- 30 Ocak 2013
- 29.329
- 43.868
Geçmiş olsun canım hemen iyileş ve dön aramiza
Cok gecmis olsun kuzum
Biraz kahvaltinini cesitlendir kuzunmmSabah
2 yumurta
Peynir
Şekeriz çay
Kuzum sabah aceleyle ugrasamiyorumBiraz kahvaltinini cesitlendir kuzunmmama guzel
Kuzum sabah aceleyle ugrasamiyorum
Sabah 9.30 dan beri ayaktaym babaannem rahatsızdı acile goturduk derken orda kosturdum bayağı 11. İ geçiyordu yarım porsiyon. Kıymalı ama aslında içinde kıyma olmayan börek ile şekersiz çay içtim. Öğlen bir küçük fincan adaçayı ardından 2.30 gibi bir yemek.kaşığından biraz az karisik kızartma yedim . 3 gbi bir kupa yeşil çay ictm içinde çeyrek limon ve bir tutam kiraz sapi vardı smdi de sade kahvemi içeceğim. 1 litre su bitti. Gece ye kdr 1.5 litre dha icicem
1 yemek kaşığı bile yoktu cnm kızartma ve boreği yakmışımdır ble bayağı koşturdum ettimKizartma borek cok ciss yemekler ama
1 yemek kaşığı bile yoktu cnm kızartma ve boreği yakmışımdır ble bayağı koşturdum ettim
bugün dışarıdaydm o yüzden öyle oldu geldiğimde zaten yorgundum yemek pişir üstüne temizlik yap derkenKiyamam kuzum yakmis olabilirsin ama kuzum daha saglikli yemekler yiyyelimmm
bugün dışarıdaydm o yüzden öyle oldu geldiğimde zaten yorgundum yemek pişir üstüne temizlik yap derken
Masal perisi beni affett bugün cisim varr cezam neyse çekmeye razıymmm