- Konu Sahibi theuglygoddess
-
Aynı dertten muzdaripim yurtta kalıyorum ve ne cıkarsa bahtıma..
Bari ara ögünlerimi verdigin listeye göre yapayım.
Tesekkürler.
Evet okul, iş vb. gibi olaylar olunca maalesef diyetlere uyulmuyor ve boşuna zaman kaybı oluyor. Sağlığımızıda bozuyoruz. En güzeli zorlanmadan ve bu tür önlemler alıp masrafsız besinler tüketip yavaş yavaş kilo vermek
Ben yatmadan 4 saat önce yemeyi bırakmamız gerektigini biliyordum.. :44:
Yurtta her aksam salata cıkmıyor cıktıgı zaman elma sirkesi koyarım artık da yalnız tadı konusunda süpheliyim?? :26:
Yediğimiz şeyler vücudumuza yağ olarak gelen besinler değil.. Ki hatta yağ yakıcı özelliği olan besinler. Bkz: yoğurt ki elmanında zayıflatıcı özelliği olduğunu hepimiz biliriz... O dediğiniz bilgi yemek yemekten bahsediliyor. nasıl 6'dan veya 7'den sonra yemek yenmemeli deniyorsa onun gibi..
O zaman cok iyimis reflü gibi bas belası bir hastalıgım var cünkü atıstırmam gerekiyor bir kac saatte bir bazen gece oturuyorum midemden rahatsız oluyorum ne zaman uyuyacagımı da bilmedigim icin yiyemiyorum..
Elma sirkesi bize + bi kilo yakma kazancı sağlayacak. ( tabi ben kullanmadım, kullanmayacam; sizler için yazdım ) İsterseniz, sevmezseniz koymayabilirsiniz zorunlu değil... Ki şahsen ben elma sirkesiz yiyordum çünkü sirke sevmiyorum. Ama herkes elma sirkeside koy derdi fakat dinlemezdm :)
En önemli seyi atladım reflü oldugum icin baharatlar , kızartmalar yasak asitli seyler de yasak dogal olan mandalina , portakal bile.. Elma sirkesi beni rahatsız edebilir ama bir kac damla koymam yeterli olacaksa , sorun olmayabilir.
Bu arada arkadaşlar ben bunlara uyarak her hafta 1 kilo vermiştim.. yani düzenli bir şekilde her hafta 1 kilo gidiyor..
off naaptın 2 gün önce pazardan aldım 4 tl kilosu bence oda fazla diğer elmalar 2 tl.. hafif ekşi kütür kütür yeşil elmalara dayanamıyorum.. sanırım bu artan fiyatın sebebi elma diyeti yapanlar, gün boyu sürekli yeşil elma yiyerek yapılan bir diyet var tabii sonra o kilolar geri alınıyor hatta bu tür tek gıda diyetleri nedeniyle hastanelik olan birini duymuştum, çok fena..
bu benim genel beslenmeme çok yakın:)) diyetsiz dikkat ederek, acıkmayı ve doymayı öğrenerek, normal beslenerek kilo vermek ve kiloyu korumak benim de hep tavsiye ettiğim bir şey zaten.. yalnız maydonoz olayını anlamadım, miktarı kaynama süresi gibi detaylar yok mu? ben bi ara ibrahim saraçoğlunun maydonoz ve lavanta kürünü yapmıştım sivilcelerim için ama o çiğ yeniyordu..
Simdi gittim yesil elma aldım ve 2 kilo elmaya 14 lira verdim..
Neymis ithalmis ben diger elma' nın fiyatına bakmısım meger bunun kilosu 6.99' mus!!
Ay gülsem mi , aglasam mı sasırdım ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?