Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HaRikasın canım :)
bugün karnımda inanılmaz bir ağrı ve şişlik var zar zor yapabildim pilatesi bazı hareketleri atlamak zorunda kaldım yarın sabah kaç kg çıkıcam bakalım 56 yı göremem kesin
Hanımlar nasıl gidiyor ?? Pazartesi ne kadar vermişiz çok merak ediyorum 500 gr bile olsa eksilmişsem çok mutlu olucam :)
54 mü vay canına ( aynı kilodaydık ben yerimde sayıyorum, sen neler yapıyosun tebrik ederimGunaydinlar. ...
Geçen hafta :56.2
Bu hafta: 54.9
Fark: 1 kilo 300 gr
Mutluyum.....
54 mü vay canına ( aynı kilodaydık ben yerimde sayıyorum, sen neler yapıyosun tebrik ederim
ben 17.00 de işten çıkıyorum eğer ki yemek yoksa dünden 19.30 da ancak sofra hazır oluyor malesef...Teşekkür ederim cnm kaçamaklarım da oldu aslında ama gördüm 54'u
Akşam yemeklerimi en geç 16:30 da yemiş oluyorum..
Bi de kaçamak yaparsam öğle yaptım. ..
Çok fazla yürüyorum ya onun da etkisi var...
canım ilk sayfada listemiz varmerhaba ben bugün üye oldum boyum 1.73 hedefim 55.kilom 67.4 nasıl bir yöntem izliyosunuz bilmiyorum ama ben öğrenci olduğum için sağlıksız besleniyorum ve klasik diyetler bana pek uymuyo.mesela kahvaltıda domates salatalık3 zeytinle doymam ben.diyet yapmak istiyorum.hangi diyetleri yapıyorsunuz?
hanımlar 2 kişi dışında bildirimler yapıldı. aysss ve efsun64 arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz