Diyetisyenle sağlıklıca yeniden başlangıcım(Resimli)

Kahvaltım
Peynirli omlet
Limonlu maydonoz
5 zeytin
2 ceri domates
1 salatalık

Öğlen
1 tabak kuru fasulye
1 kase cacık
2 adet küçük salata turşusu
1 dilim tahil ekmek

Akşam
1 kase yoğurt çorbası
1 kase karışık salata

Ara öğün
1 kivi
Cay bardagi tarcinli süt

Spor
1 saat tempolu yürüyüş
30 dk dans

Su 2litre

Merhaba canım günlüğüm

Yazmayı özlemişim ne yazık ki umutsuzluga kapıldım yasadigim bazi iş sorunlarında etkisi var ama en önemlisi irademi kaybettim tartim bozuldu yeni tarti almistim orda 8li rakamlari görünce basa döndüm sayıp vazgeçtim olabilir diye düşünmedim daha cok hirslanmak yerine diyeti bozup ne varsa yedim simdi tartildim 81.7 kiloyum yeniden tertemiz bi sayfa açıp baslicam bu sefer umutsuz olmak yok diyeti yapıp yapıp bozmak yok basarmaliyim aslinda harika gidiyodum ne olduysa olmicak gaflatine düştüm basaramicam sandim cok pişmanım kendime cok kızdım benim vucudum iraden bunu hak etmiyor yeniden başlıcam hiç bisey icin gec degil 1 eylule kadar 62 kilo olucam INŞALLAH önümde 5 ay var basaricam simdi yeniden hirslanma zamani yeniden dogma zamanı ALLAHIM yardimcimiz olsun

Son düzenleyen: Moderatör:

Ilk ay için basarmalıyım sonradan kilo verme azalıyor haydi INSALLAH hedefimden daha guzel bi sonuç olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…