yemekten kasıt önümüze geleni çatlayana kadar yemek değil yahu midemiz yumruğumuz kadar yumruk kadar bişeyi yemek 5dk bile sürmez ama bilioruzki bu bizi doyurur hadi sen 2 yumruk ye eğer hala doyup doymadığından emin değilsen en azından sofraya oturduğunda aç olduğundan emindin ve düşün hala açmıyım diye sor kendine eğer o ilk oturduğunda duyduğun açlık hissi artık yoksa doydun demektir
zaten az miktar yemeside kısa süreceği için bu yüzden yavaş yemek ve çok çiğnemek önemli ben henüz yavaş yeme kısmını pek beceremiorum eskiden düşünüorumda sofradan en son ben kalkardım sofrada çok kalan en çok yiyen kişi gibi görülür çabuk kalkana da aaa daha ne yedinki ne çabuk kalktın dersiniz halbuki o herkesten fazla yemiştir yediğiniz yemeğe genelde bakmazsınız tabağa koyarken yada başlangıçta belki sora çala kaşık yenir gider bu yüzdende farkındalık olmaz yediklerinizin farkına varın her kaşık yada çatal hamlesine güzünüzle bakın ne yediğinizi görün ve tadını çıkarın mmmmm :) bi tabakda yeseniz 2 kaşıkta unutmayınki alacağınız haz aynıdır bu durumda fazlasına ne gerek var hem böylelikle hiçbişeyde gözünüz kalmaz ben mesla bi bar çikolatayı 3 günde bitirdim :) bir ısırık yada 2 ısırık aldım ağzımda çiğnemedim erittim böle yaya yaya yanında da kahvem ohhhh ve devamını lüpletme gerği duymadım
mesela dünn akşamı örnek vereyim ben geçen haftadan beri evdeki en küçük kaseyi ana yemek tabağı olarak kullanıorum aynı kaseye bi kepçe çorba sora 2 servis kaşığı yemek yanına salata ohh mis gibi doyuyorum ama dün kahvaltıdan sora acıkmadım tüm gün akşamda tek kase accuk makarna yedim ama doyma hissetmedim aradan 2 sat geçti hala yok bende mademki doymadım bu his beni dürtüp duruo dedim ve biraz ptlıcan yemeği yedim midemin rahatladığını doyduğumu hissettim rahatsızlık hissi gitti ve hiç suçluluk duymadım