Diyetisyenle sağlıklıca yeniden başlangıcım(Resimli)

Kıyafette aynı agırlık olanlar giymeye calısıyorum farlı anlamak ıcın ozman bende salı tartışıyorm burada Paylasrum seninle ozaman bugun 71.9

Peki kuzum paylasim yaparsın merakla bekliyorum bende bi 71 olaydim hayrlisyla yolumuz acik olsun INŞALLAH

Gunaydın bebis bende sabah leslie yaptım sonra kahvaltı yapıldı Bugunu gUzel degerlendırlm insallah 72 demissın ınan bende ılk diyete baslar ken 72 ooo diyordum kı sen 80 le basladın ben ac karnına diyet ten 15 gun sonra 84 tum yanı 86 kesin vardım dun kzımı tok karnına kucağıma aldım cıktım tartıya 3 yasında 88.0 geldik yakında bır 3 yasında cocuk kadar agırlık atmis olcagm bu gercekten cok garıp bı his

hoşbuldumm :)

88 kg, 163 cm, 29 yaş
Selam hosgeldin konuna baktım hayırlı olsun Allah tamamına erdırsın dugun ne zamn olacak kilon var ama cok donulmez nokta degıl bence tam zamanı gelinlik falan dıkılmedıyse hele kı hemn guzel bı program yap basla

Vay harika kuzum bende INŞALLAH o sevince eririm

Bugün harika bi hava var mis gibi yürüyüşümü yaptim suan cok enerjik hisediyorum çünkü bacaklarim cok mutlu

Gittikce yükseltiyorum darisi 10bine canlar bugun bide bisiklet cevireyim oh misss

İnat ettim ben bugun 10000 adim aticammmmm simdi 6000 atilmis bir sure sonra 4000 daha atarim 10000 adim yaparim

3 mil Leslie
Kahvaltı
1 has.yumurta
1 kk dan az koy peynır
3 zeytin
2 cevız

Öğlen
Dunden kalma az baya azdı ama avcumu doldurur ancak tavuk Gögüs
Roka
4 kasık yoğurt

Öğle sonu
3 tuzlu kurabiye

17.00
1 elma kucuk
3 lt su

50 dk zumba
30 mekık
30 ar kol hareket (3 er kılo dambılla )
Yagmurdan yuryus iptal

@masalperisi_ bunla até kadar kı menun guzel sımıt le portakal suyu aynı Oğurn bılmıyorum öğle yemeğinde harika bende CIS yapınca sebze yiyemedim yoksa pırasa yada ıspanak planlamıstım 10 000 tamamladın mı

Menun cok guzel aksam bi corba icseydin biraz daha iyi olurdu kuzum sporun harika

Kuzum benim tesekkur ederim poetakal mandalina muz cilek elma bu meyveleri sıkıp ice bilesin kahvaltida dedi kucuk bi su bardağı bende grip olcam sanirim portakal ictm 10bin olmak üzere

Canim duzenlice menulerimizi yazalim hedefimize ulasalim hedefine nedir canim hosgeldin buarada

çok düzenli giremiyorum canım siteye, girip fırsat buldukça yazarım. hoşbuldummm

hedef: 65 olmak :=)

hoşbuldum :) düğünüm ağustosta, biraz zayıflamadan gelinlik arayışına başlamayacağım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…