Diyetisyenimin verdiği liste ile günlüğüm..

Bende 20 yaşındayım evlendikten sonra 15 kilo aldım ve şuanda 92 kiloya kadar çıktımm şuanda diyete çok ihtiyacım varr bir el atın şu kardeşinizee gören şaşırıyor çok moralim bozukk ve benim troid bezlerimde de hormonlarda da baya sorun var Ben kilo verebilir miyim diye çok düşünüyorumm

Canım katıl bize ilk sayfadaki listeyi uygula
Biz doktor değiliz ki el atalım duruma

canım önce metabolizma hastalıklarına gitmelisin bence

bu sabah 57.3 çıktım dün o kadar debelendim ki pilates yaparken:)) sadece 100 gram gitmiş. Ama inanıyorum 56 yı görücem sonunda

Ben de geldim:)
Aradığım enerji var burada ...
Boy :1.56
Kilo :78 kg
Hedef :60 kg
Kızlar her pazartesi kg larimizi yazalım mi? Sürekli tartilmak doğru mu? Sizce ...
bi ara hergün tartılırdım. ama insanın psikolojisini bozuyor. sanki kilo vermiyormuş gibi geliyor. haftada bir tartılmak bencede ideal :)

ben her gün tartılıyorum.bir sonraki güne daha az çıkak için egzersiz yapmamı sağlıyor.bence kişiden kişiye değişir bu olay.
ilk tartıldığım gün 67.4 çıkmıştım 2. günüm 66.6 çıktı bu 3. günüm ve 66.0 olmuşum bence sen de her gün tartıl daha hızlı kilo vermene ve daha azimli olmana yardımcı olur

ilk günler oyle oluyor...
yediklerin azalıyor ve vücut bu arada su da atıyor...
önemli olan sonraki günler de bu başarıyı sağlayabilmen ki inşallah böyle kolay bi şekilde verirsin cnm.....

ben de hergün tartılanlardanım...
hatta dünden 200 gr az çıktım bugün...
ama bugün yiyeceğim maalesef kaçarı yok...
çünkü velim çağırdı...
azar azar çok çiğneyerek yavaş yavaş yemeyi ve akşam yemeği yememeyi düşünüyorum....

kızlar bu bnm 54.9 kiloluk halim....

önden olan resmimi koymadım o bi facia basenler pörtlüyor resmen...

Eklentiler

• 20150123_210841.jpg
    54,4 KB · Görüntüleme: 114
Bende ilk iki gün 600 er kilo vermiştim ilk hafta çok başarılı geçmişti dün 4. Haftama girdim ama ilk haftaki başarımı yakalayamıyorum sürekli yememem gereken şeylerin sınavından geçiyorum. 3 gündür de 100 er gram alıyorum. Uyku düzenim de bozuldu. Erkenden kalkabildiğim zaman daha iyi sonuç alıyordum ertesi güne. bakalım bu hafta kurtarcam inşallah :)

Kahvaltı için bu patates çok mu arkadaşlar

Eklentiler

• 20150127_105447.jpg
    115,8 KB · Görüntüleme: 134
ben bi ara giremediğim için listeden çıkarılmıştım ama hala yazdıklarınızı takip ediyorum regl döneminde bıraktım diyeti ve toparlanmam biraz zor oldu. bugün yine bozmadan devam edicem bi daha ki regl dönemime kadar sanırım ama farkettim ki verdiğim kiloları geri almamışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…