Diyetisyenimin verdiği liste ile günlüğüm..

Akşam sadece karnıbahar yoğurt yedim iyiydi taki komşu kapıyı çalıp elmalı turta ve poğaça getiren kadar yarım dilim ikisinden yedim.sonrada öbür komşu un helvası ve börek getirdi. Hep böyle oluyo bozduruyolar zorla :)

Boy kilo ve hedef kilonu yazarmsn ? Hoşgrldin :)[/QUOTE]
168 boy 72 kilo :) hedef kilom 65, şimdilik :)

Akşam sadece karnıbahar yoğurt yedim iyiydi taki komşu kapıyı çalıp elmalı turta ve poğaça getiren kadar yarım dilim ikisinden yedim.sonrada öbür komşu un helvası ve börek getirdi. Hep böyle oluyo bozduruyolar zorla :)
Yenilme şu komşulara :)))

Her akşam gün içinde yediklerini yazmaya çalış olmadı 2 günde 1 yaz yokluğunu hissettirme :) çıkmak ta neymiş :KK66:))

Tamam o zaman burdayım. .:)
Yoklugumu hissettirmemeye çalışırım
:KK15::KK15:

ama ben diyet yapmadan bile 2 gün arasındaki fark 400 500 gramı buluyodu o gün yediklerime göre. o yüzden moralim bozuluyo :KK43:
Bozma moralini. .çok iddialı olmayayım ama diyet konusunda saatlerce konuşabilirim

Çünkü 22 yaşıma kadar hep 65-70 kilo arasiydim

Evlendigimde 56 idim..

Doğum yaptım 74 oldum sonra kızım 1 yaşındayken 53 kilo idim

Falan filan işte. ..

Yenilme şu komşulara :)))

ben her sabah wcden sonra iç çamaşırlarımla tartılıyorum, en doğru sonuç bu çünkü. bazen akşam da çıkıyorum ama akşamları sabahkinden 1 kg fazla çıkıyorum hımm demek ki yarın sabah şu kadar kilo çıkıcam diye tahmin ediyorum, her gün tartılmak yanlış değil bence

Ay cnm ya sen tam da beni anlatmissin. .☺

Diyetisyenlerin dediğine göre sabah kalktiktan yarım saat sonra VC ye gittikten sonra tartilmak tam kilomuzu gosterirmis

Bozma moralini. .çok iddialı olmayayım ama diyet konusunda saatlerce konuşabilirim

Evlendigimde 56 idim..

Falan filan işte. ..
53 çokkk iyi, lisede bile 55 tim ben 53 kg halimi hiç hatırlamıyorum:KK43:

Evlendigimde 56 idim..

Falan filan işte. ..
aslında benim tek sorunum sabır. hemen olsun bitsin istiyorum galiba :KK43:
200gr vermemde iyi onu farkettim 1 ay böyle giderse 6 kilo:KK76::KK76:
yavaş ama sağlıklı :KK70:

Yılmak yok kar yagsada spor yapcam:) yarın.komşulara gelince kapıya yazı ascam:) maşallah al gülüm ver gülüm hepimiz comertiz. Boş gitmeyen komşu tabağı ve bos gelmeyen komşu tabağı:)
sabah tatili yazarım,

X