Diyetisyenle sağlıklıca yeniden başlangıcım(Resimli)

inşallah nisan 16-17 gibi 67-68 olsam bana yeticek aslında :) kalanını daha sonra da veririm.
napsam tartımı mı saklasam gözümün önünden mi kaldırsam

Sen diyetine devam ettigin icin tarti yüzüne gulecek oyuzden tarti senin dostun kuzu Tartilsanda bisicik olmaz

Menun cok guzel canimmm hic ciss yok

günaydın hayırlı cumalar kızlar :) 3 günde -2 gitti 75 idim 24ünde şuan 73 çıkıyorum :)
ben bu hayatta en çok ayva göbişimi sevdim diyesim geliyor :) ah ah şu göbiş her daim ufakken birde basenlerde ufak olsa ya

sabah erken uyandım saat 7 gibi 1 kupa maydonoz suyumu içtim dha sonra geri uyudum şimdi kalktım şekersiz sade türk kahvemi içiyorum

Bu kotu aldığımda 67 kg falandım ve kasım 2013 de bende bir zamanlar 63 kg idim 3 sene de 13 kg almışım hep o geçen sene bir öğle arasında hadi pizza yiyelim diğer öğle arasında dürüm döner yiyelm dyen arkadaşlar yüzünden

Benimde ah su basenler varya basima bela tebrik ederim canimmm metobolizman guzel çalışıyor kuzum maydonoz suyu guzelmis ama diyetisyene özelikle sordum ara verilmesi lazimmis karacigerlere zarar veriyomus kuzum bilgin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…