Ah canım hıc sorma yakmaz insallah benı senın Menunde dikkati mi ceken balıkları yumurta aynı ogunde neden dıyetısyen mı boyle yazdıKuzum benim guzel kabak tatlisi birazcık ciss gerisi super
Ah canım hıc sorma yakmaz insallah benı senın Menunde dikkati mi ceken balıkları yumurta aynı ogunde neden dıyetısyen mı boyle yazdı
Kuzum kısır hic ciss degil ben kisiri cok seviyorum özelikleri doktora sordum ciss degil hatta faydali sebzeli olmasini oneriyorum dedi cokta tutuyor arada bi bi kase öğlen yenebilirCanım su kısırı bolum fazla oldu bılıyorum anı bı misafir lige gıttım borekleri cıkar kısır o azalt ancak boyle atlattım bilseydim gidecegimı yemek yemezdim barı
Bunu da ilk kez Dyudum profesyonel yardım almak cok ıyı vallahiEvet kuzum baligin yaninda 1 adet haslanmis yunurtali marol salatasi yenebilir dedi cok tok tutuyormus ama ikisini bi yediginde aksam et yeme dedibende corba hazirladim zaten aksamlari hafif tutcam
Evet kısır oyle ama ben yemek yemistim toka basa yoksa kısırı daha cok yerdim sorun etmezdımKuzum kısır hic ciss degil ben kisiri cok seviyorum özelikleri doktora sordum ciss degil hatta faydali sebzeli olmasini oneriyorum dedi cokta tutuyor arada bi bi kase öğlen yenebilir
Bunu da ilk kez Dyudum profesyonel yardım almak cok ıyı vallahi
Evet kısır oyle ama ben yemek yemistim toka basa yoksa kısırı daha cok yerdim sorun etmezdım
Yapıcam tabı diger gruba da yapıyorum zaten bende oyle gecen hafta 4 gun bı dagıttum menude yazmadım 1.5 artiya gectim sımdı 1 kılo verdım daha 500 gr artım bildirim gunu yapacak misin burada daOlsun uzme tatli canını kisirda bi sknti yok yarin yeni bi gun guzelce telafi edersinmenu paylasimi yapcakmisin kuzum menu paylaşımı yazmayinca ben cok yiyorum günlüğü hic birakmicam
Yapıcam tabı diger gruba da yapıyorum zaten bende oyle gecen hafta 4 gun bı dagıttum menude yazmadım 1.5 artiya gectim sımdı 1 kılo verdım daha 500 gr artım bildirim gunu yapacak misin burada da
Kuzum ben omlet yedigimde ekmege ihtiyac duymadiigim icin yemedim ama doktorum gunde bana sabah 2 öglen 2 aksam yemege gore 1 ve ya 2 ince dilim ekmek yiyebilrisn dedi yani 5 6 ince dilim ekmek sknti degil hatta toklugu sagladigi icin ekmegi tam anlamıyla kesmek mantiksiz dedi. Ekmek olmayinca daha cok yiyoruz cunku.Bide kuzu sert ekmek al dedi daha cok tutuyormusPardon ya kahvaltını sımdı inceledim sabah yok ama oglen var ekmek o nıye bende bıraktım ekmegı ama oglende yemiyorum simdilik
Ya ben kepekli cavdar etımek cık bıktım sımdı yesillik ceviz peynir yumurta ıyı oldu bugunde sucuk yedım diye yemedım bı sure boyle denicem bakalımKuzum ben omlet yedigimde ekmege ihtiyac duymadiigim icin yemedim ama doktorum gunde bana sabah 2 öglen 2 aksam yemege gore 1 ve ya 2 ince dilim ekmek yiyebilrisn dedi yani 5 6 ince dilim ekmek sknti degil hatta toklugu sagladigi icin ekmegi tam anlamıyla kesmek mantiksiz dedi. Ekmek olmayinca daha cok yiyoruz cunku.Bide kuzu sert ekmek al dedi daha cok tutuyormus
Kıyafette aynı agırlık olanlar giymeye calısıyorum farlı anlamak ıcın ozman bende salı tartışıyorm burada Paylasrum seninle ozaman bugun 71.9Menu yazacak olmana sevindim kuzum hep görmek isterim seni burdaevet insan ipin ucunu kasirinca cok zor oluyor...
Kuzum diyetisyen beni 10 gunde bi cagirip tarticak bende burada paylascam gerci orda ustumle tartiliyorum bazende randevu saatine gore tokta tartilmis oluyorum ama olsun 1 kilo assagisi farzederim kendimi
Simdi kac kilosun canim
Ya ben kepekli cavdar etımek cık bıktım sımdı yesillik ceviz peynir yumurta ıyı oldu bugunde sucuk yedım diye yemedım bı sure boyle denicem bakalım