Diyetisyenimin verdiği liste ile günlüğüm..

kızlar bu bnm 54.9 kiloluk halim....

önden olan resmimi koymadım o bi facia basenler pörtlüyor resmen...
Benim de basenlerim facia:)) foto cekilip koyayim ben de kiskandim:)) 57 kg ciktim bu sabah. Allahim nolur 56 lari goreyim artik:)

Yillik izne ayrildim memleketime gidiyorum insallah annem pasta borek yapmaz :KK70: ama artik vucudumu taniyorum neleri tolere edebiliyo neleri edemiyo biliyorum. Dun hafifledigimi hissetmistim. Tartida da boyle cikinca bu sabah benden mutlusu yok :) gunaydinlar herkese

kızlar benide alabilir misiniz listeye?? bende 7 ocaktan beri diyetteyim haftanın 5 günü en az yarım saat yürüyüş yapıyorum ve hergün en az 2 litre su içiyorum

Bende Baslayacagım Artık buna :eek:
Gerci hep boyle diyorum ama bir gaz verenimiz olmadıgından baslayamıyorum :KK51:
Sartlar nedir, Sabah kacta kalkacagız ne yiyecegiz vs.:oops:

Bugun basladım diyetinize ama oglen yemek icin tavuk veya et yok yerine ne yiyebilirim

Bugun basladım diyetinize ama oglen yemek icin tavuk veya et yok yerine ne yiyebilirim

Illaki listeye bağlı kalacaksın diye bişey yok ben listedekilerden yoksa haşlama karnibahar ya da brokoli yiyorum üzerine yoğurt dökerek. ..

merhaba arkadaşlar ben 165 boyunda 68 kiloydum bu diyete başladığımda 1 ayın sonunda 60 kilo oldum hala devam ediyorum hedef 55 :KK49:
Benimle birlikte bu listeyi uygulayacak arkadaşları topiğime bekliyorum :KK52::KK52:
Liste çok doyurucu asla aç kalmıyorsunuz ve ben 7 kilosunu yağdan verdim

Ilk 2 hafta;En Büyük TÜRKİYE

İşte liste ;
Sabah kalkınca 1 koca bardak ılık su

Kahvaltı:
1 dilim orta Yağlı beyaz peynir veya dil veya taze kaşar
Domates Salatalık yeşillik
2 dilim kepek veya Çavdarlı tost ekmeği
3-4 zeytin
Haftada 2: 1er yumurta ek

Öğle:
1 porsiyon tavuk Şiş veya 1 porsiyon tavuk ızgara veya 4 yumurta kadar köfte veya 1 bir veya 15 kuşbaşı sote veya 2 el kadar tavuk veya el kadar et veya 1 orta boy balık veya 160 gr diyet ton Balığı
Salata
1 dilim kepekli veya çavdar ekmek
1 ayran

Ara:
Haftada 2: 1 kase Sütlü tatlı veya 3-4 top dondurma veya 40 gr gofret
Diğer günler: 1 bardak diet süt+ 5 Kaşık nesfit veya 1 bardak süt veya ayran+ 1 paket diet Bisküvi (40-50 gr)

Akşam:
8 Kaşık sebze yemeği (susuz patatessiz)
1kase diet yoğurt
Salata
1 dilim kepekli veya çavdar ekmeği

Ara:
2-3 porsiyon meyve

2. Ve 3. HaftaEn Büyük TÜRKİYE

Sabah kalkınca 1 koca bardak ılık su

Kahvaltı:
1 dilim orta Yağlı beyaz peynir veya dil veya taze kaşar
Domates Salatalık yeşillik
2 dilim kepek veya Çavdarlı tost ekmeği
3-4 zeytin
Haftada 2: 1er yumurta ek

