- Konu Sahibi Madam_Curie
kızlar koyverin gitsin yaa sıkmayın kendinizi.. ben 6da fln yemiştm en son ohhh neler neler şuan açlık hissediyorum ama emin dğilm yesem mi yemesem mi :S biraz daha bekliyeym bakaym geçmezse yerim ya da yatarım:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vesper bizi öyle güzel kandırmışlar öyle güzel inandırmışlarki tokken yememiz gerektiğine.. tokken yemeye başladığımızda doyma sınırımız olmuyo.. ayrıca zayıf insanlar çok nadiren tokken yerler o da bizim tokken yediğimiz kadar yiyemezler bi noktada durmasını bilirler çünkü otomatik olarak açlık tokluk sinyallerini kullanmayı biliyolar.. ben şuan bir hafta olmasına rağmen yemek için acıkmayı beklemekte zorlanıyorum hep bu tokken yemeye alıştırdıkları için. şimdi düşününce çok saçma geliyo neden tokken yemek yiyeyim.. ayrıca açken yemek yediğimde yiyeceklerin tadını daha iyi alabiliyorum daha lezzetli oluyo. ve kısıtlama yapmadığım için gün içerisinde çikolatalar pastalar börekler.... aklımda uçuşmuyolar eskiden olduğu gibi..
vesper bizi öyle güzel kandırmışlar öyle güzel inandırmışlarki tokken yememiz gerektiğine.. tokken yemeye başladığımızda doyma sınırımız olmuyo.. ayrıca zayıf insanlar çok nadiren tokken yerler o da bizim tokken yediğimiz kadar yiyemezler bi noktada durmasını bilirler çünkü otomatik olarak açlık tokluk sinyallerini kullanmayı biliyolar.. ben şuan bir hafta olmasına rağmen yemek için acıkmayı beklemekte zorlanıyorum hep bu tokken yemeye alıştırdıkları için. şimdi düşününce çok saçma geliyo neden tokken yemek yiyeyim.. ayrıca açken yemek yediğimde yiyeceklerin tadını daha iyi alabiliyorum daha lezzetli oluyo. ve kısıtlama yapmadığım için gün içerisinde çikolatalar pastalar börekler.... aklımda uçuşmuyolar eskiden olduğu gibi..
evet arkadaşlar artık bilinçliyiz ve vücudumuzun kontrolü artık bizde. şimdi tek yapmamız gereken sabretmek kilolarımız yavaş yavaş gidecek bunu biliyoruz.. Bugün benim 9. günüm kilo verdiğimi henüz sanmıyorum çünkü açlık tokluk düzenine alışmaya çalışıyorum bazen tokken yediğim oluyo ama öğrendim artık canımın istediği şeyi yemek için acıkmayı beklicem bundan sonra.
overandover sen bir kilo vermiştin şu an kaç kilosun peki.. vesper sen kaç kilosun şuan öğrenebilirmiyim..
sanki bendede fark etti tartılmadım ama daha mutluyum diyet yapmıyorum artık
Tamamdır olcak bu iş.. Dünden beri ilk iltifatlarımı almaya başladım.. kilo mu verdin? ama çok yiyosun? sen zayıflamışsın yaa.. demeye başladı insanlar
Ama tartılmaya korkuyorum az kilo verdiysem veya yerimde sayıyosam moralim bozulur motivasyonum düşer:18:
aaaa gerçekten mi çok sevindim haha çok süper ya o çok yediği halde kilo almayan aksine kilo veren bizim de özendiğimiz insanlara dönmüşsün demek
Aman bence de tartılma biraz zaman geçsin hele Başarılarrr
vesper çok güzel demişsin "çok yiyen kilo almayan özendiğimiz insanlar" demekki zor değilmiş onlar gibi olmak.. açlık tokluk sinyallerimizi dinlersek bizde onlar gibi (güya metabolizmaları hızlı) olabiliyoruz demekki..
bu anlattıklarınızdan çıkardığım tartıyı hayatımızdan çıkarmak galiba.
ama ben sürekli tartılıyorum.sanırım takıntılıyım bu konuya
vesper çok güzel demişsin "çok yiyen kilo almayan özendiğimiz insanlar" demekki zor değilmiş onlar gibi olmak.. açlık tokluk sinyallerimizi dinlersek bizde onlar gibi (güya metabolizmaları hızlı) olabiliyoruz demekki..