Bu kotu aldığımda 67 kg falandım ve kasım 2013 de bende bir zamanlar 63 kg idim3 sene de 13 kg almışım hep o geçen sene bir öğle arasında hadi pizza yiyelim diğer öğle arasında dürüm döner yiyelm dyen arkadaşlar yüzünden
Eki Görüntüle 1783323 Eki Görüntüle 1783324 Eki Görüntüle 1783326
göbişim olmasa da basenlerim var cnm basenlerim erise yeterBu halin guzelmis kuzum normal kiloda gozukuyosun amacimiza ulasicaz merak etme tenrardan 63 olursun benceah ah o fassfootlar bizi bitirenler ama artik yok ciss
üst üste içmeye mide dayanmaz zaten cnmBenimde ah su basenler varya basima belatebrik ederim canimmm metobolizman guzel çalışıyor kuzum maydonoz suyu guzelmis ama diyetisyene özelikle sordum ara verilmesi lazimmis karacigerlere zarar veriyomus kuzum bilgin olsun
göbişim olmasa da basenlerim var cnm basenlerim erise yeter
üst üste içmeye mide dayanmaz zaten cnmbn 2-3gün içiyorum sonra taa ne zaman aklıma gelirse benm basenler genetik birazda anne tarafından
bn yürüyüş yaptğımda erimiyor cnm basenlerim ne yazıkki sanırım bende yürüyüş kas a çeviriyor çnkü dha önce 13 kg verdiğimde yürüyüş yapmıştım ve o zamanlar gram kg vermedm ve basenlerde incelme olmamıştı. başta yürüyüşsüz verdiğim kglarda incelme olmuştu basenlerdeBenimde sorunum basen neyazikki basenin ilacıda yürüyüş Canim
bn yürüyüş yaptğımda erimiyor cnm basenlerim ne yazıkki sanırım bende yürüyüş kas a çeviriyor çnkü dha önce 13 kg verdiğimde yürüyüş yapmıştım ve o zamanlar gram kg vermedm ve basenlerde incelme olmamıştı. başta yürüyüşsüz verdiğim kglarda incelme olmuştu basenlerde
Bende bayiliyorum tatlım diyetsyen sadece adet zamani icilmemesi gerektiğini soyledi onun disinda sekersiz Serbestbayılırım bende türk kahvesine günde en az 2 fincan içiyorum
aa bak ben onu bilmiyordumişte. şekersiz kremasız nescafe ve sade türk kahvesine bayılırımGuzel harika olmus cissiz mis gibi
Bende bayiliyorum tatlım diyetsyen sadece adet zamani icilmemesi gerektiğini soyledi onun disinda sekersiz Serbest
bugün 2. gün şuana kadr fire vermeden btti ble nerdeyse 2.günde :)