Ara:
İstediğin bir saatte 1 meyve veya 2 yemek kaşığı kuru üzüm

Öğle:
1 porsiyon tavuk Şiş veya 1 porsiyon tavuk ızgara veya 4 yumurta kadar köfte veya 1 bir veya 15 kuşbaşı sote veya 2 el kadar tavuk veya el kadar et veya 1 orta boy balık veya 160 gr diyet ton Balığı veya 7 Kaşık kurubaklagil( haftada 1 gün) veya 7 kaşık kıymalı sebze yemeği
Salata
1 dilim kepekli veya çavdar ekmek
1 ayran

Ara:

Haftada 3:1 kase Sütlü tatlı veya 3 top dondurma
Diğer günler: 1 bardak diet süt+ 5 Kaşık nesfit veya 1 bardak süt veya ayran+ 1 paket diet Bisküvi (40-50 gr)
Yarım simit+ayran veya kepekli tost+ Çay

Akşam:
8 Kaşık sebze yemeği (susuz patatessiz)
1kase diet yoğurt
Salata
1 dilim kepekli veya çavdar ekmeği veya 3 Kaşık pilav veya püre veya 1 orta boy patates

Ara:
2-3 porsiyon meyve

Tüketilmemesi gereken gıdalar: şekerli Yağlı ürünler şarküteri ürünleri Tam Yağlı gıdalar krema ketçap mayonez Kızartma kuruyemiş katı yolu Tereyağ hamur işleri şeker içeren içecekler

Not:1kg sebze yemeğine 2-3 Çorba kaşığı zeytin yağ koyabilirsiniz.

Dikkat edilecek hususlr;
Yeşil Çay içilebilir
En fazla 1 kutu diet içecek içilebilir
1 adet sade soda içilebilir
Salatalara 1 tatlı kaşığı Zeytinyağı limon sirke nar ekşisi konulabilir tuz yasak
Baharatlar serbest
Öğün atlamak kesinlikle yasak
Yavaş yiyin
Kızartma veya kavurma seklinde değil ızgara fırın ya da Haşlama şeklinde yemek hazırlayın
PATATES BEZELYE VE KURUBAKLAGILLER ILK 2 HAFTA YASAK
GÜNDE 10-12 BARDAK SU İÇİN
tavuğun derisini yemeyin
Sulu yemeklerin suyunu yemeyin çünkü Yemeğin Yağı suya geçer

LISTE;:nazar:

kişiboyhedef kilobaşlangıç kilosugeçen haftaki kilobu haftaki kilofarktoplam fark
vienna165556158.6580.63
asyss1655357.756.254.91.32.8
efsun641536583.181.780.80.92.3
ezgoz171586665.765.30.40.7
dolmakalem1635782.380.5----1.8
katze165535857.557.40.10.6
12345emine1566076.677----+0.4
Merhaba ilk listede 2 hafta yazıyor , 2.listede de 2.ve3 hafta yazıyor 3ve4 mü olmalı orası , ayrıca bir haftadır bende yapıyorum 1kilo verdim ama bugün biraz kaçırdım :) teşekkürler herşey için :*

Benim bünyem bir hafta veriyor bir hafta durakliyor bu hafta duraklama haftam. ..

Ilk hafta 1.300
Ikinci hafta 200
Üçüncü hafta 1.300 verdim
Dördüncü hafta pek parlak değil. ..

Tam regl öncesindeyim bugün yarın olacak bekliyorum o yüzden çok şişim. ..

ben de geçen hafta durdum hatta -2500 iken 3-4 gün durdum sonra artmaya başladım derken +1500 olup geri verdim :) -2900 oldum ama 21 gün falan oldu. biraz daha hızlanmak gerek ilk aylar daha hızlı verilir :KK70:

Benim bünyem bir hafta veriyor bir hafta durakliyor bu hafta duraklama haftam. ..

Ilk hafta 1.300
Ikinci hafta 200

üzülme canım ya kaçsın şuan ??

Ilk hafta 1.300
Ikinci hafta 200

şişliğin geçici olduğunu biliyorsun. hafif atlatmaya çalış bu dönemi yeter :)

X