Diyetisyenle sağlıklıca yeniden başlangıcım(Resimli)

Eki Görüntüle 1782516
Şimdiden 1.bucuk litre oldu su gibisi yokmus ben telefona program yükledim su sesi çıkıyor direk dolaba kosup şişemi kapiyorum
merhaba canım bol şans bende 75 kg yum :) ve benim şuan ki en yakın hedefim 17-18 nisana kadr 6-7 kg vermiş olmak :)
bnde yanıma litrelik cam şişe koydum canım isteyince içiyorum :)
brde maydonoz suyu tüketiyorum ben aç karnına ödem attırmak için. içinde kuru kiraz sapı da var :)

Harikasin verirsin tatlım biz basaririz bu gucle bence maydonoz suyu super bende yesil elma salatalik maydonoz koyup yapicam

salı günü tartıldığımda 75 kg idim.

bugün

sabah kalkar kalkmaz

1 kupa(2 su bardağından 2 parmak eksk alıyor) maydonoz suyu

öğlen

sade türk kahvesi

aradan yarım saat sonra
classic nescafe

2 gbi

1 fincan ada çayı

1 litrelik su şişem yanımda :)

4 gibi 1 tane salatalık yiyeceğim.

Canım sen hic bisi yememissin

bende tiroit var cnm vucudu şoklamadan gitmiyor. 3 gün sıvı ve tek tip beslenip metobolizmayı hzlandırıcm ve vucudu toksinlerden arındırıcam ondn sonra yemeye dönücem :)

Yemege dön ama tatlım tammami saglik herseyden önemli bende sok diyetler yaptim ve geri 2 mislisini aldim buarada cok gecmis olsun canimmm

inşallah :) biraz önce dayanamadım tartıya çıktm ilk gnüm olmasına rağmen 74 üm :) dayanamayıp her gün tartılıyorum ben

Bende zor dayaniyorum ben diyetisyen tartisinda 10 gunde 1 muaneye gidip tartilcam canim o beni tutuyor kuzum yoksa bende elimde tartiyla gezenlerdenim buarada tebrik ederimmm

Bende zor dayaniyorum ben diyetisyen tartisinda 10 gunde 1 muaneye gidip tartilcam canim o beni tutuyor kuzum yoksa bende elimde tartiyla gezenlerdenim buarada tebrik ederimmm
inşallah nisan 16-17 gibi 67-68 olsam bana yeticek aslında :) kalanını daha sonra da veririm.
napsam tartımı mı saklasam gözümün önünden mi kaldırsam

Menum
Kahvaltı
1 has.yumurta
1 kk koy peynır
5 zeytin
2 cevız
1 tatlı kasık labne

Sade neskafe yarım cezerye

Öğle sonu
1 orta boy kase dolusu susuz bezelye
1 kase yoğurtlu brokoli bol acılı
1 kasık pilav tattim

AkŞam
1 has yumurta
10 fındık
1 kuru incir

2 lt su
1 saat 10 dk tempolu yuruyus
Birazdan 3 mıl leslie yapıcam cay ıcıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…