- 13 Aralık 2014
- 23
- 17
- 36
kilo veremediğimi görünce aksine daha çok dikkat ediyorum iyi oluyorYanlış değil ama riskli kilo veremediğni görünce moralin bozulur diyeti bırakMak isteyebilirsin
mesajı silemedim tühYanlış değil ama riskli kilo veremediğni görünce moralin bozulur diyeti bırakMak isteyebilirsin
Boy kilo ve hedef kilonu yazarmsn ? Hoşgrldin :)
Yenilme şu komşulara :)))Akşam sadece karnıbahar yoğurt yedim iyiydi taki komşu kapıyı çalıp elmalı turta ve poğaça getiren kadar yarım dilim ikisinden yedim.sonrada öbür komşu un helvası ve börek getirdi. Hep böyle oluyo bozduruyolar zorla :)
Her akşam gün içinde yediklerini yazmaya çalış olmadı 2 günde 1 yaz yokluğunu hissettirme :) çıkmak ta neymiş))
Bozma moralini. .çok iddialı olmayayım ama diyet konusunda saatlerce konuşabilirimama ben diyet yapmadan bile 2 gün arasındaki fark 400 500 gramı buluyodu o gün yediklerime göre. o yüzden moralim bozuluyo
Yenilme şu komşulara :)))
ben her sabah wcden sonra iç çamaşırlarımla tartılıyorum, en doğru sonuç bu çünkü. bazen akşam da çıkıyorum ama akşamları sabahkinden 1 kg fazla çıkıyorum hımm demek ki yarın sabah şu kadar kilo çıkıcam diye tahmin ediyorum, her gün tartılmak yanlış değil bence
53 çokkk iyi, lisede bile 55 tim ben 53 kg halimi hiç hatırlamıyorumBozma moralini. .çok iddialı olmayayım ama diyet konusunda saatlerce konuşabilirim
Çünkü 22 yaşıma kadar hep 65-70 kilo arasiydim
Evlendigimde 56 idim..
Doğum yaptım 74 oldum sonra kızım 1 yaşındayken 53 kilo idim
Falan filan işte. ..
aslında benim tek sorunum sabır. hemen olsun bitsin istiyorum galibaBozma moralini. .çok iddialı olmayayım ama diyet konusunda saatlerce konuşabilirim
Çünkü 22 yaşıma kadar hep 65-70 kilo arasiydim
Evlendigimde 56 idim..
Doğum yaptım 74 oldum sonra kızım 1 yaşındayken 53 kilo idim
Falan filan işte. ..
ben akşam yemeğimi 7de yiyorum. 9-10 gibi meyve ama genelde acıktığım için 9kızlar aksam acıkınca napıosunuz
ben 5 rakamını görsem mutlu olucam şu an o durumdayım 59,9 bile olsa53 çokkk iyi, lisede bile 55 tim ben 53 kg halimi hiç hatırlamıyorum
he birde kendini bi işe vermeye çalış zaman daha çabuk geçiyorkızlar aksam acıkınca napıosunuz