Kıyafette aynı agırlık olanlar giymeye calısıyorum farlı anlamak ıcın ozman bende salı tartışıyorm burada Paylasrum seninle ozaman bugun 71.9
Hoş geldinnnn canimmmm kilon boyun yaşın
hoşbuldumm :)
88 kg, 163 cm, 29 yaş
Selam hosgeldin konuna baktım hayırlı olsun Allah tamamına erdırsın dugun ne zamn olacak kilon var ama cok donulmez nokta degıl bence tam zamanı gelinlik falan dıkılmedıyse hele kı hemn guzel bı program yap baslahoşbuldumm :)
88 kg, 163 cm, 29 yaş
Gunaydın bebis bende sabah leslie yaptım sonra kahvaltı yapıldı Bugunu gUzel degerlendırlm insallah 72 demissın ınan bende ılk diyete baslar ken 72 ooo diyordum kı sen 80 le basladın ben ac karnına diyet ten 15 gun sonra 84 tum yanı 86 kesin vardım dun kzımı tok karnına kucağıma aldım cıktım tartıya 3 yasında 88.0 geldik yakında bır 3 yasında cocuk kadar agırlık atmis olcagm bu gercekten cok garıp bı his
3 mil Leslie
Kahvaltı
1 has.yumurta
1 kk dan az koy peynır
3 zeytin
2 cevız
Öğlen
Dunden kalma az baya azdı ama avcumu doldurur ancak tavuk Gögüs
Roka
4 kasık yoğurt
Öğle sonu
3 tuzlu kurabiye
17.00
1 elma kucuk
3 lt su
50 dk zumba
30 mekık
30 ar kol hareket (3 er kılo dambılla )
Yagmurdan yuryus iptal
@masalperisi_ bunla até kadar kı menun guzel sımıt le portakal suyu aynı Oğurn bılmıyorum öğle yemeğinde harika bende CIS yapınca sebze yiyemedim yoksa pırasa yada ıspanak planlamıstım 10 000 tamamladın mı
Canim duzenlice menulerimizi yazalim hedefimize ulasalimhedefine nedir canim hosgeldin buarada
Selam hosgeldin konuna baktım hayırlı olsun Allah tamamına erdırsın dugun ne zamn olacak kilon var ama cok donulmez nokta degıl bence tam zamanı gelinlik falan dıkılmedıyse hele kı hemn guzel bı program yap basla