paylaşımınız için teşekkürler. ben de reaktif hipoglisemi nedeniyle az az sık sık beslenen biriyim. form biskivü ve burçak bisküvileri alternatif vermesi de çok yerinde olmuş diyetisyeninizin. yulaflı olduğu için 3-4 tane yendiğinde kana yavaş karışıyor şekeri ve dolayısıyla sonraki acıkma atağı/şeker düşmesi de geç oluyor.
mate çayı dikkatimi çekti, tadı nasıl acaba? bir de çubuk tarçın her yerde bulunuyor mu, fiyatı yüksek mi?
çok soru sordum sanırım ama diyetiniz aslında benim hastalığıma sahip olanların yaşam biçimi gibi o yüzden çok ilgimi çekti.
paylaşım için teşekkürler. gerçekten sağlıklı bir liste. diyete 63 kilo ile mi başladın? 2. listede neler değişir acaba? eklersen sevinirim
merhabalar lacey :) diyetisyenin odasında senin yağını, suyunu ve vücut kitle endeksini ölçen bir alet var. her gittiğinde oradan takip edebiyosun değişiklikleri. Ben 61.8 kg ile başladım. bunun 18 kg'mı yağmış. Bana sen bu kadar yağı nasıl topladın dedi :) Bütün gün iş yerinde masa başındayım ve belki saaatlerce yerimden kalkmadan çalışıyorum dedim. Spor yapamıyordum çünkü. En son gittiğimde 59.8 kg olmuşumbir sevindim ki anlatamam yağ oranım 16 kg'ma düşmüş. Makinenin ölçtüğü fişte bende görebiliyorum bacak kalınlığımı, kol kalınlıklarımı. ilk fişle karşılaştırdığımda belli bir oranda incelmişim. iki kilo bile bende fark etti. şimdi ki hedefim 5 kilo. bakalım hayırlısı :)
Yeni listeyi de ekleyeceğim yakın zamanda canım
mehabalar :) benim şu an çok ii gidiyor. 27 yaşına geldim ilk kez düzenli ve sağlıklı beslenmeyi başarabiliyorum. Diyetisyen yapmam gereken temel kuralları yavaş yavaş veriyor, birden değil. Oda onun takdiği, birden insanı sıkmadan. Burçak bis. bayılıyorum, 4 adet yetiyor bana. Birde canım mate çayı ve yeşil çay içemiyorum ben. Ona alışsam çok ii olacakçubuk tarçın bütün aktarlarda var, 1 liraya 5 tane falan geliyor. Mesela kupanın içine bir tane atıyosun, çaya hem güzel bir tat veriyor hem de kokusu çok güzel. Evet canım beslenmek yaşam biçimi, sen hiç gittin mi peki bunun için diyetisyene?
Elfide83 Merhaba;
Bende 63,1 ile basladim ilk hafta 2 kilo verdim.Simdi 3. haftadayim yavasladi.
Bende Doktor kontrolunde veriyorum.Bana dediki normali ayda 3-4 kilo arasi.
Kalici vermen icin.Yurt disinda yasiorum bende ama simdi diyetisyenime ulasamiyorum.
Suan 60,5 oldum nerdeyse kilolarimiz ayni gidiyor senle.Listeni her ay gittiginde azaltti mi yer degisikligi mi yapti.
Gordugum kadariyla Sabah 1 ekmege dusmus 2. listede azaltmis sanki.
Sence ben listemi nasil degistireyim?? Yardimlarini rica ediyorum
Tesekkurler
Benim Listem;
Sabah Kalkinca 1 Bardak Su+2 kuru kayisi
Kahvalti(8:30) 2 dilim esmer ekmek;2 parmak light peynir,2-3 zeytim, domates . salatalik yesillik
Ara(10:30) 1 meyve
Oglen(12:30) 1 dilim esmer ekmek+ Salata +izgara tavuk, balik ,et(120 gr)
Ara(15:30) 1/2 light biskivi(limonlu , yulafli yada meyveli)
Aksam(18:30) 1 dilim esmer ekmek+ 5 kasik sebze+ light yogurt
Gece(21:00) 2 porsiyon meyve
Elfide83`cum Merhaba yeniden;
Peki haftada 1 tatli yedigin zaman neyi azaltiyorsun ve ne zaman yiyorsun?
Yeni diyet listeni bizle paylasir misin canim!
Tesekkurler cevabin icin ,Iyi Aksamlar...
evet aslında yaptığın çok güzel birşey. küçük yerlerde diyetisyene gidemeyen birsürü insan var ve listen sıkıcı değil . bende uygulamayı düşünüyorum.değişimleri de anlatır mısın? ne yediğinde neyi azaltıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?