Diyetisyenle sağlıklıca yeniden başlangıcım(Resimli)

Çok mutlu oldum kızlar ben suan 80 kiloyum. Hedefim 65. Yarından itibaren sizinle başlamak istiyorum...ogunlerimi sizlerle paylaşacağım. Ancak benim tek sıkıntım çok yoğun bir süreçteyim, hergün düzenli spor yapamayacagim evde leslie yapabilirim başka tavsiyeleriniz olursa uygularim. Birlikte güzel şeyler basaracagiz

Işte bu azimli insanlar başarır senide cok azimli gördüm yaz geliyor 65 inelim artik beraberce canim leslie evde en etkili spor iyi seçim menu paylasimi her gun yaparsan birbirimizin menuleriyle ilgilenirsek birlikten güç doğar yarindan itibaren basla canim erteleme yaza az kaldi

tebrik ederim cnm çok güzel kilo vermişsin. ben bugün iradesiz davrandım ama yarından itibaren azami dikkat edeceğim. bahar alerjisi oldum brde

tebrik ederim cnm çok güzel kilo vermişsin. ben bugün iradesiz davrandım ama yarından itibaren azami dikkat edeceğim. bahar alerjisi oldum brde

Sagol tatlım gecmis olsun balim tamam yarin yeniden basla uzme kendjni bisi kaybetmis degilsin telafi edersin yarin uzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…