Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende 2015de agistos ayindaydo düğünum gelinlik icin zayfilamstim INŞALLAH sende hedefine ulasirsin canimçok düzenli giremiyorum canım siteye, girip fırsat buldukça yazarım. hoşbuldummm
hedef: 65 olmak :=)
hoşbuldum :) düğünüm ağustosta, biraz zayıflamadan gelinlik arayışına başlamayacağım zaten
Beni de aranıza kabul eder misiniz 10 kilocuk vermem gerekiyor anlaşılan tek başıma yapamayacagım
1.63 boyunda 68 kiloyum 86 kilodan 64 kiloya kadar düşmüştüm kilo aldım bir dur demesem daha da alıcam umarım hep beraber kurtuluruz bu kilolardanHosgeldin canim hedefine ulasman dilegiyle kac kilosun canim
Herşey beyinde bitiyor insan yeterki istesin imkansızı başarır asıl mesele sabretmek tatlım kilolarını gözünde büyütme en kısa zamanda kurtuluruz ınş.Eki Görüntüle 1782367
Tam 11 ayda 53 kilo vererek 112 kilodan 59 kiloya düşerek büyük bi başarıya ulaşan bayan gercekten alkislanmayi hakediyor
Biz niye başarmayalım 53 kilo verilmiş benim 20 kilo fazlaligim var 53 nerde 20 kilo nerde bende basarabilirim basarmaliyim basardiktan sonrada korumaliyim...
Super tatlım 86dan 64 düşmüşsun tebrik ederim 68 kiloda cok degil tatlim 1 aya hal olur INSALLAH tatlım1.63 boyunda 68 kiloyum 86 kilodan 64 kiloya kadar düşmüştüm kilo aldım bir dur demesem daha da alıcam umarım hep beraber kurtuluruz bu kilolardan
Kesinlikle beyinde bitiyor tatlım ben 80 civarıyım tatlim cuma tam tartilcam INŞALLAH bende 6lari gorurum hep beraber basaririiz INŞALLAH canim destegin için çok sagolHerşey beyinde bitiyor insan yeterki istesin imkansızı başarır asıl mesele sabretmek tatlım kilolarını gözünde büyütme en kısa zamanda kurtuluruz ınş.
azmine hayranım canım ah bi ben yürüyemiyorum böyle sabahtan oğlumu yürüyerek okula götüreyim dedim çocuk isyan etti resmen diyetimi en azından yapabilirsem çok çok iyi olacak sen yazmaya böyle devam et ben fena gaza geliyorum takipteyim seni
azmine hayranım canım ah bi ben yürüyemiyorum böyle sabahtan oğlumu yürüyerek okula götüreyim dedim çocuk isyan etti resmen diyetimi en azından yapabilirsem çok çok iyi olacak sen yazmaya böyle devam et ben fena gaza geliyorum takipteyim seni