- Konu Sahibi theuglygoddess
-
Canım ben maydanoz suyunu kendim bi ara çok kullanıyordum yeni ara vermiştim. Gerçekten zayıflamada etkisi cok cildide güzelleştiriyor.
Yapımı; 5-6 sap maydanozu yıkayıp bir kaç yerinden kırıp bir bardak kadarıyla su dolu cezveye atıp su kaynayana kadar ateşte bırakıyoruz. su kaynadığı gibi ateşi kapatıp süzüyoruz bardağa ve biraz soğumasını bekliyoruz; ne çok sıcak nede çok soğuk.. Ilık için.
Canım naptın sen yaa.. Neyse geç oldu ama geçmiş olsun diyelim ne diyelimDikkat et bundan sonra kilosu 7 tl elma cok pahalı...
* Arkadaşlar benimle birlikte başlayan arkadaşlarımız başladıkları kiloları ve vakitleri olduğu müddetçe hergün ne yiyip neler yaptıklarını paylaşırsa daha yararlı bi başlık haline gelir ve birbirimiz hakkında yorum yapıp ona göre birbirmizi yönlendirebiliriz ve topluca kilolardan kurtuluruz
Cok iyi olur canım valla ben 7 gibi yemek yedim malum yurtta baslama saati bu keske daha erken yiyebilsem..
Yayla corbası vardı bir kac kasık yedim pek sevmiyorum..
patatesli tavuk vardı ( sulu yemek ) tavugu yedim patatesler bir kac taneydi zaten.
Bulgur pilavı vardı birde ondan bir kac kasık aldım..
Valla bugünkü menüm buydu..
Ya simdi yediklerime dikkat etmem gerekiyor ya ben deliriyorum cikolata yeme istegim artıyor halbuki normalde hic aramam bazen aklıma estigin de yerim.
Gittim mavi yesilin cikolatasından aldım tutamadım kendimi.. :26:
Aa ben tatlı olayından hiç bahsetmedim özür dilerim arkadaşlar.. Haftada 1 gün tatlı yiyebilirsiniz ama çok aşırıya kaçmayın lütfen... Önünzde bi tatlı varsa ondan 2,3 çatal alıp bırakın, tadımlık gibi. Abur cubur tarzı yani çikolata vs. gibi şeyler canınız istersede bitter çikolata tavsiyemdir ve lütfen küçük olsun
Canım yemeklerde herşey yiyebilirsin. Yeter ki azar azar ye... Menünde gayet iyi bi sorun yok bence. 7 gibiyse yemek saatiniz ozaman en geç 7.30'a kadar bitirmiş ol
Yalnız şöylede bi durum var canım yemekler senin önüne hazır olarak geldiği için yani sen yapmadığın için yağ ve tuz oranını bilmiyorsun o yüzden biraz sıkıntı yaşanabilir.. Eğer o oranlar fazla ise yediğin yemeği dahada azaltman gerek..
işte buna duygusal yoksunluk ve duygusal açlık deniyor, kendisiyle çoook yakından tanışıyorum, bana 30 kilo aldıran lanet... artık canım isterse yiyorum ben, kendimi sıkmıyorum, istediğim zaman yiyebileceğimi bilince de canım pek istemiyor, istersede az ile doyuyorum zaten... tabii bu noktaya gelmek öyle yazıldığı kadar kolay olmuyor ama ...
Yatmadan iki saat önce elma ve yogurt mu yiyecegiz yoksa sadece istedigimi birini mi sececegiz..
Ben cıkıyorum arkadaşlar herkese iyi akşamlar. Yarın 4 gibi burda olurum ve söylediğim gibi yarın başlamış olacağım adım adım herşeyi yazarım
liste gercekten guzel gorunuyor, ben de uygulamayi dusunuyorum... peki kahve icmek serbest mi bu listede...
50 KERE YAPIN
Bu hareket; Bacakları ve kalçayı güçlendirir. Önemli miktarda kalori harcamaya yardımcı olur.
50 KERE YAPIN
Bu hareket; Kalçayı çalıştırır ve sıkılaşmasını sağlar. Kalori harcamaya yardımcı olur.
50 KERE YAPIN
Bu hareket; Karın kaslarını güçlendirir.
Sabah kahvaltıda bal , kaymak vardı gecen senenin sonuna kadar agzıma sürmemistim arkadasların zoruyla bir kere aldım tadı fena gelmemisti..
Sabah ;
2 dilim ekmek , 2-3 tane zeytin , bir kibrit kutusu kadar peynir birde sekersiz cay ictim..
Ara ögün ; okulda oldugumdan bir kac tane kepekli bisküvi..
Öglen ;
Bir kase kfleks (sütle)
Ara ögün;
Bir yesil elma
Ve günde 2 litre su..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?