- 30 Ocak 2013
- 29.329
- 43.868
merhaba canım bol şans bende 75 kg yum :) ve benim şuan ki en yakın hedefim 17-18 nisana kadr 6-7 kg vermiş olmak :)Eki Görüntüle 1782516
Şimdiden 1.bucuk litre oldu su gibisi yokmus ben telefona program yükledim su sesi çıkıyor direk dolaba kosup şişemi kapiyorum
Harikasin verirsin tatlımmerhaba canım bol şans bende 75 kg yum :) ve benim şuan ki en yakın hedefim 17-18 nisana kadr 6-7 kg vermiş olmak :)
bnde yanıma litrelik cam şişe koydum canım isteyince içiyorum :)
brde maydonoz suyu tüketiyorum ben aç karnına ödem attırmak için. içinde kuru kiraz sapı da var :)
ay inşallah cnm en azından nisan 16-17 ye kdr bir 67 falan olsam çok sevinicem :))Harikasin verirsin tatlımbiz basaririz bu gucle bence maydonoz suyu super bende yesil elma salatalik maydonoz koyup yapicam
Neden olmasin gel beraber yapalım başaririzay inşallah cnm en azından nisan 16-17 ye kdr bir 67 falan olsam çok sevinicem :))
Neden olmasin gel beraber yapalım başaririz
Hoşgeldin ozaman canım paylastikca daha cok motive olunuyortopiğini mesken tutucam cnm :) bende yazayım tükettiklerimi.
Canım sen hic bisi yememissinsalı günü tartıldığımda 75 kg idim.
bugün
sabah kalkar kalkmaz
1 kupa(2 su bardağından 2 parmak eksk alıyor) maydonoz suyu
öğlen
sade türk kahvesi
aradan yarım saat sonra
classic nescafe
2 gbi
1 fincan ada çayı
1 litrelik su şişem yanımda :)
4 gibi 1 tane salatalık yiyeceğim.
bende tiroit var cnm vucudu şoklamadan gitmiyor. 3 gün sıvı ve tek tip beslenip metobolizmayı hzlandırıcm ve vucudu toksinlerden arındırıcam ondn sonra yemeye dönücem :)Canım sen hic bisi yememissin
bende tiroit var cnm vucudu şoklamadan gitmiyor. 3 gün sıvı ve tek tip beslenip metobolizmayı hzlandırıcm ve vucudu toksinlerden arındırıcam ondn sonra yemeye dönücem :)
teşekkür edrim cnm :) amaç kg vermeye başlamak sdce 2-3 günlük brşey bu cnm :) snra yemek düzenini oturtucm :)Yemege dön ama tatlım tammami saglik herseyden önemli bende sok diyetler yaptim ve geri 2 mislisini aldim buarada cok gecmis olsun canimmm
teşekkür edrim cnm :) amaç kg vermeye başlamak sdce 2-3 günlük brşey bu cnm :) snra yemek düzenini oturtucm :)
inşallah :) biraz önce dayanamadım tartıya çıktm ilk gnüm olmasına rağmen 74 üm :) dayanamayıp her gün tartılıyorum benTamam tatlim kendine göre ayarlarsinzayiflicaz INŞALLAH
inşallah :) biraz önce dayanamadım tartıya çıktm ilk gnüm olmasına rağmen 74 üm :) dayanamayıp her gün tartılıyorum ben
inşallah nisan 16-17 gibi 67-68 olsam bana yeticek aslında :) kalanını daha sonra da veririm.Bende zor dayaniyorumben diyetisyen tartisinda 10 gunde 1 muaneye gidip tartilcam canim o beni tutuyor kuzum yoksa bende elimde tartiyla gezenlerdenim buarada tebrik ederimmm
Sabah ve öğlen in cok gul 4 kasık la doyduysan ıyı sporunda cok guzel ıyı gidiyorsun ılk tartını merakla bekliyorum