Çok geçmiş olsun durumun nasıl nerenden ameliyat oldun çok mu kötüydü kazaKızlar hepinizden ozur diliyorum
gecen hafta bir trafik kazasi gecrdim
dun hastaneden ciktim artik evdeyim
dogal olark diyet vs yapmıyorum
surekli yattgim icin de tamamen hareketsiz bir yasamim var
2 hafta daha boyle surebilirmis ama ben yine de saglikli beslenmeye gayret ediorm
Çok geçmiş olsun durumun nasıl nerenden ameliyat oldun çok mu kötüydü kaza( çok üzüldüm yaa
Kaza baya kötüydü araba paramparca oldu
Ben Allaha sukurler olsun siyriklarla atlattim ama benim Beynimde bir rahatszligim vardi kazanin sarsintisiyla ve aldgm darbeler sonucu o rahatszligim icin ameliyat olmam gerekti
toparlamaya çalışıyorum iste
Ah canım keşke güzelliğime birşey olmamış olsaydıbu halinle diyet mi yapmaya çalışıyorsun? saçmalama! geçmiş olsun. verilmiş sadakan varmış. tamamen iyileşip ayağa kalkana kadar yağdan, undan, şekerden uzak dur ama diyet yapma. bu bedene iyi bakman gerek. kilon zaten az. o nedenle sağlığını tetikleyen bir durum yok. güzelliğine de bir şey olmaz. :)
Ah canım keşke güzelliğime birşey olmamış olsaydı
Yüzüm bakılacak halde değil
Bugün Butun gün doktordaydım
Sabah kahvaltı etmedim
Akşam 2 tabak makarna yedim
Biliyorum çok sağlıksız ama bugün böyle olmak zorundaydı
Çok teşekkür ederim :)yüzün? yavrum kalbin güzelse her yerin güzeldir. boşver gerisini. iyileşeceksin. o zamana kadar kendine iyi bak. doğru beslen. sağlıklı beslen ki bir an önce gerekli ekipmanları sağla vücudunda ve hızlı iyileş :)
nasıl oldun canımÇok teşekkür ederim :)
Sürekli yatıyorum (hastaneye gitmek dışında ) yaralarım iyileşsin diye bekliyorumnasıl oldun canım
canım benim ya.. çok çok geçmiş olsunSürekli yatıyorum (hastaneye gitmek dışında ) yaralarım iyileşsin diye bekliyorum
Birşeyim yok yani her işimİ kendim halledebiliyorum